تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 229 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان سوال من رو جواب ندادین . این کد بندی نام مدل ها برای هر منطقه فرق میکنه ؟

چون CTO مدل خاصی رو اشاره نمی کنه... در واقع یک مدل کاستومایز شده و وارد ایران شده... ب خاطره همین لینک ها فارسی میاد

2. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مرسی
    میشه یه مقایسه بین EA16FG و EB 1 CTO بکنین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من بالاخره یه مدل از این سریهای p گرفتم. مدلش هم p45GK هستش که ویندوز 7 هوم پریمیوم داره.در کل یک گزینه عالی واسه کسانی که میخوان یه تبلت کوچک و کیبورد دار داشته باشن میتونه باشه.در ضمن ال سی دیش واقعا فوق العاده هستش.
    چند تا عکس از این خوشگله:

5. 2 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من قصد خرید لپ تاپهای فوق سبک سری X را دارم . اگر از دوستان کسی تجربه کار با این سری را دارد لطفا بفرمائید .

با تشکر
    Last edited by webcopernic; 17-07-2010 at 12:52.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    من بالاخره یه مدل از این سریهای p گرفتم. مدلش هم p45GK هستش که ویندوز 7 هوم پریمیوم داره.در کل یک گزینه عالی واسه کسانی که میخوان یه تبلت کوچک و کیبورد دار داشته باشن میتونه باشه.در ضمن ال سی دیش واقعا فوق العاده هستش.
    چند تا عکس از این خوشگل
    سلام عزیز ، مبارک باشه
    سری P تبلت نیست یک UMPC یا Ultra Mobile Personal Computer هست .
    نمیخوام انرژی منفی بدم ولی هزینه ای که کردید ارزش خرید P رو نداشت ، یک دستگاهی که فقط برای استفاده اینترنت مفیده و بس .
    یک لپ تاپ با قابلیت جابجایی بسیار بالا اما سخت افزار بسیار ضعیف که آدم رو دلسرد میکنه .
    میتونید نظرات رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بررسی ها و نقد خودتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به قوانین بنویسید .

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام عزیز ، مبارک باشه
    نمیخوام انرژی منفی بدم ولی هزینه ای که کردید ارزش خرید P رو نداشت ، یک دستگاهی که فقط برای استفاده اینترنت مفیده و بس .
    یک لپ تاپ با قابلیت جابجایی بسیار بالا اما سخت افزار بسیار ضعیف که آدم رو دلسرد میکنه .
    میتونید نظرات رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بررسی ها و نقد خودتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به قوانین بنویسید .
    دوست عزیز سلام

راستش مدتهاست که دوذان لپ تاپهای سنگین که قدرت حول و نقل پائینی دارند سپری شده. هیچ وقت فکر کردید که چرا در بازار اینقدر netbook پر شده. همش بخاطر سبکی فوق العاده آن است. الان بخوبی تفاوت یک لپ تاپ و PC قابل درک است و به نظر من هزینه ای که ایشون پرداخت کردن گزاف نیست.

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من قصد خرید لپ تاپهای فوق سبک سری X را دارم . اگر از دوستان کسی تجربه کار با این سری را دارد لطفا بفرمائید .

با تشکر
    عزیز سری x هم مثل سری p میشه گفت تقریبا در یک سری هستند.
    این سری رو به ایران فقط گارانتی ایران رهجو میاره و فعلا هم موجود ندارند و قراره تا 15 الی 20 روزه دیگه براشون بیاد مدلش هم x125LG هستش.که ویندوز7 PRO داره.
    من باهاش کار کردم و واقعا گزینه خوبی واسه خرید هستش.
    ولی در کل سری P جمع و جورتره.
    قیمت سری X هم با گارانتی ایران رهجو 1.600 تومن هست.
    کانفیگش هم دقیقا در حد همون سری p45gk هستش.
    سلام عزیز ، مبارک باشه
    بله سری P در واقع UMPC هستش.
    ولی عزیز هر کس که این سری رو یا هر سری دیگر از UMPC رو میخره به طور قطع انتظار نداره که بیاد باهاش گیم بازی کنه و یا فتوشاپ یا اتوکد و ... برنامه های سنگین روش نصب کنه.
    من خودم برای کارهای سنگین از سری z سونی استفاده میکنم.
    در کل UMPC ها همین میشه گفت که واسه اینترنت و موزیک و فیلم و برنامه های سبک ویندوز طراحی شدن.
    ولی به هر حال الان کانفیگ این UMPC ها هم به خوبی پیشرفت کرده و میشه گفت میتونن نیازهاتو نو تا حدود زیادی برآورد کنن.
    اینم بدونین که کلا قیمت UMPC ها گرونه به طور مثال همین asus مدل r50 حدود 950 تومن هستش که محصول سال 2008 هم هست و یا viliv s5 حدود 750 تومن قیمت داره.
    در کل هر دستگاهی برای یه کار مخصوصی ساخته شده .اگه اونطورکه شما میگین باشه اونوقت هیچ کس نباید بیاد مثلا 1.200 تومن بده و ipad بخره و بگه من روی همین پولم 800 تومن هم بزارم میتونم با 2 تومن یه لپ تاپ های اند بخرم.
    شما یه مدل اندازه همین لپ تاپ معرفی کنید که کانفیگش از این بهتر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    من فقط ال سی دی این لپ تاپ رو با هیچ کدام از برندای دیگه عوض نمیکنم.
    رزولیشن باور نکردنی 768*1600 با اون ال سی دی شفاف و بهتر سونی دیگه بحثی برای گفتن نمیزاره.
    در ضمن کیفیت لپ تاپهای سونی هم نیاز به گفتن نداره خودم حداقلش دارم 4 سال با سری z کار میکنم و واقعا سگ جونی خوبی دارن.
    با مدلهای زیادی از umpc ها از جمله asus r50 و viliv s5 و asus t91 و9 archos و ...کار کرده ام ولی هیچ کدوم لامصب نمیتونن تو دیزاین و راحتی کار و داشتن کیبورد بهتر و ال سی دی شفاف به پای سونی برسن.
    به هر حال نوشتنی ها زیاده ولی حوصله تایپ ندارم...
    موفق باشید.

11. 2 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

این سری رو به ایران فقط گارانتی ایران رهجو میاره و فعلا هم موجود ندارند و قراره تا 15 الی 20 روزه دیگه براشون بیاد مدلش هم x125LG هستش.که ویندوز7 PRO داره.
    اول از همه مبارک باشه دوست عزیز

نمیدونم چرا هروقت این جملات (تا چند روز دیگه میاد) و از ایران رهجو میشنوم حالم بد میشه

یادمه پارسال برای سری FW به همراه دوستان همین فروم واسه ی یک مدل زنگ میزدیم

و هر بار یه چیزی میگفتن 10 روزشون شد 8 ماه!!!!

در کل تو عمرم شرکتی به بدقولی ایران رهجو ندیدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !
    بهترین مینی لپتاپی که تا سقف 550 میشه خرید کدوم مدل سونیه الان ؟

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوالی ازتون داشتم:من یه لپ تاپ سری fw سونی دارم که تو فروردین امسال خریدمش و مشخصاتش هم اینه:

Cpu:intel core 2 duo
    Graphic:Ati HD 4650
    Ram:4GB DDR2
    BlueRay+RW

میخواستم ببینم که این لپ تاپه من از لحاظ سخت افزاری با یه مدل هم ردیف با ماله من از سری f برابره یا قوی تره یا ضعیف تره؟

آخه سی پی یو سری f اینتل i7 هست و قوی تره.اما گرافیک سری f معمولا Nvidia 330M هست که از 4650 HD ضعیف تره!

در کل کدومشون واسه بازی بهتره؟اف یا اف دبلیو؟یعنی در واقع تو بازی سی پی یو قوی مهمه یا گرافیک قوی؟

و یه سوال دیگه اینکه بین این سی پی یو ها به ترتیب قدرت کدوماست:

i5 یا i3 یا Core 2 Duo ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •