همزمان یا چند روز بعدش؟!!
همزمان یا چند روز بعدش؟!!
bryan خان
ميدوني كه تو مشخصال سايت من زده بود
شرح خطای شماره گذاری : مغايرت اطلاعات فردي باسيستم ناجا
ولي امروز بعد از 20 روز وضعيت فاكتور شده، شماره پلاك رو درج كرده
واقعا من كه سر در نميارم داستان چيه و بالاخره ماشينو كي ميدن !!!!ولي قصد همه اينا بيشتر اذيت ملت هست
سلام. من هم بهمن 89 ثبت نام كردم و قراره تو اين ماه دعوتنامه بياد و لي نميدونم تاخير داره يا نه؟!! كس از دوستان محترم در اين ازتباط اطلاعاتي داره؟ ممنون
سلام.من هم دقیقا شرایطم مثل شماست.
ثبت نامی بهمن هستم و تحویلی تیر
هنوز که خبری نیست
ببینیم چی میشه
من از مسئول پلاک سایپا پرسیدم گفت 24 ساعت پس از فاکتور شدن ماشین باید شماره پلاک مشخص بشه ولی ارسال پلاک طول می کشه.واگه تا حالا پلاک شما مشخص نشده شاید به خاطر مشکلی که با راهنمایی داشتند وتازه حل شده باشه که در اینصورت به زودی مشخص میشه ان شا الله
Last edited by mohzoh; 22-05-2011 at 23:35.
قابل توجه دوستانی که اطلاعات دست اول می خوان:
من تیبام رو تحویل گرفتم و حدود 300 کیلومتر تو جاده روندمش.دنده بسیار عالی جا میره،شتاب ماشین خیلی خوبه،ترمز عالی بود،کلاچ نرم بود،صدای ماشین تقریبا در حد پرایده که با عایق کردن درب کاپوت و زیر فرمان خیلی کمتر میشه،فرمان پذیری سر پیچها عالی بود،صندلی راحت بود،کولر در گرمای بوشهر خوب جواب می داد،ضبط فلش خور و بلندگو ها خوب بودند،و با وجود لاستیک نسبتا کوچک، چاله و دست اندازها زیاد احساس نمی شن،مصرف سوخت در جاده با کولر حدود 6.5 بود که بعد از سرویس اولیه بهترم میشه،شعاع گردش فرمان هم 5.25 متر هست که 35 سانتی متر از پراید بیشتره.بنظر من که ماشین خوبیه وبه قول مسئول نمایندگی سوناتا که نیست ،نسبت به قیمتش و ماشینای دیگه تولید داخل خوبه
بچه ها الان این ماشین خرید از کمپانی چند در میاد از بازار خرید چنده؟
منم بلاخره امروز تحویل گرفتم و تو جاده 200 کیلومتر رفتم البته با سرعت زیر 100 ولی بالای 100تا موتور یه کم صدا می داد که به نظرم باید عایق بندی بشه شایدم بعد از گارانتی حل بشه
همه گفته های شمارو تایید می کنم (دنده، شتاب، ترمز، فرمان و ...) و به نظرم ماشین خوبیه
درمورد قیمت اینجا(تهران) راهنمای همشهری امروز چندتا دیدم 12 میلیون و بعضی هم بیشتر زده بودند
امروز کنار خیابون یه دونه تیبا مسی دیدم
فکر نمی کردم اصلا این رنگ تولید شده باشه
من که خیلی به دلم نشست و ازش عکس گرفتم
![]()
سلام. من هم از اين رنگ مسي خوشم اومد. اگه امكان انتخاب اين رنگ وجود داشته باشه من هم اين رنگ رو انتخاب مي كنم. ضمناً از دوستاني كه لطف مي كنند اطلاعات و تجربه خودشونو در مورد تيبا مي نويسن ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)