1- چرا برای نوشتن پ ژ گ چ باید یه کیبرد که پ ژ گ چ داشته باشه براش پیدا کنم ، هنوز پیدا نکردم، اما همونطور که دیدی پ ژ گ چ رو می تونه نشون بده و اگه براتون بفرستن دریافت می کنه .
2- همه فارسی سازا و عربی سازا فونت انگلیسی رو موقع تایپ در SMS ریز می کنن ، کاریشم نمی شه کرد ، اما فکر نکنم اونقدر مسئله مهمی باشه ، اونقدر بدرد بخور هست که بشه از همچین چیزی چشم پوشید ، من این رو باگ نمی دونم چون آنچنان مشکلی نیست...
مشکل دیگه ای هم نداره.
کلاً فارسی سازهایی که برای این گوشی اومده بود ، همشون یا حروف رو برعکس و جدا از هم نشون می دادن ، یا مشکلات زیادی داشتن ، مثلاً یکیشون PhoneBookوMotion Sensor رو دچار مشکل می کرد . یا یکیشون بود که زبان گوشی رو عربی می کرد و Calendar و چند تا چیز دیگه عربی می شدن و هر بار انگلیسیش می کردی با یه سافت ریست باز عربی می شد.
در مقابل اونا این بی مشکل ترین فارسی سازه که هیچ کدوم از مشکلات بالا رو نداره ، هیچ کدومم ندیدم که بتونن اینترنت اکسپلورر رو فارسی کنن.
خیلیاشون هم اصلاً کیبرد عربی نداشتن و فقط می شد باهاشون کلمات رو دید.
این خوبیش اینه که کلاً گوشی فارسی ساپورت می شه ، مشکلیم برای گوشی ایجاد نمی کنه.
فکر نکنم هیچ فارسی سازی به این کاملی تاحالا برای امنیا معرفی شده باشه.
من که خیلی دارم باهاش حال می کنم...
چون واقعاً برای من سخت بود که نه می تونستم اس ام اس فارسی باهاش بگیرم نه می تونستم سایتهای فارسی رو باهاش ببینم.