تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 288 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببين وحيد جان من رو ماشينم گلدستون دارم.
    بالاي 100 تا فرمون ميزنه. بردم بالانس و ميزون فرمون بازهم نشد كه نشد.
    پس بهتره يه چيزهايي مثل سفتي فرمون رو تحمل كني در عوض تو جاده و اتوبان اعصابت خرد نشه و دائم فكر نكني الان كنترل ماشين از دستت ميره.
    كومهو لاستيك خيلي خوبيه و عمر خوبي هم داره. البته ايشالا چيني و تقلبي نباشه.

2. این کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

پراید صبا صفر خریدم ... تایرهام کویر بود که اهل فن گفتن خوب نیست ببر عوض کن ..من بردم عوض کردم و کوموهو خریدم (همون سایز استاندارد)
    الان تیزی فرمون قبلی که تایرهام کویر بود رو ندارم ... یعنی با یه اشاره کوچیک حدود 10 سانتی متر میتونستم یه دور کامل مثلا یه فلکه رو بزنم و الان باید فرمونم رو یه دور کامل بچرخونم تا بتونم همون دورو بزنم
    بردم نمایندگی سایپا .. یارو رفت بیرون و 5 دقیقه روند و اومد گفت هیچ مشکلی نداره .... ولی برای اینکه خیالت راحت بشه یه میزان فرمان هم میکنم .. کرد ولی مشکل من حل نشده .. خیلی اذیت میکنه

من چیکار کنم ؟ مشکل از کجاست ؟
    از كجا گرفتي ؟ من يه پرايد هيدروليك دوگانه سوز ميخوام. كمكم ميكني؟ از كجا بگيرم؟

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من میخوام پراید رو 2 گانه سوز کنم،قیمتی که دادن به من از 500 تا 600،از دوستان تجربه 2 گانه سوز رو هر کدوم که دارین کمک کنید و راهنمایی ممنون میشم،آدر یا شماره تلفن شرکت معتبر اگه دارین پیغام خصوصی بدین،خیلی ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام پراید رو 2 گانه سوز کنم،قیمتی که دادن به من از 500 تا 600،از دوستان تجربه 2 گانه سوز رو هر کدوم که دارین کمک کنید و راهنمایی ممنون میشم،آدر یا شماره تلفن شرکت معتبر اگه دارین پیغام خصوصی بدین،خیلی ممنون
    حیف 600 هزار تومن که بخای بدی باهاش میدونی میشه چقدر بنزین آزاد زد؟؟
    تازه خیالت راحته ماشین امنه و خطر ترکیدن نداره تو صف گاز هم نمیخوایی چند ساعت معتل شی
    حالا دیگه ضرر و شتاب وحشتناک پایینش را هم حساب کن
    به هم خوردن ایرو دینامیک ماشین و گرفتن جای صندوق عقب هم حساب کنی پشیمون میشی

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حیف 600 هزار تومن که بخای بدی باهاش میدونی میشه چقدر بنزین آزاد زد؟؟
    تازه خیالت راحته ماشین امنه و خطر ترکیدن نداره تو صف گاز هم نمیخوایی چند ساعت معتل شی
    حالا دیگه ضرر و شتاب وحشتناک پایینش را هم حساب کن
    به هم خوردن ایرو دینامیک ماشین و گرفتن جای صندوق عقب هم حساب کنی پشیمون میشی
    سلام
    ممنون برای راهنمایی،1500 لیتر بنزین میشه زد،به نظرتون 1500 لیتر بنزین رو میشه تو چه زمانی سوزوند؟
    امنیت ماشین،بنزین ، استفاده ،کم خرج بودن؛اینارو نمیشه تو کشور عزیزمون با 7 میلیون همرو با هم داشت!
    خوب صف گاز تو شهرک ما خلوته اگه حالا من گاز سوز کنم شلوغ بشه اون دیگه شانسه منه!
    ضررو اینچیزام که دیگه خدا بده برکت همیشه هست،زیاد میشه کم نمیشه!
    صندوق هم میدونم پر میشه ولی میدونید دیگه چاره ای نیست،ولی خوب یه آشنا دارم تو نمایندگی سایپا خدارو شکر تا حالا که تو خرجایی که کردن پول ندادم،بعدشم بستم کیلومترو تا انتهای گارانتی تاریخش!
    نمیدونم چیکار کنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا یه زنه زد در سمت شاگرد ما رو مچاله کرد کسی قیمت در سمت شاگرد رو نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون برای راهنمایی،1500 لیتر بنزین میشه زد،به نظرتون 1500 لیتر بنزین رو میشه تو چه زمانی سوزوند؟
    امنیت ماشین،بنزین ، استفاده ،کم خرج بودن؛اینارو نمیشه تو کشور عزیزمون با 7 میلیون همرو با هم داشت!
    خوب صف گاز تو شهرک ما خلوته اگه حالا من گاز سوز کنم شلوغ بشه اون دیگه شانسه منه!
    ضررو اینچیزام که دیگه خدا بده برکت همیشه هست،زیاد میشه کم نمیشه!
    صندوق هم میدونم پر میشه ولی میدونید دیگه چاره ای نیست،ولی خوب یه آشنا دارم تو نمایندگی سایپا خدارو شکر تا حالا که تو خرجایی که کردن پول ندادم،بعدشم بستم کیلومترو تا انتهای گارانتی تاریخش!
    نمیدونم چیکار کنم!
    سلاح مملکت خویش خسروان دانند اینا نظرات من بود و هیچ جنبه قانونی نداره
    ولی بعد از گارانتی کیلومتر را باز کن نامردیه فک کن اگه به خودت یه ماشین که 100 هزار کار کرده بدند و قیمت 20 هزار کارکرد بگیرنید چجوری میشی
    اینجا اصفهان برای گاز زدن حداقل باید 2 ساعت تو صف بود برای 100 کیلومتر که ماشین راه میره ولی خوب اگه محل زندگی شما خلوت هست این یه مزیته که نمیشه ازش گذشت
    ممنون

9. این کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10

از كجا گرفتي ؟ من يه پرايد هيدروليك دوگانه سوز ميخوام. كمكم ميكني؟ از كجا بگيرم؟
    سلام

از یکی از نمایندگی های سایپا تو شهرمون

شما به نمایندگی سایپا مراجعه کن و بگو پراید دوگانه هیدرولیک میخوای راهنماییت میکنن

میتونی از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم کمک بگیری .. یه نگا بکن قیمتهاش دقیقه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلاح مملکت خویش خسروان دانند اینا نظرات من بود و هیچ جنبه قانونی نداره
    ولی بعد از گارانتی کیلومتر را باز کن نامردیه فک کن اگه به خودت یه ماشین که 100 هزار کار کرده بدند و قیمت 20 هزار کارکرد بگیرنید چجوری میشی
    اینجا اصفهان برای گاز زدن حداقل باید 2 ساعت تو صف بود برای 100 کیلومتر که ماشین راه میره ولی خوب اگه محل زندگی شما خلوت هست این یه مزیته که نمیشه ازش گذشت
    ممنون
    سلام
    من اونقدرام نامرد نیستم الان بری تو ایستگاه آگهی دادم فروش گفتم 11 تا کارکرده،بعدشم دیگه مثل قدیم نیست بیان نگاه کنن بعدش از رو کیلومتر پول بدن،الان ماشالا همه گرگ شدن یا اگه هنوز نشدن یه گرگ میارن اون خودش میگه چند چنده ، بعدشم میبرن دیاگ میزنن اونم میگه چند تا رفته،کلآ میشه از خیلی جاها تشخیص داد که ماشین چند تا کارکرده،نیازی به کیلومتر نیست.
    اینجام نمیگم صف نداره داره ولی خوب جیب خالی هر چند روز نمیشه یه باک پر کنی به حساب خان دایی.

12. 2 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من اونقدرام نامرد نیستم الان بری تو ایستگاه آگهی دادم فروش گفتم 11 تا کارکرده،بعدشم دیگه مثل قدیم نیست بیان نگاه کنن بعدش از رو کیلومتر پول بدن،الان ماشالا همه گرگ شدن یا اگه هنوز نشدن یه گرگ میارن اون خودش میگه چند چنده ، بعدشم میبرن دیاگ میزنن اونم میگه چند تا رفته،کلآ میشه از خیلی جاها تشخیص داد که ماشین چند تا کارکرده،نیازی به کیلومتر نیست.
    اینجام نمیگم صف نداره داره ولی خوب جیب خالی هر چند روز نمیشه یه باک پر کنی به حساب خان دایی.
    سلام من همیچنین جسارتی نکردم دوست عزیز راستی چرا میخوای بفروشی ماشین رو؟؟؟

14. این کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •