اخه من شنیده بودم بری شهرک ازمایش میتونی امتحان بدی قبول شی ؟ پس یعنی الکی بود
اخه من شنیده بودم بری شهرک ازمایش میتونی امتحان بدی قبول شی ؟ پس یعنی الکی بود
میتونی کارتکستو ببری اونجا امتحان بدی فکر کنم.اخه من شنیده بودم بری شهرک ازمایش میتونی امتحان بدی قبول شی ؟ پس یعنی الکی بود
ولی بدون آموزش اصلا نمیشه امتحان بدی چون باید آموزشگاه برات یه پرونده تشکیل بده همه مدارک و .....که تو توی کلاس های آموزشی شرکت داشتی باشه اگه قبول شدی سرهنگ امضا کنه![]()
Last edited by actros 1843; 06-03-2011 at 02:09.
بنظرت اگه من امروز برم برای ثبت نام تا کی بهم گواهینامه میدن
راستی تاریخ صدور گواهی نامه رو روزی که قبول شدی میزنن اخه من میخوام با یه تاریخی باشه که برام خیلی مهمه میشه کاری کرد که اون روز بیوفته ممنون
Last edited by nima_voroojak; 06-03-2011 at 01:19.
برای من اینطوری بود
19 شهریور تولدم بود.3 مهر رفتم ثبت نام.19 آذر صادر شد...
فکر نکنم بتونی کاری کنی که یه روز خاصی صادر شه.چون از وقتی که سرهنگ شمارو تایید میکنه تا اینکه گواهی نامه دستتون برسه یک ماه طول میکشه.
حالا اگه خیلی مهمه بگو بهشون ببین چی میگن...اما بعیده...
کسانی که برای ماشین در شهرک آزمایش امتحان میدهند محدودیت رانندگی دارند( البته بجز رانندگی با عینک)اخه من شنیده بودم بری شهرک ازمایش میتونی امتحان بدی قبول شی ؟ پس یعنی الکی بود
محدودیت هایی از قبیل ناشنوا و یا معلولیت های جسمی و رانندگی مشروط...
اما با این حال این افراد باز هم باید در آموزشگاه تمرین ببینند و بعد از اتمام دورشون کارتکسشون رو میبرن شهرک آزمایش
پس همه باید آموزشگاه برن
خیر این کار هم نمیشه کردمیتونی کاردکستو ببری اونجا امتحان بدی فکر کنم.
همونطور که بالا گفتم فقط برای اونایی که بجز عینک محدودیت رانندگی دارن باید این کارو بکنن
یعنی اگه سالمی باید تو همون آموزشگاه امتحان بدی
من 20 روزه که امتحان گواهی نامه رو قبول شدم ولی هنوز گواهی نامم به دستم نرسیده
مگه چقدر وقت می بره؟یعنی تا قبل از عید به دستم می رسه؟
چرا بدون آموزشم می شهولی بدون آموزش اصلا نمیشه امتحان بدی چون باید آموزشگاه برات یه پرونده تشکیل بده همه مدارک و .....که تو توی کلاس های آموزشی شرکت داشتی باشه اگه قبول شدی سرهنگ امضا کنه![]()
اگه شهریه یه کلاس ها رو کامل پرداخت کنی می تونی کلاس هم نری![]()
دوستان شما گواهینامتون چند روزه اومد
مال من درست 25روز تول کشید تا مامور پست آورد در خونمون بهم تحویل داد.
سلام رضا جان خوش اومدیدوستان شما گواهینامتون چند روزه اومد
میتونی واسه اطلاع از قرار داشتن گواهینامه تو چه مرحله برید پلیس+10 اون برگه ای رو که بهتون دادن ببرید از گواهینامه تو استعلام میگیره که در کدوم مرحله هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)