تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 241 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اگه قرار به اضافه شدن زبان فارسی بود، طبیعتاً در سطح بالاتر زبان عربی اضافه می شد که هم از نظر تجاری بیشتر با عقل جور در میاد و هم عمومیت اش بیشتره
    البته وقتی نام امرتات بعنوان reseller در سایت رسمی کوون قرار میگیره طبیعتا انتظار ما هم باید بالا باشه
    ضمنا الآن کمتر جایی mp3 با bitrate صد و بیست و هشت عرضه میشه و خیلیها هم اون سطح از کیفیتو قبول ندارن، اون همه امکانات تنظیم Equalizer صدا هم چیزی نیست که بشه بهش بی توجه بود و ازش بهره نبرد،...فکر کنم بهتره در پیش فرضهاشون کمی تجدیدنظر کنن.

مگه ما چند بار میتونیم یه سره 41 ساعت موسیقی گوش کنیم؟
    من که در بیشترین حالت تابحال تو عمرم نتونستم بیشتر از 4 ساعت مداوم با هدفون به موسیقی گوش بدم، تازه احساس میکنم همون هم برای سلامتیم ضرر داشته
    Last edited by H a m e e d; 02-02-2010 at 02:18.

2. 2 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اقا i9 فایل تکست هم میخونه؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اقا i9 فایل تکست هم میخونه؟
    بله میتونه بخونه
    چطور مگه؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

بله میتونه بخونه
    چطور مگه؟
    دادشم خوشش اومده حالا ببينيم ميخواد يا نه ...

كيفيت صداش در حد دي 2 هست؟
    در چه حديه؟
    Last edited by mamad gonzo; 05-02-2010 at 21:52.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان این کاره ، من با گوگل کردن هم به جایی نرسیدم ( یعنی آخرین تیر خلاصی رو هم زدم ، اما هیچ ... )
    راهی برای نمایش ساب تایتل به زبان فارسی هست یا خیر ؟

مرسی
    اگه شما d2 داشتی میشد به rockbox اضافه کرد چون منبع باز هست خیلی از افرد چیزهای جالبی اضافه کرده اند( منهای ایرانی ها)

7. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ضمنا الآن کمتر جایی mp3 با bitrate صد و بیست و هشت عرضه میشه و خیلیها هم اون سطح از کیفیتو قبول ندارن، اون همه امکانات تنظیم Equalizer صدا هم چیزی نیست که بشه بهش بی توجه بود و ازش بهره نبرد،...فکر کنم بهتره در پیش فرضهاشون کمی تجدیدنظر کنن.

من که در بیشترین حالت تابحال تو عمرم نتونستم بیشتر از 4 ساعت مداوم با هدفون به موسیقی گوش بدم، تازه احساس میکنم همون هم برای سلامتیم ضرر داشته
    همونطور که گفتم کمپانی ها سعی می کنن خوش بینانه ترین حالت (=اون حالتی که عدد رو گنده تر می کنه -- واسه شون بیشتر از نظر تبلیغاتی ارزش ایجاد می کنه) رو بعنوان "استاندارد" مطرح کنن .. وگرنه مسلماً حق با شماست و حتی اگه قرار باشه حالت نرمال کاربری رو هم ملاک قرار بدیم، نسبت به این شرایط باتری کمتر عمر می کنه ..

9. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

البته وقتی نام امرتات بعنوان reseller در سایت رسمی کوون قرار میگیره طبیعتا انتظار ما هم باید بالا باشه

این ها زمانی که اعلام میکنند درست هست تحت استاندارد fcc وce تایید میشه ولی ملزم بر این هست که شما ممتد آهنگ گوش بدی بدون اینکه حتی یکباردسگاه رو خاموش روشن کنی (شک روشن شدن برق زیادی مصرف میکنه) و صفحه نمایش هم لحظه ایی هم روشن نشه

دوستان این کاره ، من با گوگل کردن هم به جایی نرسیدم ( یعنی آخرین تیر خلاصی رو هم زدم ، اما هیچ ... )
    راهی برای نمایش ساب تایتل به زبان فارسی هست یا خیر ؟

مرسی
    تقریبا زبان برنامه نویسی همه پخش کننده ها فلش هست, و اگه شما برنامه نویسی فلش بلد باشی میتونی همه فرم ویر ها رو customize کنی و اگه سخت باشه حد اقل patch درست کنی.( منظورم فرم وییر خود کوون هست.)
    *
    *
    *
    خدا وکیلی rockbox تو بین userهای ایرانی خیلی مظلومه 43 زبان support میکنه ولی فارسی نداره( هیچ ایرانی نشسته درست کنه و به database اون اضافه کنه) ولی چون عربی داره برای همین متن فارسی هم میتونه بخونه.البته rockbox تحت برنامه نویسی C هست.

اگه فرم وییر کوون کلا 3 بار ورژن عوض میکنه rockbox روزی 3 تا4 بار ورژن می اندازه لیست آخرین تغیرات rockbox در 4 هفته اخیر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه D2+ دارید حتما از ورژن های 2 ماه اخیر روی D2+ استفاده کنید ورژن های قدیمی تر سازگاری کامل با d2+ نداره ولی روی d2 بدون مشکل کار میکنه.(بشرط این که بخواهید خودتون رو از این همه اپدیت محروم کنید)
    من اگه jeteffect 6.0 هم کوون بده بیرون باز قابلیت crossfade "راک باکس" رو ترجیح میدم و به نظرم صداش خیلی بهتر هست و این افکت ها بعضی هاش همچین کم جنبه تبلیغاتی نداره.

مگه پخش کننده های ,

sumsung P3,sansa fuze,clip,....sandisk افکت دارند با این خروجی صدای فوقالعاده.
    Last edited by peaceful1; 06-02-2010 at 17:57.

11. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    كسي اينجا يا جايي توي بازار o2 دست دوم سراغ نداره ؟يا جايي نديده ؟خريداريم
    مرسي

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دادشم خوشش اومده حالا ببينيم ميخواد يا نه ...

كيفيت صداش در حد دي 2 هست؟
    در چه حديه؟
    سلام
    والا من تا حالا امتحانش نکردم
    Last edited by osmaan; 06-02-2010 at 08:12.

14. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان من لازم می دونم یک مطلبی که غلط گفتم رو با عرض شرمندگی تمام اصلاح کنم
    بنا بر این آزمایش dftk یکی از Administrator های anything but ipod هست فهمیدم بلندی صدای پخش کننده های کوون کاملا با اونی که تو سایت کوون نوشته فرق میکنه و غلط هست. اون یکی از اولین و فعالترین و عضو VIP فروم cowon هم هست .
    کد:
    در این پست هم که باز dftk آزمایش کرده بیان شده که صدای هدفوهای impedance بالا بهتر از هدفون های impedance پایین در همه پخش کننده های کوون هست
    کد:
    Last edited by peaceful1; 06-02-2010 at 18:05.

16. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •