تا اونجایی که من میدونم نیومده...دوستان کمک لطفا . خمار بازیم![]()
رفیق کرکشو دان کن حل میشه...1% چیزی نیست زیاد نرفتی.مشکل این باگ های بازی رو معلوم نشد چه طوری باید حل کنیم ؟؟؟ من همون اول بازی 1% میرم جلو به باگ بر میخورم !!
تا اونجایی که من میدونم نیومده...دوستان کمک لطفا . خمار بازیم![]()
رفیق کرکشو دان کن حل میشه...1% چیزی نیست زیاد نرفتی.مشکل این باگ های بازی رو معلوم نشد چه طوری باید حل کنیم ؟؟؟ من همون اول بازی 1% میرم جلو به باگ بر میخورم !!
لینک کرک رو بزار لطفا ؟؟؟ من قبلا چند تا کرک گرفتم اما کار نکرده بود!
من با این کرک مشکلمو حل کردم تا اخر هم باگی نبودشلینک کرک رو بزار لطفا ؟؟؟ من قبلا چند تا کرک گرفتم اما کار نکرده بود!
امیدوارم درست بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز گیر کردم
یه جا تو حالت خواب و رویا یه غول گنده ای وسط منطقه هست و ما باید طوری که نبینمون از دستش فرار کنیم
حالا رسیدم به یه جایی که دو تا چرخ دنده بزرگ دارن میچرخن، ظاهرا باید برم بالا، ولی چجوری نمیدونم
لطفا راهنمایی کنید
تا اونجایی که یادمه باید با همون دکمه f3 یک جعبه هایی هست که بکشی به طرف خودت اون موقع میافتند زمینباز گیر کردم
یه جا تو حالت خواب و رویا یه غول گنده ای وسط منطقه هست و ما باید طوری که نبینمون از دستش فرار کنیم
حالا رسیدم به یه جایی که دو تا چرخ دنده بزرگ دارن میچرخن، ظاهرا باید برم بالا، ولی چجوری نمیدونم
لطفا راهنمایی کنید
می تونی بری پشتشون مخفی وشی...
فک کنم اینجارو میگی.
شما ممکنه یه جایی گیر کردی که مشکل مربوط به کرک داره.
اگر کرکت درسته میتونی از راهنمای امضای من هم استفاده کنی.
بازی ارجینالش اومد دانلود کنیم یا نه ؟
کدوم سایت میزنه کی میاد
نه اینجارو رد کردمتا اونجایی که یادمه باید با همون دکمه f3 یک جعبه هایی هست که بکشی به طرف خودت اون موقع میافتند زمین
می تونی بری پشتشون مخفی وشی...
فک کنم اینجارو میگی.
بعدش یه دیوار جلومونه که دو تا چرخ دنده بزرگ روشه، به نظر باید از اونا بالا برم، ولی نمیدونم چجوری
چرا هر چی میشه میگید مشکل از کرکه؟!؟شما ممکنه یه جایی گیر کردی که مشکل مربوط به کرک داره.
اگر کرکت درسته میتونی از راهنمای امضای من هم استفاده کنی.
راهنمای امظاتون حجمش زیاده، نمیتونم دانلود کنم
یعنی کسی اینجارو یادش نیست؟؟؟!!!
بازی ارجینال که خیلی وقته اومده ولی اینکه کدوم سایت منتشر کرده معلوم نیست.
اتفاقا معلومه کدوم قسمت بازی گیر کردین چون یکی از قسمتهای کاملا مشخصیه که چند نفر هم گیر کرده بودن. عکسش هم در تاپیک موجوده.
عمل نکردن قلاب در این قسمت از بازی از باگهای بازیه. از کرک Reloaded استفاده کنین .
در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین مجبورین بازی رو از نو برین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مورد از کرک بازیه. قبلا هم در مورد مشکلات بازی بحث شده بود.
سلام من اولای بازی گیر کردم ! همونجا که میرم یه قسمت 3 نفر میان باید بزنم بترکونمشون بعد یکی مرده رو صندلی بستن بعد میگه باید این کارو کنی :
use environment analysis to scan and store solutions to riddler challenges
بعد گفته که انگار ایکس رو نگه دارم ! x hold , scan
اون پایین هم سبز رنگ نوشته :
dont cut yourself on this sharply observed
نشد از بازی عکس بگیرم یعنی وقتی عکس میگیرم سیاه میشه تو پاینت paste میکنم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)