اشتباه کردی دیگه پسر
برای تو ورژن 3 بود(TA-088v3)
نمیدونم راستش.باید کلی از نظر مالی پیاده بشی(نزدیک 100 تومن)
اشتباه کردی دیگه پسر
برای تو ورژن 3 بود(TA-088v3)
نمیدونم راستش.باید کلی از نظر مالی پیاده بشی(نزدیک 100 تومن)
آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.60ME
سلام دوستان
این آموزش فقط برای دستگاه های مدل 1000 و 2000 که قابلیت کپی خور شدن دایم را دارند هست.لطفا دوستانی که مدل های 2000 جدید (ta-088 v3 و بالاتر) و 3000 و go دارند از این آموزش استفاده نکنند که باعث بریک شدن دستگاه میشه و تا این زمان راه برگشتی هم براش و جود ندارد.
برای پی بردن به نوع مادربورد کنسول خود از آموزش زیر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای آپدیت کردن به این فریمور دستگاه شما باید حداقل روی یکی از فریمور های زیر باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا فایل زیر را دانلود کنید.
سپس فایل را از حالت فشرده خارج کنید و فولدر UPDATE را در مسیر زیر کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
X:\PSP\GAME
x نام درایو psp در سیستم شما
حال باید فریمور 6.60 را از لینک زیر دانلود کنید.
پس از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرا به
تغییر نام دهید و در مسیر زیر کپی کنید.
X:\PSP\GAME\UPDATE
x نام درایو psp در سیستم شما
به منوی بازی در داخل psp رفته و برنامه PSP Update ver 6.60 را اجرا کنید.
برای شروع شدن نصب ضربدر را زده و بقیه مراحل را طی کنید تا فریمور نصب شود.در آخر از شما میخواد که کلید x را زده تا psp دوباره بوت شود.
در آخر به فریمور 6.60Me خوش آمدید.
مسئولیت تمام مشکلات احتمالی به عهده خود شما هست.البته طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمی آید.
تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.
موفق باشید.
علی![]()
سلام، چند وقتیه که وقتی دکمه ی select رو می زنم vsh menu و recovery menu نمیاد فکر کنم use vsh menu رو غیر فعال کردم اگه میشه کمکم کنید تا بتونم دوباره vsh menu و recovery menu رو برگردونم.مدل pspم :psp3000 v 5.03
ممنون علی جون
من که 6.39 me2 دارم میتونم بریزم؟؟راستی اینی که گذاشتی نسخه ی کامله دیگه؟بازیهارو راحت ران میکنه؟منظورم طوری نباشه که دیگه نشه بازیهای کپیو اجرا کرد
شما vsh منو را از داخل ریکاوری غیر فعال کردی.برای اینکه دوباره بتونی فعال کنی باید بری توی ریکاوری منو که با این ورژنی که شما داری تنها راه دسترسی به ریکاوری منو همان vsh منو هست.یعنی یه جورایی نمیتونی فعالش کنی.
به نظر من شما ورژن دستگاه را آپدیت کن هم مشکلت حل میشه هم ورژن فریمور دستگاهت که قدیمی هست آپدیت میشه.
پیشنهاد من به شما فریمور زیر هست
خواهش می کنم امید جان.
بله شمایی که 6.39ME-2 داری میتونی به راحتی این فریمور را بدون مشکل نصب کنی.
این اولین نسخه بعد از سه ورژن beta بود.نباید مشکل خاصی داشته باشه.
من خودم تازه دیروز نصب کردم و چند تا بازی که روی دستگاه بود را تست کردم بدون مشکلی اجرا کرد.با توجه به این که این فریمور هم کار گروه me هست پس نباید مشکلی باشه.
اما باز انتخاب و تصمیم گیری با خودته.
با سلام خدمت اساتید عزیز...
آقا من جدیدا یه دستگاه psp go با گارانتی بانیان و فیرمور 6.35 گرفتم...برنامه pro-b updater 635 روش نصبه به صورت استوک...
فکر کنم که CFW هستش آیا این همون کپی خوره موقته؟
وقتی دوبازه دستگاهو روشن میکنم باید اجراش کنم....؟
و لطفا یه آموزش خلاصه برای نصب بازیهای کپی بدید ..... خیلی ممنون... مخلصیم
سلام psp من 5.3gen هست.الان بعد 1 سال اومدم سراقش.الان برای آپ کدوم فریمور خوبه؟
راستی فریمورم اینجوریه که باید بری یه عکسو باز کنی بعد ریست میشه و اون وقت باید کرکشو نصب کنی.
ممنون
سلام ورجن 6.39 برای 3000 کپی خور دایم میشه یا نه؟
سلام دوست عزیز.
دستگاه شما وقتی اون برنامه را اجرا کنی کپی خور میشه و تا زمانی که دستگاه را به صورت کامل خاموش نکنی (گرفتن دکمه پاور برای چند ثانیه) نیازی به اجرای دوباره اون برنامه نیست.برای خاموش کردن دستگاه هم کافیه کلید پاور را 1 بار بزنی بالا.در این حالت دستگاه به حالت استند بای رفته و دستگاه از کپی خور بودن خارج نمیشه.(نکته:دستگاه روی استند بای باشه هیچ مشکلی برای دستگاه ایجاد نمیشه)
بازی ها نیازی به نصب ندارند و فقط کافی هست شما فایل بازی با فرمت iso یا cso را تهیه کنید و این فایل را در پوشه iso مموری بریزید (اگه این پوشه برای شما نیست خودتون با نام بزرگ ایجاد کنید)
الان بهترین و آخرین فریمور -- شده برای دستگاه شما فریمور زیر هست.
خیر دوست عزیز.
باسلام خدمت شما و ممنون از آموزش مفیدتان
من دیروز بعد از خواندن این آموزش از طریق خود psp (اینترنت بی سیم) فریمور دستگاه را آپ کردم و 6.60ME_1.1 شد.بعد به خودم گفتم که با عوض شدن فریمور دستگاهم باید مشکلم(اجرا نشدن اون چند تا بازی که گفته بودم) حل شده باشد. اما نه باز هم اجرا نشدن
![]()
باید چه کاری بکنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)