امروز سرعت دانم خیلی خوب شده
با دانلود منیجر از رپید شیر بدون اکانت:
متوسطم 32 کیلو بایته
اکثرا هم روی 31 ، 32 می چرخه
بیشترین مقداری هم که می ره 45 کیلو بود
برای شما ها چطور؟
امروز سرعت دانم خیلی خوب شده
با دانلود منیجر از رپید شیر بدون اکانت:
متوسطم 32 کیلو بایته
اکثرا هم روی 31 ، 32 می چرخه
بیشترین مقداری هم که می ره 45 کیلو بود
برای شما ها چطور؟
Last edited by nikaan; 06-05-2009 at 10:55.
من شاتلي هستم ولي براي خودتون ميگم اگه شما همه يه متن يه جور بفرستين داتك فكر ميكنه همه رو يه نفر فرستاده! ديگه ايميل ساختن هم كه كار نداره ميتونم مثلاً تو ياهو بسازم ghazanfar_iq و همون متن رو با اين ايميل بفرستمپس به نظر من يه متن نفرستين تا بهتر ترتيب اثر داده بشه.
![]()
قبلا در این مورد فکر شده ...شماره اشتراک هامون اخر متن می زاریم که اگر خواستن بررسی کنن می فهمن یک گروه هستن و با هم این کارو کردن.
بروبچ کسی میدونه داتک چند روزه خط منو ازاد میکنه؟
میخوام بدونم چند روز اینترنت ندارم
سلام
اونایی که می خواستن بعد از گرون شدن خدمات داتک برن لایزر
بیخیال بشن چون دیگه نامحدود ارائه نمی ده (اینو توی فروم لایزر نوشته)
برای همین تنها یک گزینه ی خوب باقی می مونه
اون هم سپنتاست
البته همونطور که گفم شرکت های دیگه هم هست که معروف نیست مثه اوراکل
اما معروفشون همون سپنتاس
و مقصد بعدی من هم همین شرکت هست
البته من سال پیش قبل از اینکه اسیاتک تعرفه هاشو تغییر بده یه سالی ازشون اینترنت میگرفتم سرویسهاشون خیلی
خوب بود
من 128 ازشون گرفته بودم حتی یه ثانیه هم سرعتم از 15.5 کمتر نشد البته از 16 هم هیچ وقت بیشتر نمیشد
سرعت تورنت هم مثل لینک مستقیم بود
البته اینا همه مال قبل تغییر سرویسهاشه (البته قاعدتا باید از اون موقع بهتر شده باشه چون هم نامحدود هاشو گرون کرده و هم تعداد مشترکی اش ریزش داشته)
الان قیمت تمام شده ی سرعت 128 اش 28840
و قیمت تمام شده ی سرعت 256 اش 39140
اصلا هرکسی یک بخش کاربری تو سایت داتک داره ، از همون بخش ارسال کنید متوجه میشن...قبلا در این مورد فکر شده ...شماره اشتراک هامون اخر متن می زاریم که اگر خواستن بررسی کنن می فهمن یک گروه هستن و با هم این کارو کردن.
سلام
باید بگم که من برای یکی از دوستام اون موقع که آسیاتک گرون نکرده بود 128 گرفتم
قبلش از قسمت فروش سوال کردم که انگار فایل های تورنت رو بستین(آخه اون موقع توی یه فروم دیده بودم)
بعدش گفت من نمی دونم وصل می کنم به پشتیبانی
پشتیبانی هم اون موقع گفت که نبستیم ولی محدودش کردیم
که وقتی توی اون یه ماه از تورنت می گرفتیم میدیدم که محدود کردن
اون موقع دوستای دیگم می گفتن با پورت فوروارد کردن حل میشه ولی من بلد نبودم
الان هم درسته که یه خورده 128 آسیاتک ارزونتره ولی توی خرید 3 ماهه یا 6 ماهه سپنتا ارزونتره ضمن اینکه به
ترتیب 1 هفته و 2 هفته هم اضافی میده
توی 1 ساله هم تقریبا هم قیمتن ولی سپنتا 1ماه هم اضافی میده
توی 256 هست که آسیاتک قیمت بهتری داره
ولی نباید مزایای سطح کاربری سپنتا رو فراموش کنیم چون من توی فروم سپنتا خونده بودم که یکی با سطح
کاربری پلاتین و با پرداخت الکترونیک وخرید بصورت 3 ماهه ،هر ماه سرویس 256 براش حدود 36 تومن در میاد که بتقریبا هم قیمت 3 ماهه ی آسیاتک میشه و حتی یه خورده ارزونتر و بعلاوه ی اینکه 1 هفته هم
اضافه داره
من حساب کردم با سرویس 256 با خرید بصورت ماهیانه حدود 10 ماه طول میکشه که به سطح پلاتین برسی!!
ضمن اینکه باز توی فروم سپنتا بارها نوشته که هیچ محدودیتی سپنتا روی سرعتش نمی زاره و پهنا ی باند سرویس 128 و 256 به ترتیب بین 14 تا 16 و 30 تا 32 هستش((برای 256 این نقل قول میگه که با دانلود منیجر متوسط سرعتی برابر با 37 کیلوبایت داشته:
"سلام به شما
من 256 گرفتم
بله من واقعا راضی هستم کلا با تورنت سرعتی حدود 26 و 27 بعضی مواقع نوسان داره ولی بازم خوب مثلا 800 mb حدود 1 شب (مثلا از 12 تا صبح)تموم
با راپید و idm خیلی سرعت عالی سرعت به 40 میرسه حدود اگر درست بگم 800mb حدود 6 ساعته میشه تمام کرد.
کلا قطی تا الان نداشتم که اذیتم کنه" پست 339 فروم سپنتا))
اما اینکه من لایزر رو ترجیح دادم 64 کیلو پهنای باند هدیه ای بود که لایزر اضافه می داد که این خیلی خوب بود
و باز اینکه لایزر روی 6 ماهه 1 ماه و 1 ساله 2 ماه اضافه میکرد که این هم میشه علت دوم
البته می خواستم یه ماه آزمایشی از لایزر بگیرم که اگر کیفیتش خوب نبود برم سپنتا
چون من از سپنتا فعلا 256 نمیگرفتم ولی از لایزر می گرفتم برای همین تصمیم گرفتم اگه لایزر کیفیتش خوب بود 256 از لایزر بگیرم و دیگه بیخیال سپنتا بشم
Last edited by nikaan; 10-05-2009 at 14:57.
نه من تا اون موقع که از اسیاتک سرویس میگرفتم هیچ محدودیتی برای تورنت نگذاشته بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)