شما که هنوز سرویسو نگرفتی،شما چرا سکته میزدی؟
شما که هنوز سرویسو نگرفتی،شما چرا سکته میزدی؟
چون که درخواست واسه تغییر سرویس به سرویس ECO داده شده![]()
سلام...
من میخوام یه صبا نت 64 بگیرم ... فقط از مخارجش بی خبرم .
لطفا بگین چقدر برام خرج بر میداره؟؟ از همون اول و اگه میشه یکم از امکانات و محدودیت های صبانت برام بگین...
دستتون درد نکنه.
سلام
من سرویس صبا ندارم ، اما تا جایی که می دونم ، همه شرکت ها ، و صبا هم ، دارن با کمبود پهنا دست و پنجه نرم می کنن ( یعنی شرکت ها پول از یوزر ها می گیرن ، تا یوزر ها با این مشکل دست و پنجه نرم کنن ، 2 _ 0 به نفع شرکت ها)
هزینه که ، باید یه هزینه راه اندازی بدی ( من ندیدم تو سایت اش چقدره ، کسی می دونه ، بگه بی زحمت ) و همون هزینه ماهیانه 10 تومان رو ، هزینه مودم رو هم که فبها ...
خوبی صبانت ، در مقابل بقیه شرکت ها ، اینه که می تونی دان شبانه داشته باشی ، محدودیت هم تا چند وقت پیش در کار نبود ، مگه این پهنای باند . یه سر به تاپیک صبا بزن
( دوستان باز نگن که پست الکی دادم ، هر چی که بلد بودم گفتم ، هر چه هم که بلد نبودم ، گفتم نمی دونم ، حالا نمی دونم اگه با این شرایط نباید پست داد ، نمی دم)
یا حق
ببخشید، اما اشکال از خود شاتله. چون دقیقا به من هم گفته بودن که تا آخر مهره.
اونی که باید عذر بخواد شما نیستی عزیز، یکی دیگه هست.
سلام
هزينه راه اندازي 10 هزار تومن ولي من شنيدم كه ديگه 64 نميدن...128 اگه تهران باشي با هزينه ي مخابرات ميشه 13600 تومان
يعني اول بايد 23600 براشون واريز كني
اطلاعت بيشتر رو از خود سايت نگاه كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک مشکلی داشتم که می خواستم راهنماییم کنید...
من یه سرویسه adsl در کرج می خوام که بتونم باهاش بازی کنم.فعلاّ از شبدیز استفاده می کنم که واقعاّ افتضاحه.
فعلاّ به آریا تک زنگ زدم. سرویس 512/512 خیلی خوبه ولی نمی دونم به دزد باز کردن می خوره !!! شاتل و داتک برای بازی خوبن ولی داتک توی کرج نمایندگی نداره.....
راستی می خواستم ببینم برای بازی سرعت بالا مثل 512 با 128 فرق داره؟؟
کدوم شرکت؟
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:09.
با تشکر از راهنمایی همه شما دوستان .
من امروز رفتم سپنتا نامه گرفتم دستی بردم مخابرات و همین امروز خطم از رانژه دراومد.
جالب اینجاست که سپنتا بهم نشون داد که دوبار نامه زدن مخابرات ولی بازم مخابرات می گفت از اونا هیچ نامه ای نیومده. قراره فردا شاتل برام وصل کنن.
خلاصه اگر کسی مشکل منو داره تنها راهش همینه تا کارش سریع انجام بشه...![]()
آخر مهر=اول مهر؟
احتمالاً منظورش ترافيك رايگان سرويس ART براي روزهاي 5شنبه بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)