سلام.
یه جا از بازی در حالی که میخوام به Vault 112 دسترسی پیدا کنم به یه Super Mutant Behemoth که داخل یک قفس برقی هست برخورد کردم. اینو نجات بدم؟ (یبار اینکارو کردم کشت منو) - چیکارش کنم؟
تنکس...
سلام.
یه جا از بازی در حالی که میخوام به Vault 112 دسترسی پیدا کنم به یه Super Mutant Behemoth که داخل یک قفس برقی هست برخورد کردم. اینو نجات بدم؟ (یبار اینکارو کردم کشت منو) - چیکارش کنم؟
تنکس...
سلام همون که حرف میزنه؟
اره اون رو باید نجات بدی وگرنه نمیتونی مرحله رو رد کنی.
اگر کارما بالا داشته باشی میتونی با خودت ببریش بعد از تموم شدن مرحله.
همون که 5-6 برابر منه.
آزادش کنم بعد چی میشه؟
میاد منو میکشه که....
سلام
اون گنده گنده رو میگی ؟؟؟
نه دیگه اون رفیقت نمیشه که ! کلا من توی بازی دوتا از اونا دیدم خیلی غولن ! اون رو آزاد کنی باید بکشیش ! من و این رفیقم دوتایی کشتیمش
اون یکی که اسیر باید آزاد کنی توی یک اتاقکی هست میگه یک کاری کن تا آزاد شم از همون اول حرف میزنه
این کجاش حرف میزنه![]()
=======
بینم کل مکان های این بازی چنتاست ؟؟؟؟![]()
من الان 84 تا محل رو رفتم![]()
از اون سوپر موتانت های غول پیکر یکی دیگه هم تو خرابه های کاخ سفید هست!اونجا رو حتما برید اگه نرفتید خیلی باحاله....یه سری سوپر موتانت با نیرو های اینکلیو و تالون درگیر شدن ... خلاصه شیر تو شیریه! اون اطراف یه نفر هم هست تو بلند گو صحبت می کنه چرت و پرت می گه هر کی تونست اون یارو رو پیدا کنه بیاد تعریف کنه! tell the tale
اونجایی که یه سوپر موتانت غول پیکر تو قفسه یکم بچرخی یه خونه هست توش یه خبرایی هستیه جفت رایدر با لباس ناجورخلوت کردن تو یهو سرتو می ندازی می ری تو.....
مرده بهت حمله می کنه زنه هم همین جوری داد می زنه get outta here
![]()
وایت هاوس که اکشن ترین قسمت بازی بود بدون stealth boy هم نمیشه اونجا بریم!
اون آدم تو بلندگو خیلی خنده دار بود ... ولی از پیشش تونستم mini nuke پیدا کنم البته با stealth boy
تو اون خونهه از در پشتی رفتم تو با کلی سر و صدا فکر کنم زودتر برای من فهمیدن کسی داره وارد میشه![]()
سلام
دقیقا کاربرد این stealth boy چی هست ؟
این کاخ سفید رو نقشه نزدیک کدوم محل هست ؟
کسی نمیدونه کل محل های توی نقشه چنتاست از آخر /
اون خاصیت حرکت مخفیانت رو افزایش میده ... تابلوعه که .... اصلا ازش خوشم نمیومد اصلا هم استفاده نکردمدقیقا کاربرد این stealth boy چی هست ؟
این کاخ سفید رو نقشه نزدیک کدوم محل هست ؟
کسی نمیدونه کل محل های توی نقشه چنتاست از آخر /
......
جواب اون دو تا سوال دیگت رو تو این نقشه پیدا میکنی
نقشه ی کامل Wastland :
http://images1.wikia.nocookie.net/fallout/images//d/d6/Wastelandmap.png
اون stealth boy کاملا شما رو غیب میکنه. من هم مثل امید استفاده نکردم میفروختم چون گرون بودن .
امین جان تو اون پرک explorer رو بگیر تمام مشکلاتت حل میشه.
سلامامین جان تو اون پرک explorer رو بگیر تمام مشکلاتت حل میشه.
میگیرم اما کدوم لول باز میشه ؟ من الان لول 19 هستم
بینم بالاترین لولی که یکی بوده چی بوده تا حالا ؟
من موندم با پولام چیکار کنم شددند بالای 10000 تا !
==
منم از اون خوشم نمیاد میفروشم فقط
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)