تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 151 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

برو  و اون جعبه رو بكش جايي كه عدد 1 رو  نوشتم يعدش برو رويش و بپر جايي كه عدد 2 هستش...

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }
    Last edited by am2; 04-11-2007 at 15:57. دليل: ..::00::..

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از کمکتون بلاخره رد کردم

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام ...
    یکی به من کمک کنه ...من تو اون مرحله ام که باید با یه زن نیمه ل...ت که لباس بنفش رنگی داره مبارزه کنم ... همون که هی میپره از این سمت به اون سمت . من تمام قدرتش رو کم کردم اما هر کار می کنم نمی میره ... وقتی که بسمتش حمله می کنم تصویر نزدیک می شه و دو نفر همدیگه رویکم هل می دن بعد تصویر بر می گرده و اون منو لگد می زنه پرت می شم ...
    یکی کمک کنه ...چی کار باید بکنم .؟
    با تشکر ...

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام ...
    یکی به من کمک کنه ...من تو اون مرحله ام که باید با یه زن نیمه ل...ت که لباس بنفش رنگی داره مبارزه کنم ... همون که هی میپره از این سمت به اون سمت . من تمام قدرتش رو کم کردم اما هر کار می کنم نمی میره ... وقتی که بسمتش حمله می کنم تصویر نزدیک می شه و دو نفر همدیگه رویکم هل می دن بعد تصویر بر می گرده و اون منو لگد می زنه پرت می شم ...
    یکی کمک کنه ...چی کار باید بکنم .؟
    با تشکر ...
    عزيز تو اين مرحله بايد به محض اينكه به نزديك اون زنه يعني همون سكويي كه بايد ازش بري بالا يا از ديوار آويزون ميشي، سرعت رو آهسته كني و بعد بري روبه روش و بهش چند تا ضربه بزني.
    چهار پنج بار كه اين كارو بكني حسابش رسيده مي شه.
    مشكل ديگه اي بود در خدمتيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

عزيز تو اين مرحله بايد به محض اينكه به نزديك اون زنه يعني همون سكويي كه بايد ازش بري بالا يا از ديوار آويزون ميشي، سرعت رو آهسته كني و بعد بري روبه روش و بهش چند تا ضربه بزني.
    چهار پنج بار كه اين كارو بكني حسابش رسيده مي شه.
    مشكل ديگه اي بود در خدمتيم.
    با سلام ... ممنون از راهنمائی اما من این کارا رو کردم و اینقدر زدمش که قدرتش تموم شد اما هنوز نمرده و همش رو یه سکو ایستاده و وقتی باهاش می جنگم تصویر همون جوری می شه که بالا گفتم ...
    چی کار کنم ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام ... ممنون از راهنمائی اما من این کارا رو کردم و اینقدر زدمش که قدرتش تموم شد اما هنوز نمرده و همش رو یه سکو ایستاده و وقتی باهاش می جنگم تصویر همون جوری می شه که بالا گفتم ...
    چی کار کنم ؟؟؟
    وقتی تصویر نزدیک شد و شمشیراتون به هم چسبید تو باید کلیک چپ موستو دائم و تند تند فشار بدی ،اونوقت میبینی که تو پرتش میکنی

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

وقتی تصویر نزدیک شد و شمشیراتون به هم چسبید تو باید کلیک چپ موستو دائم و تند تند فشار بدی ،اونوقت میبینی که تو پرتش میکنی
    ممنون از کمکتون ...
    ردش کردم ....
    اما الان رسدم به یه قول دوم بازی ... می رم زیر پاش و پاهاش رو با شمشیر می زنم بعد زانو می زنه ... بعد که زانو زد می رم رو دوشش ...همین که میرم من رو پرت می کنه ... اینجا چی کار کنم ؟
    موفق باشید

داره خودمونی میشه dark_prince783's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اما الان رسدم به یه قول دوم بازی ... می رم زیر پاش و پاهاش رو با شمشیر می زنم بعد زانو می زنه ... بعد که زانو زد می رم رو دوشش ...همین که میرم من رو پرت می کنه ... اینجا چی کار کنم ؟
    موفق باشید
    غوله چه شکلیه ، اگه منظورت همون که از توی دیوار یه دفعه می پره بیرون و وسط یه گودال مانند بزرگی هستی و خود غوله از گیاه و اینجورچیزها درست شده باید بری روی پشتش وقتی حالت اسپیدکیل مشخص شد باید ضربه هات رو بزنی و بعدش یه ضربه تو حالت اسپیدکیل به سر یارو میزنه که چاقوش تو سر یارو میمونه و باید باهاش سواری کنی بعد از توی یه راهرو ( همونطور که سوار غوله هستی ) میگذری و چندتا در رو خراب میکنی و همینطور میری تا به آخرین در برسی که دیگه خودش دمو میشه . ( در ضمن موقع سواری نباید به در و دیوار بخوری چون خودت و غوله میمیرین )

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

غوله چه شکلیه ، اگه منظورت همون که از توی دیوار یه دفعه می پره بیرون و وسط یه گودال مانند بزرگی هستی و خود غوله از گیاه و اینجورچیزها درست شده باید بری روی پشتش وقتی حالت اسپیدکیل مشخص شد باید ضربه هات رو بزنی و بعدش یه ضربه تو حالت اسپیدکیل به سر یارو میزنه که چاقوش تو سر یارو میمونه و باید باهاش سواری کنی بعد از توی یه راهرو ( همونطور که سوار غوله هستی ) میگذری و چندتا در رو خراب میکنی و همینطور میری تا به آخرین در برسی که دیگه خودش دمو میشه . ( در ضمن موقع سواری نباید به در و دیوار بخوری چون خودت و غوله میمیرین )
    خیلی ممنون تمام مشکلات حل شد .
    موفق باشید .

پروفشنال Only Pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

سلام آیا این بازی با حاله یا نه تعریفشو شنیدم میگن با این که ماله زمانه پیغمبره ولی خیلی توپه بخریم یا نخریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •