چیز بسیار مهم اینه که در تمام اوقات روز مره با زبان در ارتباط باشی تلویزیون فیلم روزنامه مجله موبایل کامیوتر یا هر چیز دیگه
چیز بسیار مهم اینه که در تمام اوقات روز مره با زبان در ارتباط باشی تلویزیون فیلم روزنامه مجله موبایل کامیوتر یا هر چیز دیگه
بازم سلام.
(با شرمندگی از اساتید)شما باید یه برنامه ریزی داشته باشید.یعنی از کجا و چطور شروع کنید و چطور ادامه بدید.زیاد هم دنبال برنامه هایه رایج نباشید.هیچ چیز مثل کتاب و فیلم بهت کمک نمیکنه.و به خاطر چیزی مثل مدرک و ... دنبال یاد گرفتن زبان نباش.
همیشه هم با یه متد جلو نرو سعی کن متد هاترو عوض کنی.بهتره در مورد نحوه شروع کردن با کتابهابا دوستان تبادل نظر کنی.
واسه اینکه پست طولانی نشه فعلا بای بای
هر مطلبی را با هر موضوعی با شرط اینکه متناسب با دانش شما باشه، مطالعه کن واسه شروع، مطالعه داستانهای ساده شده (simplified stories) مناسبه.
Last edited by hasanpsk; 01-04-2009 at 18:31.
خوب
ممنون دوستان
من می خوام با کتابه ای قدیمی خودم یعنی "استریم لاین" و بعدش " New Interchange" شروع کنم
نظرتون چیه ؟
یا اینکه کتاب های جدیدتری و با متد جدید تر اومده ؟
سلام.
دوست عزیزکتابهای interchange رو هر چهارتاشو باید تو حداکثر سه یا چهار ماه تموم کنی.(چون گفتی که زمانت کمه).حتما هم کتاب 504 essential words رو تموم کن.چون هر کتاب پیشرفته یا کمی پیشرفته رو بخوای بخونی باید این لغات مهم رو از این کتاب بلد باشی.هیچ وقت هم فیلم نگاه کردن رو کنار نزار.اگه واسه تافل میخوای زبا بخونی زیاد رو speaking (صحبت کردن) وقت نزار.چون تو ایلتس کمترین نمره رو داره که شاید تو تافل هم همینطور باشه.مهمترین نکته یه معلمی چیزی پیدا کن که سوالاتت رو ازشون بپرسی.یک دیکشنری مطمئن هم پیدا کن.من بهت longman contemporary رو بهت معرفی میکنم.رو دست نداری.
بازم در خدمتیم.
در مورد مترجم های ماشینی قبلا بارها بحث شده ؛ مثلا اینجا :
//کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد آخرین ویرایش آکسفور هم حداقل من متوجه نشدم ... آخرین ویرایش دیکشنری آکسفورد ؟ ... کدوم دیکشنری ؟ ... طبیعتا روبروی دانشگاه تهران ، منبع مناسبی واسه این پرسشه ..
به نظرم شما اول یه تعیین سطح برو ، ببین وضعت چیه ... اگه زیر متوسطی کلاس عمومی برو ... اگه بالاتر از متوسطی کلاس خصوصی ... (با فرض اینکه حتما باید در عرض یه سال به تافل برسی که به نظرم قدری بعید میاد)
من برای پاییز می خواستم برم کلاس و تعیین سطح هم رفتم و افتادم Level 5
من می گم تا مرداد کتاب ها را خودم شروع کنم و بعضی از سئوالات را اینجا بپرسم و از مرداد معلم خصوصی بگیرم !
1. نباید هم s بگیره ...
این مثال رو ببین : your son is a 25-year-old boy ...... اینجا year حالت adjective داره ... اونی که s میاد آخرش و خیلی وقتها هم با هم قاطی میشن ، وقتیه که شما بگی your son is 25 years old اینجا years جزء فرعی قیدی برای old هستش ... (adverbial modifier هستش)
* معمولا واسه حالت اول از خط تیره استفاده میشه واسه تاکید روی همین قضیه : your son is a 25-year-old boy
//
2. همم .. خب هر دو از نظر دستوری می تونن اونجا باشن ... هرچند very much مرسوم تره و ضمنا تفاوت ریز معنایی دارن .. too much یعنی اضافه بر - علاوه بر و very much یعنی کاملا - مطلقا .. بنابراین من میگم اینجا : very much درست تره ...
//
3. مثلا englishforums.com و usingenglish.com
سلام...
میخواستم ببینم برای گرفتن اقامت در آمریکا به مدرک زبان خاصی نیازه..؟
(ممنون میشم راهنمایی کنید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)