ضمن تکرار سوال بالا
آیا میشه در message archive یک کلمه رو سرچ کرد؟مثلا کلمه ای که در چت بین دو طرف تبادل شده؟
ضمن تکرار سوال بالا
آیا میشه در message archive یک کلمه رو سرچ کرد؟مثلا کلمه ای که در چت بین دو طرف تبادل شده؟
در این بخش این امکان وجود نداره
يه نرم افزار باحال براي ارسال پيام تبليغاتي اتوماتيك به چت روم ياهو و آي دي هاي دلخواه:
تصويري از نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود نرم افزار در چند سايت مختلف :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iran 1.1 Setup.exe.html
![]()
ایا میشه کاری کرد که 24ساعته برای کسی تو یاهو مسنجر انلاین نشون داده بشی..فقط برای یک نفر از ایدیهات نه همه؟
چرا من تازگی ها با یکی از ایدیهام که میرم تو چت روم توی روم که تکست می کنم فقط تکست های خودمو می بینم و هیچ تکست دیگه ای نمیاد و البته پی ام هایی هم که بهم میدن نمیاد تو روم و وقتی ساین اوت و بعد ساین ان می کنم آف هاش میاد.
یه مشکل دیگه ای هم دارم که امروز البته به وجود اومده و وقتی با بعضی ایدیهام ساین ان میشم بعد از چند ثانیه ساین اوت میشه.
البته سند تو ال هم که میکنم ساین اوت میشن گاهی.
عزیزان شماره رومهای کشور ترکیه ترکمنستان تاجیکستان چنده چطوری برم تو روم های اونا
عزیزان شماره رومهای کشور ترکیه ترکمنستان تاجیکستان چنده چطوری برم تو روم های اونا
باید بری تو بخش Regional و اونجا بگردی دنبالش
راهنمایی خوبی کردید یعنی کسی بلد نیست
کشورهای مختلف بر اساس Regional تقسیم بندی میشن و ایران تو asia قرار گرفته دیگه دقیق نمیدونم تاجیکستان تو کدوم روم قرار گرفته چون خیلی گشتم و چیزی دستگیرم نشد متاسفانه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)