به محل نصب بازی و سپس پوشه Launcher برین و فایل Launcher رو اجرا کنین. سپس رو Settings کلیک کنین.
به محل نصب بازی و سپس پوشه Launcher برین و فایل Launcher رو اجرا کنین. سپس رو Settings کلیک کنین.
من راهنماي قدم به قدم بازي Prince of persia 4 رو ميخواستم
اگه فارسي باشه عالي ميشه
در کل بازی ساده ای هست.
اگر جایی گیر کردین بگین شاید بتونم کمک کنم.
در مرحله ي فكر كنم دوم
بعد از اونجايي كه با پدر اليكا ميجنگم و بعدش اون درخته رو قطع ميكنه بعد يه چند تا جارو رد ميكنم تا ميرسم به يك فضاي بازي،اونجا نميدونم چيكار كنم
عکسی از اون قسمت بزارید تا ببینم دقیقا کجا مشکل دارید![]()
دکمه tab رو بزن یکی از مناطق روشن شده رو انتخاب کن بعد بیا بیرون دکمه e رو بزن تا الیکا جادو کنه و راه اون منطقه رو بهت نشون بده
از دوست خوبم alex fera واقعا تشكر ميكنم به خاطر راهنماييشون
يه سوال ديگه داشتم
يه جاهايي هست كه اليكا ميره اونجا مي ايسته و بعدش تند تند دكمه e رو ميزنم و اونجا سرسبز ميشه(تاحالا سه بار اين كار رو كردم)بعدش يه نورهاي آبي پيدا ميشه كه من اونارو ميگيرم
سوال من همينجايه كه اين نورهاي آبي كه ميگيرم به چه دردي ميخوره؟
يه سوال ديگه هم دارم
تو اين بازي سرباز پيدا نميشه؟
همش غوله كه
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
ممنون مشكلم حل شد
چيجوري ميتونم از محيط بازي عكس بگيرم
ميشه بگيد چيجوري ميتونم از محيط هاي بازي ها عكس بگيرم؟
خیلی راحت برو هر جا که خواستی دکمه Print Screen Sys Rq رو که معمولاً بالای دکمه Insert هست رو بزن ...نقل قول : armitan 2010
ميشه بگيد چيجوري ميتونم از محيط هاي بازي ها عكس بگيرم؟
بعد از بازی بیا بیرون برو به Paint بعد دکمه ی Ctrl + V رو بگیر بعد صفحه میاد اونو Save کن بعد به سایتبرو اونجا فابل رو آپلود کن و لینکش رو بزار اینجا تا همه عکستو ببینن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( دستم درد گرفت یک تشکر نمی زنی )
من از 4 خوشم نیومد ولی 1 & 2 & 3 خیلی بهتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)