دوستان میشه در مورد نحوه بازی توضیح بدین !
من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم یا کجا برم .
فقط میمیرم !
دوستان میشه در مورد نحوه بازی توضیح بدین !
من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم یا کجا برم .
فقط میمیرم !
شما یه نقشه در اختیار داری که میشه گفت همه چیزته . توی نقشه یه محب هایی وجود داره که میتونی از اون ها ماموریت بگیری و انجام بدی . شما فکر کنم الان وارد دهکده شدی احتمالا ... شما نباید اونجا به کسی شلیک کنی فقط دنبال یه خونه بگرد تا ازش ماموریت بگیری . توی نقشه مشخصه . یه بار که بتونی ماموریت بگیری تمومه .
من که اعصابم خورد شد سر اینکه چه طوری توی دهکده برم هی هر چی میکشتم یه لشکر میومدن
خلاصه یه دفعه فهمیدم که نباید به کسی شلیک کنیم![]()
یه راهنمایی دیگه هم بهت بکنم . اگه بخوای ماموریت های جانبی رو هم بری بازی به شدت طولانی و خسته کننده میشه پس اول بگیر فقط ماموریت های اصلی رو برو تا بازی کامل بشه بعد اگه خواستی ماموریت های جانبی رو برو .نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه نکنم ماموریت های اصلی تو نقشه با رنگ قرمز مشخص ان .![]()
نه عزيز اينطورها هم نيست شما براي به دست آوردن قرص به ماموريت هاي آندر گراند نياز داري براي استفاده از خريد اسلحه و باز شدن اسلحه هايي كه براي بازي نياز داري بايد ماموريت هاي مربوط به فروشنده اسلحه ها رو انجام بديد تازه وقتي وارد act3 يا حومه شهر دوم ميشيد ديگه راه بازگشتي به شهر نداريد
رفیق من در طول بازی فقط یبار برای گرفتن قرص مجبور شدم ماموریت فرعی برم . برای خرید اسلحه هم میشه کارای دیگه ای هم کرد . به هر حال ماموریت های فرعی رو رفتن به شدت به گیم پلی بازی لطمه میزنه . حالا شما دوست داری برو![]()
پس بازي رو تموم نكردي يه بار تموم كني ميفهمي كه بايد حداقل 3 بار ماموريت زير زميني بريبراي اسلحه هم هيچ كارايي نميشه كرد ماموريت هاي آنتن هم باعث ميشه لول ما بالا بره يا سيف هاوس اينا آپگريد بشه اين ها اگه آپگريد نشن نميشه بازي رو تموم كرد رفيق
درسته . احتمالا دلیل اینکه بازی واسه من 96% شد همینه
بازی رو اتفاقا تموم کردم . فقط بار اول که به قرض آنفولانزا نیاز داشتم رفتم پیش طرف و ازش گرفتم . دفعات بعد میزاشتم که بمیرم و خودش میرفت ماموریت ها رو میگرفت . پایانی که من دیدم اینجوری بود که تمام Budy ها رو تو یه منطقه کشتم و بعد کیف رو به jakal دادم و از یه مکان دور صحنه ی انفجار رو دیدم . برای اسلحه ها هم من الماس های محیطو جمع کردم و یا با رفتن ماموریت ها پولی که بدست میاوردم صرف خریدن اسلحه میکردم . ضمنا بنده بازی رو هم اون موقع برای سایت ویدئوگیمز نقد کردم که میتونی بری بخونی .
اگر هم خواستی save های بازی رو هم هنوز دارم که میتونم بدم بهت امتحان کنی(اگه خواستی pm بده) . ببینی safe house هارو آپگرید کردم ؟ یا چند تا ماموریت جانبی رفتم ؟
حالا دیگه من نیازی به ادامه دادن این بحث توی تاپیک با کسی که داره اینجوری و به راحتی تهمت میزنه نمیبینم . موفق باشین .
Last edited by Sha7ab; 12-03-2009 at 03:19.
این بازی رمزی ترینری چیزی نداره ؟
اگه داره بذارید . البته واسه خودم نمی خوام چون اصلا سیستمم بهش نمی خوره واسه رفقا می خوام !
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)