تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 118 از 159 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان میشه در مورد نحوه بازی توضیح بدین !

من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم یا کجا برم .

فقط میمیرم !

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

شما یه نقشه در اختیار داری که میشه گفت همه چیزته . توی نقشه یه محب هایی وجود داره که میتونی از اون ها ماموریت بگیری و انجام بدی . شما فکر کنم الان وارد دهکده شدی احتمالا ... شما نباید اونجا به کسی شلیک کنی فقط دنبال یه خونه بگرد تا ازش ماموریت بگیری . توی نقشه مشخصه . یه بار که بتونی ماموریت بگیری تمومه .

3. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

شما یه نقشه در اختیار داری که میشه گفت همه چیزته . توی نقشه یه محب هایی وجود داره که میتونی از اون ها ماموریت بگیری و انجام بدی . شما فکر کنم الان وارد دهکده شدی احتمالا ... شما نباید اونجا به کسی شلیک کنی فقط دنبال یه خونه بگرد تا ازش ماموریت بگیری . توی نقشه مشخصه . یه بار که بتونی ماموریت بگیری تمومه .
    من که اعصابم خورد شد سر اینکه چه طوری توی دهکده برم هی هر چی میکشتم یه لشکر میومدن
    خلاصه یه دفعه فهمیدم که نباید به کسی شلیک کنیم

5. این کاربر از Aseman e ghermez 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

من که اعصابم خورد شد سر اینکه چه طوری توی دهکده برم هی هر چی میکشتم یه لشکر میومدن
    خلاصه یه دفعه فهمیدم که نباید به کسی شلیک کنیم
    یه راهنمایی دیگه هم بهت بکنم . اگه بخوای ماموریت های جانبی رو هم بری بازی به شدت طولانی و خسته کننده میشه پس اول بگیر فقط ماموریت های اصلی رو برو تا بازی کامل بشه بعد اگه خواستی ماموریت های جانبی رو برو .
    اگه اشتباه نکنم ماموریت های اصلی تو نقشه با رنگ قرمز مشخص ان .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه راهنمایی دیگه هم بهت بکنم . اگه بخوای ماموریت های جانبی رو هم بری بازی به شدت طولانی و خسته کننده میشه پس اول بگیر فقط ماموریت های اصلی رو برو تا بازی کامل بشه بعد اگه خواستی ماموریت های جانبی رو برو .
    اگه اشتباه نکنم ماموریت های اصلی تو نقشه با رنگ قرمز مشخص ان .
    نه عزيز اينطورها هم نيست شما براي به دست آوردن قرص به ماموريت هاي آندر گراند نياز داري براي استفاده از خريد اسلحه و باز شدن اسلحه هايي كه براي بازي نياز داري بايد ماموريت هاي مربوط به فروشنده اسلحه ها رو انجام بديد تازه وقتي وارد act3 يا حومه شهر دوم ميشيد ديگه راه بازگشتي به شهر نداريد

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

نه عزيز اينطورها هم نيست شما براي به دست آوردن قرص به ماموريت هاي آندر گراند نياز داري براي استفاده از خريد اسلحه و باز شدن اسلحه هايي كه براي بازي نياز داري بايد ماموريت هاي مربوط به فروشنده اسلحه ها رو انجام بديد تازه وقتي وارد act3 يا حومه شهر دوم ميشيد ديگه راه بازگشتي به شهر نداريد
    رفیق من در طول بازی فقط یبار برای گرفتن قرص مجبور شدم ماموریت فرعی برم . برای خرید اسلحه هم میشه کارای دیگه ای هم کرد . به هر حال ماموریت های فرعی رو رفتن به شدت به گیم پلی بازی لطمه میزنه . حالا شما دوست داری برو

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رفیق من در طول بازی فقط یبار برای گرفتن قرص مجبور شدم ماموریت فرعی برم . برای خرید اسلحه هم میشه کارای دیگه ای هم کرد . به هر حال ماموریت های فرعی رو رفتن به شدت به گیم پلی بازی لطمه میزنه . حالا شما دوست داری برو
    پس بازي رو تموم نكردي يه بار تموم كني ميفهمي كه بايد حداقل 3 بار ماموريت زير زميني بري براي اسلحه هم هيچ كارايي نميشه كرد ماموريت هاي آنتن هم باعث ميشه لول ما بالا بره يا سيف هاوس اينا آپگريد بشه اين ها اگه آپگريد نشن نميشه بازي رو تموم كرد رفيق

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درسته . احتمالا دلیل اینکه بازی واسه من 96% شد همینه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

بازی رو اتفاقا تموم کردم . فقط بار اول که به قرض آنفولانزا نیاز داشتم رفتم پیش طرف و ازش گرفتم . دفعات بعد میزاشتم که بمیرم و خودش میرفت ماموریت ها رو میگرفت . پایانی که من دیدم اینجوری بود که تمام Budy ها رو تو یه منطقه کشتم و بعد کیف رو به jakal دادم و از یه مکان دور صحنه ی انفجار رو دیدم . برای اسلحه ها هم من الماس های محیطو جمع کردم و یا با رفتن ماموریت ها پولی که بدست میاوردم صرف خریدن اسلحه میکردم . ضمنا بنده بازی رو هم اون موقع برای سایت ویدئوگیمز نقد کردم که میتونی بری بخونی .
    اگر هم خواستی save های بازی رو هم هنوز دارم که میتونم بدم بهت امتحان کنی(اگه خواستی pm بده) . ببینی safe house هارو آپگرید کردم ؟ یا چند تا ماموریت جانبی رفتم ؟

حالا دیگه من نیازی به ادامه دادن این بحث توی تاپیک با کسی که داره اینجوری و به راحتی تهمت میزنه نمیبینم . موفق باشین .
    Last edited by Sha7ab; 12-03-2009 at 03:19.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

این بازی رمزی ترینری چیزی نداره ؟
    اگه داره بذارید . البته واسه خودم نمی خوام چون اصلا سیستمم بهش نمی خوره واسه رفقا می خوام !
    ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •