نوشته شده توسط Mehran*Architector [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز منظورتون را متوجه نمیشم.
یکم واضح تر بگید.
نوشته شده توسط Mehran*Architector [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز منظورتون را متوجه نمیشم.
یکم واضح تر بگید.
شازده پسر منظورم اینه که من مثلا 3 ماه پیش بیت را نصب کردم و امروز فایل اپدیت هفتگی را دریافت کردم.
اما هفته های گذشته پس چی ؟
ایا فایل اپدیت هفته های گذشته موجود نیست ؟
منم همین سوالو دارم.لطفا یکی جواب بدهنوشته شده توسط Mehran*Architector [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
منظور از هفتگی اینه که اپدیتا کلین ولی هر هفته این فایل بروز میشود...
پس میتونه نسخه 3ماه پیش شما را اپدیت کنه...
چون خودتون ببینید فایل 100مگه یعنی هر هفته 100ویروس به دیتابیس اضافه میشه نه.
بلکه این فایل اپدیت هر هفته بروز و برای دانلود گذاشته میشود.
موفق باشید.
آقا از بیت دفندر 2011 چه خبر ؟ کسی کرک یا سریالی براش داره ؟ ممنون میشم آدرس کرک بده .
سلام.
لطفا این پست را مطالعه کنید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیت دفندر ورژن 2011 وقتی فایروال روشن میکنم اینترنت از دسترس خارج میشه. همه کارم کردم. فایرفاکس تو لیست اضافه کردم بهش دسترسی دادم هر کاری کردم نشد. تا روشن میکنم همه چیز قطع میشه. adsl دارم...
اين بيت ديفندر توتال سكوريتي خيلي سنگينه 5 دقيقه طول ميكشه تا ويندوز بياد بالا راهي برا سبك كردنش نيست
فایروال ویندوز رو چک کنید خاموش باشه.
برای استارت آپ راهه خاصی نداره. اما حتما استارت اپ رو خلوت کنید ، طوری که فقط بیت خواد بالا بیاد نه نرم افزار های غیر ضروری دیگه.
سلام
لطفا بگید چگونه میشود تنظیم کرد که قبل از حذف کردن ویروس اجازه بگیرد و بعد از تائید حذف کند
و بعضی مواقع خودش قرنتینه میکنه تروجان ها را ولی بعضی مواقع حذف میکنه خوب وقتی حذف کرد چگونه میشود برگردوندش چون معلوم نیست کجا میبرشون
ممنون
خداحافظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)