با سلام من سریال برای
McFee _ Total _ Protection 2009
می خواستم با تشکر
با سلام من سریال برای
McFee _ Total _ Protection 2009
می خواستم با تشکر
برای استفاده از این نرم افزار به صورت کامل می توانيد با يك بار ثبت نام در وب سايت مک آفی تا مدت زیادی به صورت کاملا قانونی از این بسته استفاده نمود اما چون مک آفی کشور ایران را تحریم کرده است می بایست با عوض کردن آی پی ها اقدام به ثبت نام نمود. تنها یک بار ثبت نام کافی می باشد و برای استفاده در مرتبه های بعدی همان پست الکترونیکی ثبت شده را وارد نمود.
مک افی هایی که تو نوت بوک ها عرضه میشن اگه ارجینال باشن از تو ایران از نظر آپدیت مشکلی ندارن و به راحتی آپ میشن؟
دوست عزیز سوالاتی اینچنینی را باید در تاپیک نوت بوک بپرسید
اما از آنجا که ایران از سوی MaAfee تحریم شده بنابراین چنین امری بعید بنظر میاد
بهتره از دوستان تالار نوت بوک که تجربه چنین مسائلی رو دارند بپرسید تادقیق تر جواب شما رو بدهند
از آنجاييكه كمپاني McAfee داراي نمايندگي در ايران ميباشه مطمئنا نسخه هاي خريداري شده امكان آپديت دارند ولي تنظيماتش از سوي نمايندگي آن در ايران به خريداران داده ميشه كه بدون مشكل IP و... آپديت كنند.
نمایندگی مکافی تو ایران کجاست؟
ادری سایتشو میدید؟
در مورد ضد ویروس مک آفی (McAfee) باید عرض کنم که در حال حاضر شرکت مهندسی "شبکه گستر" نمایندگی و پشتیبانی محصولات مک آفی در ایران را بر عهده دارد.تلفن تماس با این شرکت 88658253 می باشد.
سلام.
آقا من آنتی ویروس مک آفی رو نصب کردم و بتازگی آپدیتشم کردم، که کلی طول کشید و حدود 40 مگ دانلود کرد.
حالا سوالم اینه که میشه این فایلهایی که آپلود شده رو ذخیره کرد و مثلا بعد از نصب دوباره ویندوز نیازی به آپدیت دوباره نباشه؟
از کدام محصول و با چه ورژنی استفاده میکنید
آخرین آپدیت مکافی اینترپرایس رو میخوام بصورت فایل Exe. اگه لطف کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)