تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 1004 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    دوستان من یه مشکل خییلی بزرگ دارم تو این 1 ماه تقریبا 9 گیگ مصرف داستم با اینترنت 1024
    نمیدونم مشکلم از چی هست ویروسه یا چیه میشه راهنمایی کنین از همین مکس نت دارم
    به هیچ چیزی وصل نمیشم هیچ مرورگری باز نمیکنم تمام اپدیت های ویندوزز را هم بستم ولی سند و ریسیو بی خودی دارم وقتی نگاه میکنم میبینم سند ریسیو به سرعت بالا میره
    همین دیروز هم 1 گیگ شارژ کردم الان 56 مگ مونده چیکار کنم ویندوز هم عوض کردم تو رو خدا کمک کنین

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عزیز HTTPS رو نمیشه فیلتر کرد، ولی همانطور که دوستمون گفتن جوری میشه جلوی دسترسی رو گرفت!(کلا لود نشه)
    و اینکه آنا همین کار رو با فیسبوک کرده ، قبلا با HTTPS میشد استفاده کرد ولی حالا کلا با این روش بالا نمیاد!

دلیل اینکه میگید کمی کند میشه، هم اینه که در پروتکل SSL یا همون HTTPS بیت و بایت ها رمز گذاری میشه و حجم اطلاعات چند برابر زیادتر! مثلا بجای یک صفحه 100 کیلو بایتی یک صفحه 2 مگابایتی رو باید لود کنید!

و اینم بدونید که بعضی ها فکر میکنند وقتی از Https و SSL استفاده می کنید کسی نمیتونه بفهمه چیکار میکنید! ولی اینطور نیست و تمام روش های رمز گذاری، قابل رمز گشایی هستند فقط زمان لازم هست با یک سیستم قوی!
    "وی p ان" هم که معروف به اینترنت امن هست، فقط فیلتر رو رد میکنه و هیچ امنیتی از نظر حفاظت اطلاعات نداره! یعنی اگه ایمیلی یا مسیجی یا فیلمی یا عکسی یا هر چیز دیگه رو با "وی p ان" ارسال و دریافت کنید، فورا شناسایی میشید و قابل رد گیری هست!! از ما گفتن!
    بله تمام حرفهاي شما درسته، پروتكل SSL بخاطر اينكه از سيستم كدگذاري 256 بيتي استفاده ميكنه و بعنوان واسطه بين Http و TCP/IP قرار ميگيره بسيار امنه ولي باعث ميشه سرعت تبادل اطلاعات به علت سنگيني اطلاعات مورد پردازش به طرز كاملا محسوسي پايين بياد، ضمن اينكه مسدود كردن اين پروتكل براي 1 يا چند سايت امكانپذير هست ولي فيل.تر كردنش ممكن نيست چون اونوقت همه ي سايتهايي كه از اين پروتكل استفاده ميكنن مثل صفحه پرداخت وجه يا انتقال وجه بانكها و... فيل.تر ميشن

وي پي ان به شرط اينكه پروتكل SSL فعال باشه يه كمي امن تر ميشه ولي چون فعال كردن اين پروتكل واسه فروشندگان وي پي ان خيلي هزينه داره و اصلا نميصرفه و باعث ميشه سرعت كاربر به شدت پايين بياد واسه همين اين پروتكل فعال نميكنن و براحتي كسايي كه از وي پي ان استفاده ميكنن قابل شناسايي هستن، در صورتي كه خيلي از اين فروشندگان وي پي ان ادعاي اينو دارن كه كاربرها ميتونن از طريق SSL كانكت شده و قابل شناسايي نباشن

حتي اگه SSL وي پي ان فعال هم باشه باز هم امن نيست چون خود مسئولين سرور وي پي اني كه شما ازشون اكانت خريدين به اطلاعاتي كه شما در حال تبادلش هستيد مثل شماره كارت بانكي، رمز دوم، كد CCV2 دسترسي دارن و ميتونن راحت از جيب شما واسه خودشون خرج كنن!
    چون خيلي از سرورهاي وي پي ان روي هاستهای Warez قرار دارن و احتمال اينكه اطلاعات كاربران بدست هكرها بيفته بسيار زياده
    نظير اين اتفاق در چين اتفاق افتاد و در یک نوبت 50 هزار اکانت خرید برنامه و موسیقی اپل و آمازون که متعلق به کاربران چینی بود توسط يه شركت ارائه دهنده وي پي ان سرقت شد

كلي بخوام بگم وي پي ان اصلا و بهيچوجه امن نيست و در معرض ردگيري، شناسايي و سرقت اطلاعات قرار داره
    Last edited by urumchi; 29-07-2011 at 15:02.

3. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    دوستان من یه مشکل خییلی بزرگ دارم تو این 1 ماه تقریبا 9 گیگ مصرف داستم با اینترنت 1024
    به هیچ چیزی وصل نمیشم هیچ مرورگری باز نمیکنم تمام اپدیت های ویندوزز را هم بستم ولی سند و ریسیو بی خودی دارم وقتی نگاه میکنم میبینم سند ریسیو به سرعت بالا میره
    همین دیروز هم 1 گیگ شارژ کردم الان 56 مگ مونده چیکار کنم ویندوز هم عوض کردم تو رو خدا کمک کنین
    دوست عزیز همنام : شما صد البته ویروس دارید ، ویندوزتون چیه؟ آنتی ویروس ؟ آپدیت هست ؟
    با برنامه زیر بعد از آپدیت حتما سیستم رو فول اسکن کن :

Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.1.1800

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انشاا... که مشکلت با اسکن کامل حل میشه . اگر حل نشد به تاپیک زیر برو :
    کد:

5. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان سلام

مصرفتون خيلي خيلي زياده، كاملا غير طبيعيه اين مقدار مصرف، 9 گيگ در 1 ماه!!!

وايرلس داري؟ اگه داري روش پسورد گذاشتي؟

تو قسمت ريز مصرف اكانتت تو اون ساعاتي كه بيخود حجم كم شده ببين حجم مصرف چقدره؟ يعني حجم زيادي يكجا مصرف شده يا چند چند بار خرد خرد از حجمت كم شده؟ چون اگه يكجا حجم زيادي كم شده احتمالا يكي داره ازت دزدي ميكنه و اگه خردخرد كم شده احتمالا ويروسي چيزي داره سيستمت يا اينكه سرويسي رو سيستمت خودكار آپديت ميشه.
    Last edited by urumchi; 29-07-2011 at 15:32.

7. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز همنام : شما صد البته ویروس دارید ، ویندوزتون چیه؟ آنتی ویروس ؟ آپدیت هست ؟
    با برنامه زیر بعد از آپدیت حتما سیستم رو فول اسکن کن :

Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.1.1800

کد:
    انشاا... که مشکلت با اسکن کامل حل میشه . اگر حل نشد به تاپیک زیر برو :
    کد:
    مصرفتون خيلي خيلي زياده، كاملا غير طبيعيه اين مقدار مصرف، 9 گيگ در 1 ماه!!!

وايرلس داري؟ اگه داري روش پسورد گذاشتي؟

تو قسمت ريز مصرف اكانتت تو اون ساعاتي كه بيخود حجم كم شده ببين حجم مصرف چقدره؟ يعني حجم زيادي يكجا مصرف شده يا چند چند بار خرد خرد از حجمت كم شده؟ چون اگه يكجا حجم زيادي كم شده احتمالا يكي داره ازت دزدي ميكنه و اگه خردخرد كم شده احتمالا ويروسي چيزي داره سيستمت يا اينكه سرويسي رو سيستمت خودكار آپديت ميشه.
    تشکر از دو دوست عزیز
    آره وایرلس دارم پسورد هم دارم پسوردشم عوض کردم ولی باز همونه
    آپدیت ویندوز را هم غیر فعال کردم
    شاید ویروس داشته باشم من از ویروس یاب استفاده نمیکنم آخه برنامه آیفون و سیستم ارم برای جیلبریکش اونارو ویروس یاب حذف میکنه
    نمیتونم استفاده کنم یا اگه راهی هست که بشه به ویروسیاب جوری تعیین کرد که اون فایل را پاک نکنه میشه راهنمایی کنین همین دیشب هم ویروس یاب کاسپر اسکای را با آپدیتش دانلود کردم ولی نصب نکردم اگه با کاسپر میشه راهنماییم کنین که چجوری اون چند تا فایلم که خودم میخوام را ویروس نشناسه پاک نکنه
    ویندوز هم 7
    Last edited by saeid000; 29-07-2011 at 22:29.

9. این کاربر از saeid000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416

11. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

تشکر از دو دوست عزیز
    شاید ویروس داشته باشم من از ویروس یاب استفاده نمیکنم آخه برنامه آیفون و سیستم ارم برای جیلبریکش اونارو ویروس یاب حذف میکنه
    نمیتونم استفاده کنم یا اگه راهی هست که بشه به ویروسیاب جوری تعیین کرد که اون فایل را پاک نکنه میشه راهنمایی کنین همین دیشب هم ویروس یاب کاسپر اسکای را با آپدیتش دانلود کردم ولی نصب نکردم اگه با کاسپر میشه راهنماییم کنین که چجوری اون چند تا فایلم که خودم میخوام را ویروس نشناسه پاک نکنه
    ویندوز هم 7
    من از nod32 Smart Security استفاده میکنم، وقتی فایلی رو میخواد پاک کنه پیام میده، دوبار که بگی پاک نکن، بار سوم دیگه سوال نمیکنه و با اون فایل دیگه کاری نداره!

13. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تشکر از دو دوست عزیز
    ویندوز هم 7
    شما برنامه NetLimiter رو نصب کنید و بسیار راحت ببینید که چه پروسه هایی مصرف دارن

---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

خب دوستان چه خبر از وضع isp هاتون؟ فردا باید به یکی از isp ها برم و adsl بگیرم

15. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خب دوستان چه خبر از وضع isp هاتون؟ فردا باید به یکی از isp ها برم و adsl بگیرم
    دور آنا اینترنت رو خط بکش که ...

17. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

IVAN حتما از مخابرات adsl بگير، شديدا توصيه ميكنم

پ ن: از افعال معكوس استفاده كردم!

البته مخابرات روزها انصافا خوبه ولي شبها حال آدمو بهم ميزنه (اينو جدي گفتم)
    Last edited by urumchi; 30-07-2011 at 12:45.

19. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •