سلام
من نوت g900 رو ریختم حالا فایلهاشو پاک کردم و دیگه نوت خودم بالا نمیاد چیکار کنم ؟
در ضمن کسی نمیخواد به ما توی ریختن مدیا پلیر آیفون کمک کنه ؟ فایلهاشو ریختم ولی کار نمیکنه .
سلام
من نوت g900 رو ریختم حالا فایلهاشو پاک کردم و دیگه نوت خودم بالا نمیاد چیکار کنم ؟
در ضمن کسی نمیخواد به ما توی ریختن مدیا پلیر آیفون کمک کنه ؟ فایلهاشو ریختم ولی کار نمیکنه .
سلام...حسین نمیدونم سرور سایت خرابه یا مشکل از منه!!
اصلا این یه قلم جنسو دانلود نمیکنه....
میتونی تو یه جا دیگه آپ کنی؟؟
چون خودم تا حالا پاكش نكردم بهتره شما هم دوباره نصبش كنيد.
اون مديا پلير هم فقط اسكينه و اينجور فكر نكنيد كه امكانات آيفون رو دارا باشه! اسكينش هم تست شده و مشكلي نداشته.
به خاطر گل روي تو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man inkararo kardam vali hala ba master reset ham gooshim mesle avalesh nmishe chekar bayad bokonam
دوست عزیز اولا سلام
دوما ممنون که جوابیدی
سوما حالا که زحمت کشیدی لطف کن و بگو چطوری میشه مشخص کرد که این با چه ورژنی آپدیت شه؟ با خود آپدیت سرویس یا اول باید CDA ش عوض شه؟
راستی عذر میخوام که اینجا مطرح کردم
من کلا تو همین تاپیک میرم از این سایت و کمتر جاهای دیگشو میرم
سعی میکنم از این به بعد همه جا سر بزنم![]()
حسین جان این start up و shut down روی p1 میشه نصب کرد؟ امتحان شده؟ و اگه امکان پذیر باشه امکانش هست بتونم به حالت اولیه برشگردونم؟![]()
Last edited by Re Z a; 09-07-2008 at 20:58.
سلام دوست عزیز اول باید مشخص کنید ببینین Cda گوشیتون چیه اگه از این 2 موردی که نام بوردم بود که توضیح دادم خدمتتون اما اگه نبود باید Cda گوشیتونو عوض کنید راستی اگه تونستی Cda گوشیتو بهم بده بهت بگم مال کجاست![]()
چشم Cda رو میدم ولی چند روز دیگه چون ماله دوستم عربیه.
من سفارش دادم برام یه فارسی با گارانتی بیارن اگه نبود بهت میگم
بازم ممنون
Last edited by vahid_jam2; 10-07-2008 at 09:06.
آقا من این فایلا رو ریختم روی رم گوشی!!
یه مشکل پیش اومد...
مرورگر گوشیم غیب شد :o
از طرفی اصلا انیمیشن عوض نشده....:(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)