تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 209 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همگي
    من حدود 1تومن دارم و دنبال يه موتور ريس نو ميگردم هدفم از خريد فقط و فقط سواري تا سرعت 80كيلومتر بر ساعت هست
    نظرتون درمورد جترو 200cc يا پرواز200gs چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال من کلیپ های موتور سواری وتصاویر موتور هارا از کجا می تونم پیدا کنم اگه می تونید راهنماییم کنید ممنون؟
    بهترینش سایت یوتوب هست اگر برای شما فیــلتر شده از ویدئوهای گوگل استفاده کنید یا منابع رپیدشیر
    برای تصویر هم بستگی بنوع تصویر داره اگر دنبال تصاویر تبلیغاتی و والپیپر و پوستر هستید که بعضی سایتهای طرفدار موتورسیکلت این عکسها رو می ذارند برای تصاویر خاص مثل تصویر از مدلهای دستکاری شده ی موتورها یا تصاویر موتورسیکلت ها در کشورها یا مناطق دیگر بهترین منبع موتورجستجوست
    سلام علیکم

من قصد خرید یه موتور 70 سی سی دارم میخواستم قیمت و همچنین شرایط خرید قصدی رو بدونم .

هیچ اطلاعاتی ندارم ، لطفاً کامل توضیح بدید.

خدا خیرتون بده
    یا علی
    قیمتش بگمانم 270 تا 300 تومان باشه - پیشرو 70 - قصدی هم بستگی به فروشگاهی داره که خرید می کنید . معمولا سفته می گیرند با نماسندگیهای پیشرو تماس بگیرید
    ممنون از راهنماییتون
    یه موتور با کلاچ با این قیمت اگه میشه پیشنهاد کنید
    متاسفانه تو این رنج موتور با کلاچ بجز سی.جی نمی شناسم .
    سلام به همگي
    من حدود 1تومن دارم و دنبال يه موتور ريس نو ميگردم هدفم از خريد فقط و فقط سواري تا سرعت 80كيلومتر بر ساعت هست
    نظرتون درمورد جترو 200cc يا پرواز200gs چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد
    اگر فقط بحث سرعت بود ، بله می شد حرفی زد ولی کیفیت قطعات و پشتیبانی و تکنولوژی انجین مهمه . موتورهایی مثل کثیر ، پارس ، پیشرو ، پرواز ، احسان .... همه در همین حدود قیمت اند و کیفیتشونم چندان خوب نیست . البته کثیر دومنظوره هست و شبیه موتورهای داکلر بی.ام.دبلیو ساخته شده ولی خب داد می زنه که انجینش رمق چندانی نداره .

3. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از این موتورهای به اصطلاح پا کشتی کسی اطلاعاتی داره؟بهترین برندی که تو ایران هست کدومه و قیمت این نوع موتور رو هم بگین لطفا.
    ??

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الان اپاچی 160 دست دوی سالم رو تا چه قیمتی میشه گیر اورد؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها طرح ویو پیشرو چنده؟
    من گرفتم 740.
    الان چنده؟؟

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

یکی از بچه ها موتور سابین خریده (پلاستیکی)! فکر کنم روش نوشته سیتی! ولی قطعاتش گیر نمی یاد چی کار کنه؟!
    اسم سایت موتور سیکلت سابین چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

یکی از بچه ها موتور سابین خریده (پلاستیکی)! فکر کنم روش نوشته سیتی! ولی قطعاتش گیر نمی یاد چی کار کنه؟!
    شرکت های بزرگتر از این که سرمایه چند 100 میلیاردی دارند در ایران حتی دامین و هاستشون رو تمدید نمی کنند و سایتشون دان می شه بعد از مدتی . روابط عمومی تلفنهاشون جواب سربالا می دن تازه اگر تلفن رو بردارن . دیگه از شرکتیکه قطعات محصولش تو بازار نیست انتظار سایت دارید ؟!
    بهرحال بهتره با 118 تماس بگیرید یا از سایت "کتاب اول" یا "آفتاب" اطلاعات و آدرس و تلفن شرکت رو پیدا کنید

بچه ها طرح ویو پیشرو چنده؟
    من گرفتم 740.
    الان چنده؟؟
    کِی خریدید ؟
    اینطور که شما با دقت 40 هزار تومان رو هم نوشتی یعنی قیمت دقیق بازار رو می خوای . موتورهای روز مثل پالس ، آپاچی و روان ... قیمتشون تو هر مغازه ی گمرک تهران یه نرخ داره و گاهی نزدیک 100 هزار تومان فرق می کنند . موتور شما هم صفرش از یه منطقه یا جای دیگه فرق می کنه . حتی نمایندگی مستقیم کمپانیها نرخ ابلاغی کارخونه رو قبول ندارن . من جایی از شرکت فارس دو نمایندگی رو برای یه موتور قیمت گرفتم حدود 400 هزار تومان با هم اختلاف داشتند در حالیکه تنها 400 متر هم نمایندگیها با هم فاصله فیزیکی نداشتن !

9. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

اگر دنبال مرتور نرم هستی سراغ پالس 200 نرو چون از مدل های 180 خودش خشک تر و سفت تر هستش.موتورهای آپاچی از موتورهای پالس نرم تر هستند ولی متاسفانه ساپورت قطعات خوبی ندارند.
    کلا به نظر من پالس 180 هم ساپورت قطعات خوبی داره و هم نرم و راحت هستش.
    کمک های تریل مثل روان 200 چطوره نرمه یا مثل سی جی ها آدم رو توی دست اندازه پرت میکنه هوا

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کمک های تریل مثل روان 200 چطوره نرمه یا مثل سی جی ها آدم رو توی دست اندازه پرت میکنه هوا
    کمکهای موتورهای آف رود - بجز اونهاییکه زین ندارند و مخصوص حرکات نمایشی صخره نوردی ان - اگر زیادی نرم باشه تعادل شما بهم می خوره . نرم ترین موتور تریل در حال حاضر هاتفورد هست
    من سی.جی نداشتم ولی بگمانم کمکهای روان از طرح هندا 125 نرم تره . شما مگه اونجر نخریدی ؟

12. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •