سلام به همگي
من حدود 1تومن دارم و دنبال يه موتور ريس نو ميگردم هدفم از خريد فقط و فقط سواري تا سرعت 80كيلومتر بر ساعت هست
نظرتون درمورد جترو 200cc يا پرواز200gs چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد
سلام به همگي
من حدود 1تومن دارم و دنبال يه موتور ريس نو ميگردم هدفم از خريد فقط و فقط سواري تا سرعت 80كيلومتر بر ساعت هست
نظرتون درمورد جترو 200cc يا پرواز200gs چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد
بهترینش سایت یوتوب هست اگر برای شما فیــلتر شده از ویدئوهای گوگل استفاده کنید یا منابع رپیدشیر
برای تصویر هم بستگی بنوع تصویر داره اگر دنبال تصاویر تبلیغاتی و والپیپر و پوستر هستید که بعضی سایتهای طرفدار موتورسیکلت این عکسها رو می ذارند برای تصاویر خاص مثل تصویر از مدلهای دستکاری شده ی موتورها یا تصاویر موتورسیکلت ها در کشورها یا مناطق دیگر بهترین منبع موتورجستجوست
قیمتش بگمانم 270 تا 300 تومان باشه - پیشرو 70 - قصدی هم بستگی به فروشگاهی داره که خرید می کنید . معمولا سفته می گیرند با نماسندگیهای پیشرو تماس بگیرید
متاسفانه تو این رنج موتور با کلاچ بجز سی.جی نمی شناسم .
اگر فقط بحث سرعت بود ، بله می شد حرفی زد ولی کیفیت قطعات و پشتیبانی و تکنولوژی انجین مهمه . موتورهایی مثل کثیر ، پارس ، پیشرو ، پرواز ، احسان .... همه در همین حدود قیمت اند و کیفیتشونم چندان خوب نیست . البته کثیر دومنظوره هست و شبیه موتورهای داکلر بی.ام.دبلیو ساخته شده ولی خب داد می زنه که انجینش رمق چندانی نداره .
??![]()
الان اپاچی 160 دست دوی سالم رو تا چه قیمتی میشه گیر اورد؟
بچه ها طرح ویو پیشرو چنده؟
من گرفتم 740.
الان چنده؟؟
سلام
یکی از بچه ها موتور سابین خریده (پلاستیکی)! فکر کنم روش نوشته سیتی! ولی قطعاتش گیر نمی یاد چی کار کنه؟!
اسم سایت موتور سیکلت سابین چیه؟؟؟![]()
شرکت های بزرگتر از این که سرمایه چند 100 میلیاردی دارند در ایران حتی دامین و هاستشون رو تمدید نمی کنند و سایتشون دان می شه بعد از مدتی . روابط عمومی تلفنهاشون جواب سربالا می دن تازه اگر تلفن رو بردارن . دیگه از شرکتیکه قطعات محصولش تو بازار نیست انتظار سایت دارید ؟!
بهرحال بهتره با 118 تماس بگیرید یا از سایت "کتاب اول" یا "آفتاب" اطلاعات و آدرس و تلفن شرکت رو پیدا کنید
کِی خریدید ؟
اینطور که شما با دقت 40 هزار تومان رو هم نوشتی یعنی قیمت دقیق بازار رو می خوای . موتورهای روز مثل پالس ، آپاچی و روان ... قیمتشون تو هر مغازه ی گمرک تهران یه نرخ داره و گاهی نزدیک 100 هزار تومان فرق می کنند . موتور شما هم صفرش از یه منطقه یا جای دیگه فرق می کنه . حتی نمایندگی مستقیم کمپانیها نرخ ابلاغی کارخونه رو قبول ندارن . من جایی از شرکت فارس دو نمایندگی رو برای یه موتور قیمت گرفتم حدود 400 هزار تومان با هم اختلاف داشتند در حالیکه تنها 400 متر هم نمایندگیها با هم فاصله فیزیکی نداشتن !![]()
کمک های تریل مثل روان 200 چطوره نرمه یا مثل سی جی ها آدم رو توی دست اندازه پرت میکنه هوا![]()
کمکهای موتورهای آف رود - بجز اونهاییکه زین ندارند و مخصوص حرکات نمایشی صخره نوردی ان - اگر زیادی نرم باشه تعادل شما بهم می خوره . نرم ترین موتور تریل در حال حاضر هاتفورد هست
من سی.جی نداشتم ولی بگمانم کمکهای روان از طرح هندا 125 نرم تره . شما مگه اونجر نخریدی ؟
سلام
سلام
یکی از بچه ها موتور سابین خریده (پلاستیکی)! فکر کنم روش نوشته سیتی! ولی قطعاتش گیر نمی یاد چی کار کنه؟!
اسم سایت موتور سیکلت سابین چیه؟؟؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)