تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 905 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه اقا ما یه پرشیا 87 دوگانه داریم با دنده 3 باهاش 120 به راحتی میرم با دنده 4 باهاش 160 میرم ولی دنده 5 به زور 170 میره!!! نمیدونم چرا اینطوره اخه پرشیا که اینطور نباید باشه!! یعنی مشکلش چیه؟؟
    انژکتورشم شستم صافی بنزین عوض کردم ......
    ولی نمیدونم؟؟ میشه کمک کنین؟؟

داره خودمونی میشه amanita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

رادياتور بخاري انواع پژو ها و همينطور سمند از جنس آلومينيم ساخته شده. اون لوله هاي ورودي و خروجي راديات بخاري در صورت شكسته شدن يا پوسيده شدن غير قابل استفاده است و كل راديات بايد عوض بشه. گاهي ممكنه بشه از روش جوشكاري آلومينيم استفاده كرد اما به علت اينكه قطر اونها كمه اين جوشكاري چندان مناسب نيست و احتمال سوراخ شدگي و شكستن دوباره هست.

درب رادياتور، لوله اتصال راديات به مخزن سر ريز، مخزن سر ريز و مجموعه درب مخزن سر ريز رو كامل چك كنين
    احتمال ورود آب به داخل موتور به مقدار كم و بخار شدن اون بوسيله گرماي موتور هم هست جوري كه بودنش رو توي روغن موتور منوجه نشيد..روغن رو از نظر وجود آب چك كنين. درب ترموستات و جنتهاي رادياتور و بخاري و راديات بخاري هم بايد چك بشه.

ايراد از هر چيزي ميتونه باشه. خيلي مشكله كه از راه دور و بدون ديدن نظر بديم..ممكنه همان هواگيري رو درست انجام نداده باشن و يا مشكلي در ترموستات و يا فنها باشه. قدم به قدم اينها رو خودتون چك كنين و اول از همه از سلامت ترموستات و روشن شدن به موقع فنها اطمينان پيدا كنين
    ممنون دوست عزیز همینجور شد که شما گفتی با 100 هزار تومان رادیاتور بخاری رو عوض کردم

3. این کاربر از amanita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام پراید من 87 بعد از روشن کردن ماشین اول چند تا ریپ میزنه بعد راه میافته کسی میدونه چرا/

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام پراید من 87 بعد از روشن کردن ماشین اول چند تا ریپ میزنه بعد راه میافته کسی میدونه چرا/
    سوزناش جرم گرفته بده یه شستشو بکنن درست میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

با سلام من یه 206 تیپ 6 دارم مدل 90 رفتم ایران خودرو میگم از اگزوز بوی تخم مرغ گندیده میاد میگه به خاطر بنزینه برو بنزین سوپر بزن فکر کنم الکی می گفت
    دوست عزیز بنزین ارتباطی به این بو نداره این بو به خاطر مبدل کاتالیستی که توی اگزوز وجود داره هستش این مبدل گازهای مضر خروجی اگزوز رو به خودش جذب میکنه و مال شما احنمالا خراب شده و چون قیمتش بالاست نمایندگی شمارو سرکار گذاشته که خرج زیادی نکنه البته بود یا نبود این کاتالیست تاثیری در کارکرد موتور نداره فقط هوا رو کثیف میکنه و موقع معاینه فنی بهت گیر میدن همین

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان
    بابا یکی مارو راهنمایی کنه رفتم واشر سرسیلندر را عوض کردیم سرسیلندر را هم دادیم تراشکاری کلا ردیفش کردیم امام بازم احساس میکنم دما و فشار آب بالا هست و لوله ها های رابط آب را از هرجا محکم میکنیم بازهم از یه جای دیگه آب نشدی داره جالب اینجاست که ترموستات را هم درآوردیم بازهم دما فرقی نکرد حتی بخاری هم در این هوای سرد زمستانی بازهم مثل اولش حتی بدون ترموستات گرمای خیلی خوبی داره.
    یه نکته هم بگم که این ماشین درست بعد از اینکه دوگانه سوز شد اینطوری شد. میگم نکنه شیلنگ های بخاری را موقع دوگانه کردن اشتباهی بستن یا اینکه چیزی تو شیلنگ گیر کرده باشه که موجب بشه آب حتی بدون ترموستات به خوبی نچرخه و داغ کنه.
    جون مادرتون کمک کنید

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

کسی میتونه چند تا عکس واضح از جلوی و روی موتور پژو آردی دوگانه سوز اینجا قرار بده تا ببینیم اصلا این شیلنگ های آب چطوری به هم وصل هستن و بالاخره چه خبره........

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام دوستان
    بابا یکی مارو راهنمایی کنه رفتم واشر سرسیلندر را عوض کردیم سرسیلندر را هم دادیم تراشکاری کلا ردیفش کردیم امام بازم احساس میکنم دما و فشار آب بالا هست و لوله ها های رابط آب را از هرجا محکم میکنیم بازهم از یه جای دیگه آب نشدی داره جالب اینجاست که ترموستات را هم درآوردیم بازهم دما فرقی نکرد حتی بخاری هم در این هوای سرد زمستانی بازهم مثل اولش حتی بدون ترموستات گرمای خیلی خوبی داره.
    یه نکته هم بگم که این ماشین درست بعد از اینکه دوگانه سوز شد اینطوری شد. میگم نکنه شیلنگ های بخاری را موقع دوگانه کردن اشتباهی بستن یا اینکه چیزی تو شیلنگ گیر کرده باشه که موجب بشه آب حتی بدون ترموستات به خوبی نچرخه و داغ کنه.
    جون مادرتون کمک کنید

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

کسی میتونه چند تا عکس واضح از جلوی و روی موتور پژو آردی دوگانه سوز اینجا قرار بده تا ببینیم اصلا این شیلنگ های آب چطوری به هم وصل هستن و بالاخره چه خبره........
    اشتباه بستن شیلنگها بعیده به احتمال زیاد یکی از شیلنگها گیر داره

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا یکی مارو راهنمایی کنه رفتم واشر سرسیلندر را عوض کردیم سرسیلندر را هم دادیم تراشکاری کلا ردیفش کردیم اما.....
    خب فهميدن مشكل از توي نت و فقط با توضيح خيلي مشكله. ظاهرا شما كارهايي رو كه ميتونست باعث حل مشكل بشه انجام داديد و چيزي بيشتر براي انجام دادن باقي نمانده. من هم فكر نميكنم اشتباهي بستن لوله ها باعث اين مشكل بشه. تصور من بر اينه كه عيب مكانيكي نداره و مشكل از برنامه اي سي يو باشه. بد كار كردن..شتاب كم داشتن.بد روشن شدن. مصرف بالا و گرم كردن از نتايج اين ايراد هست و متاسفانه هر تنظيم موتوري هم نميتونه اونو متوجه بشه و تعمير كنه. بايد فرد مطلعي باشه و تجربه و علم اين كار رو داشته باشه. من توصيه ميكنم دنبال كسي باشيد كه بتونه برنامه حافظه جانبي ماشين رو از نو ريست و بارگذاري كنه. اين كار رو روي يك پرشيا و 405 انجام دادند و نتيجه خيلي خوبي هم گرفته شده. اگر كسي باشه كه اين كار رو انجام داده و تجربه اونو داره احتمال زياد بتونه اين مشكل را هم تشخيص بده و درست كنه.
    از نمايندگيهاي ايران خودرو هم سوال كنين بد نيست. همينطور از كساني كه خودرو مشابه شما رو دارند

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

خب فهميدن مشكل از توي نت و فقط با توضيح خيلي مشكله. ظاهرا شما كارهايي رو كه ميتونست باعث حل مشكل بشه انجام داديد و چيزي بيشتر براي انجام دادن باقي نمانده. من هم فكر نميكنم اشتباهي بستن لوله ها باعث اين مشكل بشه. تصور من بر اينه كه عيب مكانيكي نداره و مشكل از برنامه اي سي يو باشه. بد كار كردن..شتاب كم داشتن.بد روشن شدن. مصرف بالا و گرم كردن از نتايج اين ايراد هست و متاسفانه هر تنظيم موتوري هم نميتونه اونو متوجه بشه و تعمير كنه. بايد فرد مطلعي باشه و تجربه و علم اين كار رو داشته باشه. من توصيه ميكنم دنبال كسي باشيد كه بتونه برنامه حافظه جانبي ماشين رو از نو ريست و بارگذاري كنه. اين كار رو روي يك پرشيا و 405 انجام دادند و نتيجه خيلي خوبي هم گرفته شده. اگر كسي باشه كه اين كار رو انجام داده و تجربه اونو داره احتمال زياد بتونه اين مشكل را هم تشخيص بده و درست كنه.
    از نمايندگيهاي ايران خودرو هم سوال كنين بد نيست. همينطور از كساني كه خودرو مشابه شما رو دارند
    سلام
    دوست عزیز از اینکه برای پاسخ دادن به سوالاتمون وقت میذارید و سوالاتمون را بی پاسخ نمیذارید ازتون ممنونم.

یه نکته هم بگم که امروز وقتی رانندگی میکردم یدفعه چراغ آمپر آب و stop روشن شد و فن های ماشین به شدت شروع به کارکردن کرد در حالیکه من ترموستات را درآوردم و دما کاملا پایین پایین بود و هرکاری کردم حتی سوئیچ را کاملا بستم فن خاموش نشد و فقط دور فن کم شد وقتی دوباره ماشینو روشن کردم دیدم بازم stop روشن مونده و نهایتا مجبور شدم یکی از کابل های باطری را شل کنم تا مشکل برطرف بشه و وقتی درب رادیاتور را باز کردم دیدم آب کمه و حدودا نزدیک به 1 لیتر آب بهش اضافه کردم(این آب کم شده کجا رفته تو روغن که چک کردم اصلا آب نیست اگزوز هم بخار نمیده لوله ها و بست ها هم چک شده). بنظرتون این مشکل همون مربوط به ای سی یو یا برق ماشین میشه یا اینکه دمای یه قسمت ماشین زیاد هست که آمپر اونجارو نشون نمیده و یا ... .

12. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

در رادیاتورت سالمه؟

شما ماشینت چه مدلیه؟ اگر انژکتوریه ببر یه دیاگ بزن ....

من مشکلت رو دنبال کردم.... واقعا نظری ندارم! خیــلی عجیبه!

14. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •