تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 156 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دانش آموزان رشته کامپیوتر فقط میتوانستن رشته ی کامپیوتر (نرم افزار) را انتخاب کنند؟ آیا؟
    بله تو دانشگاه دولتی و آزاد فقط می تونید رشته ی متناسب با دیپلم رو انتخاب کنید ولی تو دانشگاه علمی کاربردی محدودیت ندارید

2. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو تا گزینه در دانشگاه آزاد رو چطور باید پر کنم؟
    24 - معدل كتبي ديپلم يا آخرين وضعيت تحصيلي :
    25 - نظام آموزشي متوسطه :

من الان دارم پیش میخونم و تا شهریور دیپلم کار و دانشم رو به صورت آزاد میگیرم.

خواهشا یکی جواب بده.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این دو تا گزینه در دانشگاه آزاد رو چطور باید پر کنم؟
    24 - معدل كتبي ديپلم يا آخرين وضعيت تحصيلي :
    25 - نظام آموزشي متوسطه :

من الان دارم پیش میخونم و تا شهریور دیپلم کار و دانشم رو به صورت آزاد میگیرم.

خواهشا یکی جواب بده.
    1- معدل کتبی دیپلم یا گواهی موقت اگه ندارید اخرین معدلی که تو کارنامتون هست

2 - یا فنی حرفه ای یا کاردانش که شما کاردانش میشید

5. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- معدل کتبی دیپلم یا گواهی موقت اگه ندارید اخرین معدلی که تو کارنامتون هست

2 - یا فنی حرفه ای یا کاردانش که شما کاردانش میشید
    داداش DJ_EBI واقعا دمت گرم به بچه ها کمک می کنی

1- من دیپلم تطبیقی هستم و هنوز دیپلمم رو نگرفتم که تطبیق بزنمش . میگم نمیشه یه معدل الکی بزنم و بعدا براشون توضیح بدم که من دیپلم تطبیقی هستم؟
    - یا اینکه معدل کتبی دیپلم تجربی ام رو بزنم؟ اون موقع فکر نکنند از بچه های نظری هستم و اصلا برگه ام رو تصحیح نکنند؟!!
    به نظرت کدومش بهتره؟

2- برای من که دیپلم تطبیقی هستم هم باید کار و دانش بزنم یا نظری؟
    اگه کار و دانش زدم و بعدا گیر دادند میشه توضیح بدم که من دیپلم تطبیقی هستم؟

3- این دانشگاه آزاد یه مرکزی چیزی نداره برم مستقیم اونجا و از خودشون بپرسم؟

الان من توی کنکور دولتی که ثبت نام نکردم به خاطر اینکه اصلا وضعیت من مشخص نیست. توی آزاد هم نتونم دیگه بدبخت میشم.
    Last edited by ifu; 20-05-2011 at 22:52.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

داداش DJ_EBI واقعا دمت گرم به بچه ها کمک می کنی

1- من دیپلم تطبیقی هستم و هنوز دیپلمم رو نگرفتم که تطبیق بزنمش . میگم نمیشه یه معدل الکی بزنم و بعدا براشون توضیح بدم که من دیپلم تطبیقی هستم؟
    - یا اینکه معدل کتبی دیپلم تجربی ام رو بزنم؟ اون موقع فکر نکنند از بچه های نظری هستم و اصلا برگه ام رو تصحیح نکنند؟!!
    به نظرت کدومش بهتره؟

2- برای من که دیپلم تطبیقی هستم هم باید کار و دانش بزنم یا نظری؟
    اگه کار و دانش زدم و بعدا گیر دادند میشه توضیح بدم که من دیپلم تطبیقی هستم؟

3- این دانشگاه آزاد یه مرکزی چیزی نداره برم مستقیم اونجا و از خودشون بپرسم؟

الان من توی کنکور دولتی که ثبت نام نکردم به خاطر اینکه اصلا وضعیت من مشخص نیست. توی آزاد هم نتونم دیگه بدبخت میشم.
    1- والا نمیدونم ولی سعی کنید یه معدل بزنید که فکر میکنید مدرکتون هم همون حدودا می شه ولی به شخصه فکر کنم خیلی مهم نباشه این
    2- کاردانش دیگه! نظری ها که نمیتونن شرکت کنن

3- کلا ما فنی حرفه ای ها همیشه مظلوم واقع میشیم یه باز زیر نظر آموزش پرورشیم فردا میگن نه وزارت علوم کلا وضعیتمون معلوم نیس سوالی داشتی بپرس اگه من یا دوستانم بلد بودیم جواب میدیم

چرا بدبخت دوست عزیز کلا این وضعیت نظام وظیفه تو پر کردن دفترچه مهم نیست چی بزنید اصل اینه که قبول شدید تو دانشگاه موقع ثبت نام سوال می کنند اونجا میگید وضعیتتون رو که به احتمال زیاد قبول می کنند

امروز که سایت سنجش رو میدیدم هنوز لینک ثبت نام کاردانی بود اگه می تونید ثبت نام کنید همین جور که قبلا هم گفتم امسال ظرفیت زیاد شده و احتمال قبولی خیلی زیاد شده

موفق باشید

8. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- والا نمیدونم ولی سعی کنید یه معدل بزنید که فکر میکنید مدرکتون هم همون حدودا می شه ولی به شخصه فکر کنم خیلی مهم نباشه این
    2- کاردانش دیگه! نظری ها که نمیتونن شرکت کنن

3- کلا ما فنی حرفه ای ها همیشه مظلوم واقع میشیم یه باز زیر نظر آموزش پرورشیم فردا میگن نه وزارت علوم کلا وضعیتمون معلوم نیس سوالی داشتی بپرس اگه من یا دوستانم بلد بودیم جواب میدیم

چرا بدبخت دوست عزیز کلا این وضعیت نظام وظیفه تو پر کردن دفترچه مهم نیست چی بزنید اصل اینه که قبول شدید تو دانشگاه موقع ثبت نام سوال می کنند اونجا میگید وضعیتتون رو که به احتمال زیاد قبول می کنند

امروز که سایت سنجش رو میدیدم هنوز لینک ثبت نام کاردانی بود اگه می تونید ثبت نام کنید همین جور که قبلا هم گفتم امسال ظرفیت زیاد شده و احتمال قبولی خیلی زیاد شده

موفق باشید
    1- به نظرتون قبولی در دانشگاه آزاد ربطی به معدل داره؟ میترسم یه معدل همینطوری بزنم توی قبول شدن تاثیر بگذاره فردا که معدل اصلی رو دادم اخراحم کنند!!

2- الان به نظر شما من اون بخش نظام آموزشي متوسطه رو چی بزنم؟ کار و دانش یا نظری؟ اگه نظری بزنم ممکنه اصلا من رو حذق کنند؟

3- نظام وظیفه رو هم میخوام شماره 7 رو بزنم. پس این وضعیت نظام وظیفه خیلی مهم نیست؟ خودم یه حدس هایی می زدم!

4- مگه هنوز وقت هست؟ اگه آره شرایط سربازی من توی اون لیستشون نیست میگم فردا شرکت نکنم قبول بشم محرومم کنند یا مشکلی برام ایجاد کنند؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1- به نظرتون قبولی در دانشگاه آزاد ربطی به معدل داره؟ میترسم یه معدل همینطوری بزنم توی قبول شدن تاثیر بگذاره فردا که معدل اصلی رو دادم اخراحم کنند!!

2- الان به نظر شما من اون بخش نظام آموزشي متوسطه رو چی بزنم؟ کار و دانش یا نظری؟ اگه نظری بزنم ممکنه اصلا من رو حذق کنند؟

3- نظام وظیفه رو هم میخوام شماره 7 رو بزنم. پس این وضعیت نظام وظیفه خیلی مهم نیست؟ خودم یه حدس هایی می زدم!

4- مگه هنوز وقت هست؟ اگه آره شرایط سربازی من توی اون لیستشون نیست میگم فردا شرکت نکنم قبول بشم محرومم کنند یا مشکلی برام ایجاد کنند؟
    نه دوست عزیز ربطی نداره باسه چی اخراج کنند اونم دانشگاه آزاد طوری نیست دوست عزیز

اصلا نظری نداره که ! اول دفترچه هم نوشته اگه نظری ها شرکت کنند و قبول شن قبولیشون باطل میشه و غرامت دریافت می کنند

3- همون 7 رو بزن موقع ثبت نام دانشگاه بخش نظام وظیفه دانشگاه سوال می کنه ازت توضیح بده باسشون

4- متاسفانه امروز لینک ثبت نام رو برداشتن تا دیشب بود

11. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

داره خودمونی میشه Dex's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دفنرچه های آزاد رو تا کی میشه تهیه و ارسال کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز ربطی نداره باسه چی اخراج کنند اونم دانشگاه آزاد طوری نیست دوست عزیز

اصلا نظری نداره که ! اول دفترچه هم نوشته اگه نظری ها شرکت کنند و قبول شن قبولیشون باطل میشه و غرامت دریافت می کنند

3- همون 7 رو بزن موقع ثبت نام دانشگاه بخش نظام وظیفه دانشگاه سوال می کنه ازت توضیح بده باسشون

4- متاسفانه امروز لینک ثبت نام رو برداشتن تا دیشب بود

دیروز دفترچه گرفتم و زنگ زدم. می گفتند برو از نظام وظیفه بپرس گفتم پرسیدن گفتن مشکلی نیست و بهتره از دانشگاه آزاد بپرسید. می گفت نه دوباره برو بپرس!!

خلاصه الان فقط توی انتخاب دانشگاه موندم کجا بزنم که 100% قبول بشم! بین شهرری و اسلام شهر مرددم. به نظر شما کدام پذیرشش بیشتره و احتمال قبولیش هم بیشتر؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دیروز دفترچه گرفتم و زنگ زدم. می گفتند برو از نظام وظیفه بپرس گفتم پرسیدن گفتن مشکلی نیست و بهتره از دانشگاه آزاد بپرسید. می گفت نه دوباره برو بپرس!!

خلاصه الان فقط توی انتخاب دانشگاه موندم کجا بزنم که 100% قبول بشم! بین شهرری و اسلام شهر مرددم. به نظر شما کدام پذیرشش بیشتره و احتمال قبولیش هم بیشتر؟
    هر کدوم رو بزنی با کمترین درصد ها مطمن باش 100% قبولی اگه باز شک داری هشتگرد یا دانشکده های سما رو بزن

15. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •