بله تو دانشگاه دولتی و آزاد فقط می تونید رشته ی متناسب با دیپلم رو انتخاب کنید ولی تو دانشگاه علمی کاربردی محدودیت ندارید
بله تو دانشگاه دولتی و آزاد فقط می تونید رشته ی متناسب با دیپلم رو انتخاب کنید ولی تو دانشگاه علمی کاربردی محدودیت ندارید
این دو تا گزینه در دانشگاه آزاد رو چطور باید پر کنم؟
24 - معدل كتبي ديپلم يا آخرين وضعيت تحصيلي :
25 - نظام آموزشي متوسطه :
من الان دارم پیش میخونم و تا شهریور دیپلم کار و دانشم رو به صورت آزاد میگیرم.
خواهشا یکی جواب بده.
1- معدل کتبی دیپلم یا گواهی موقت اگه ندارید اخرین معدلی که تو کارنامتون هست
2 - یا فنی حرفه ای یا کاردانش که شما کاردانش میشید
داداش DJ_EBI واقعا دمت گرم به بچه ها کمک می کنی![]()
1- من دیپلم تطبیقی هستم و هنوز دیپلمم رو نگرفتم که تطبیق بزنمش . میگم نمیشه یه معدل الکی بزنم و بعدا براشون توضیح بدم که من دیپلم تطبیقی هستم؟
- یا اینکه معدل کتبی دیپلم تجربی ام رو بزنم؟ اون موقع فکر نکنند از بچه های نظری هستم و اصلا برگه ام رو تصحیح نکنند؟!!
به نظرت کدومش بهتره؟
2- برای من که دیپلم تطبیقی هستم هم باید کار و دانش بزنم یا نظری؟
اگه کار و دانش زدم و بعدا گیر دادند میشه توضیح بدم که من دیپلم تطبیقی هستم؟
3- این دانشگاه آزاد یه مرکزی چیزی نداره برم مستقیم اونجا و از خودشون بپرسم؟
الان من توی کنکور دولتی که ثبت نام نکردم به خاطر اینکه اصلا وضعیت من مشخص نیست. توی آزاد هم نتونم دیگه بدبخت میشم.![]()
Last edited by ifu; 20-05-2011 at 22:52.
1- والا نمیدونم ولی سعی کنید یه معدل بزنید که فکر میکنید مدرکتون هم همون حدودا می شه ولی به شخصه فکر کنم خیلی مهم نباشه این
2-کاردانش دیگه! نظری ها که نمیتونن شرکت کنن
3- کلا ما فنی حرفه ای ها همیشه مظلوم واقع میشیمیه باز زیر نظر آموزش پرورشیم فردا میگن نه وزارت علوم کلا وضعیتمون معلوم نیس سوالی داشتی بپرس اگه من یا دوستانم بلد بودیم جواب میدیم
چرا بدبخت دوست عزیزکلا این وضعیت نظام وظیفه تو پر کردن دفترچه مهم نیست چی بزنید اصل اینه که قبول شدید تو دانشگاه موقع ثبت نام سوال می کنند اونجا میگید وضعیتتون رو که به احتمال زیاد قبول می کنند
امروز که سایت سنجش رو میدیدم هنوز لینک ثبت نام کاردانی بود اگه می تونید ثبت نام کنید همین جور که قبلا هم گفتم امسال ظرفیت زیاد شده و احتمال قبولی خیلی زیاد شده
موفق باشید![]()
1- به نظرتون قبولی در دانشگاه آزاد ربطی به معدل داره؟ میترسم یه معدل همینطوری بزنم توی قبول شدن تاثیر بگذاره فردا که معدل اصلی رو دادم اخراحم کنند!!
2- الان به نظر شما من اون بخش نظام آموزشي متوسطه رو چی بزنم؟ کار و دانش یا نظری؟ اگه نظری بزنم ممکنه اصلا من رو حذق کنند؟
3- نظام وظیفه رو هم میخوام شماره 7 رو بزنم. پس این وضعیت نظام وظیفه خیلی مهم نیست؟ خودم یه حدس هایی می زدم!
4- مگه هنوز وقت هست؟ اگه آره شرایط سربازی من توی اون لیستشون نیست میگم فردا شرکت نکنم قبول بشم محرومم کنند یا مشکلی برام ایجاد کنند؟![]()
نه دوست عزیز ربطی ندارهباسه چی اخراج کنند اونم دانشگاه آزاد
طوری نیست دوست عزیز
اصلا نظری نداره که ! اول دفترچه هم نوشته اگه نظری ها شرکت کنند و قبول شن قبولیشون باطل میشه و غرامت دریافت می کنند
3- همون 7 رو بزن موقع ثبت نام دانشگاه بخش نظام وظیفه دانشگاه سوال می کنه ازت توضیح بده باسشون
4- متاسفانه امروز لینک ثبت نام رو برداشتن تا دیشب بود![]()
دیروز دفترچه گرفتم و زنگ زدم. می گفتند برو از نظام وظیفه بپرس گفتم پرسیدن گفتن مشکلی نیست و بهتره از دانشگاه آزاد بپرسید. می گفت نه دوباره برو بپرس!!
خلاصه الان فقط توی انتخاب دانشگاه موندم کجا بزنم که 100% قبول بشم! بین شهرری و اسلام شهر مرددم. به نظر شما کدام پذیرشش بیشتره و احتمال قبولیش هم بیشتر؟![]()
هر کدوم رو بزنی با کمترین درصد ها مطمن باش 100% قبولی اگه باز شک داری هشتگرد یا دانشکده های سما رو بزن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)