دوست خوبم من که هرچی جستجو کردم فقط به این برخوردم که این انگار یه باگه!!! و راهی واسش نیست شما از دوست خوبمون با نام کاربری SAMSUNG بپرسین ایشون چون چند ساله دارن اگه راهی باشه میدونن.(ببخشین من پستشونو توی صفحه ی قبل ندیدم)
دوست خوبم من که هرچی جستجو کردم فقط به این برخوردم که این انگار یه باگه!!! و راهی واسش نیست شما از دوست خوبمون با نام کاربری SAMSUNG بپرسین ایشون چون چند ساله دارن اگه راهی باشه میدونن.(ببخشین من پستشونو توی صفحه ی قبل ندیدم)
Last edited by johnypersian1656; 16-10-2009 at 02:07.
با سلام خدمت همه دوستان
چند سوال داشتم که خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم
دوستان فریمور گوشی من f480JPHK1 هست که هم فارسی ساپورت هست و هم Answering Machin داره
و فارسی اون جوری هست که هم تو اس ام اس تایپ فارسی دارم هم منوها کاملاً فارسی میشن
قصد دارم فریمور گوشیمو عوض کنم چون میخوام از فونت های آخرین فریمور استفاده کنم(این فونت معمولی دلمو زده)
اما میخوام بدونم که اگه من فریمور رو عوض کنم و دوباره همین فریمور f480JPHK1 رو بریزم روش همین منو فارسی و منشی تلفنی هم روش نصب میشه یا نه؟ اگه نصب نمیشه آیا میشه الان که این فریمور رو گوشیم هست ازش یه بک آپ بگیرم که بعداً برگردونم رو گوشیم؟
اگه نیاز به توضیح بیشتری دارید بگید توضیح بدم!
خیلی عجله ندارم هروقت تونستید به سوال منم جواب بدید
با تشکر
سلام
من تم موبایل سامسونگ samsung SGH-F480 می خوام
پسوند تم گوشی من BMP هست
لطفآ راهنماییم کنید از کجا دانلود کنم
والا تا اونجای که من می دونم.........برای این گوشی تم وجود نداره.........
می تونی برنامه هاشو از این سایت بگیری...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست نگه دار و عجله نکن فریم ور های توی سایت فکر کنم برای f480 معمولی باشه و گوشی شما f480i هست اگر این فرم ور ها رو بریزی احتمالا گوشیت بالا نیاد اما مطمئن نیستم
سلام
اگر شما firmware گوشیت رو عوض کنی و بعدا دوباره همین f480jphk1 رو روش نصب کنی تمام مواردی رو که الان داری و مربوط به فیرمورت هست برمی گرده .فقط قبل از عوض کردن، firmware قبلیتون رو از اینترنت دانلود بکنید.
در ضمن اگر از فونتتون خسته شدین ،باید فیرموری به اسم pink رو نصب کنید؛ که اونهم سه تا فونت داره.
اسمشون:
F48FXEIB1 - (February 2009), same as F480XEIB1, but Pink-Edition with 2 new fonts and optional pink menu-focus color like the version below.
F48FXEIA3 - (January 2009), changes: 3 new Widgets (AccuWeather, GoogleSearch, Get New Widgets), 2 new Menu-fonts, new selectable menu focus-color pink, Rev.3: some bug fixes
و لینکشون هم توی پستهای قبلی دوستان زحمتشو کشیدند.
فقط یادتون باشه این دو تا هیچکدوم اصلا فارسی ساپورت نمیکنند.
البته شاید تا حالا با قابلیت ساپورت فارسیش هم اومده باشه که من بی اطلاعم.
دوستان تاچ این گوشی مگه خازنی نیست.
چرا جی اس ام ارنا زده مقاومتی ؟
سلام من یک برنامه برای ضبط صدا میخوام ، جایی سراغ ندارید بتونم این برنامه رو دانلود کنم؟
خيلي ممنون رئيس..![]()
کسی dictionary انگلیسی به انگلیس برای این گوش سراغ نداره؟ چند تا امتحان کردم ولی با تاچ مشکل داشتند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)