سلام
این ها رو چطور میشه پاک کرد ؟ با kaspersky antivirus 2009 پاکشون می کنم ولی باز میان
http://www.-------------/files/0ojoam9esz8kf15aiy4i.png
سلام
این ها رو چطور میشه پاک کرد ؟ با kaspersky antivirus 2009 پاکشون می کنم ولی باز میان
http://www.-------------/files/0ojoam9esz8kf15aiy4i.png
اه اه وای چه patch بی مزه ای بود مهدی جون
خوب پسر اینکه همه ی Autorun ها رو پاک میکنه خوب رو درایو که کلیک میکنیم چتو بالا بیا؟
یعنی خودمون براش َautorun جدید بنویسیم؟
سلام
اینایی که الان گفتی یعنی چی ؟
من که سر در نیووردم چی گفتی
موفق باشی .
سلام
لینک دانلود اکثر برنامه های پست اول خرابه و کار نمی کنه ... لطفاً اصلاحش کنید
در ضمن به پست قبلی من هم جوابی ندادید![]()
ببین شما اون اول که اومدید نحوه ی پاک کردن ویروس های Autorun رو توضیح دادین یه پک دادین به اسم Clear.rar
اگه یادتون باشه همون جا گفتی که از این Patch هم استفاده کنید
خوب من این کار هایی رو که Clear.rar انجام می ده رو وقتی سیستمم ویروسی میشد دستی انجام می دادم
یعنی همه ی Autorun ها رو دستی پاک می کردم + اون ویروس هایی که باهاشون بالا میومدن
اون وقت وقتی روی درایو دابل کلیک میشد
بدون Autorun بالا نمی اومد
مجبور میشدم یه autorun دستی واسش بنویسیم
اون پکی که شما داده بودین هم فقط Autorun ها رو پاک می کرد
منظور من هم همین بود![]()
خب من اموزش پاک کردن ویروس اتوران را گفتم . پاک کردن ویروس اتوران هیچ ربطی به نشدن درایوهای شما نداره . مشکل از جای دیگه هستش .
پاک کردن ویروس اتوران اتفاقا باعث باز شدن درایوهای شما به صورت نرمال می شه .
اون فایل پچ هم که گفتید دقیقا همون کار دستی را انجام می ده ولی گاهی بعضی دوستان یادشون می ره بعضی درایوها را پاک کنند با اجرا کردن اون فایل مشکلات باقی مانده احتمالی از بین می ره .
در واقع برای محکم کاری هستش
شما اگه ویروس اتوران را پاک کردید و مشکل توی باز کردن درایوهاتون دراید برنامه کم حجم زیر را بگیرید و اجرا کنید تا مشکلتون حل بشه .
این برنامه یه فایل اتوران توی همه درایوهای شما ایجاد می کنه و باعث می شه درایوهای شما از دست ویروس اتوران محفوظ بمونه .
موفق باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که توی عکس هم مشخصه کسپر به برنامه quicktime گیر داده .
این برنامه را از روی سیستم حذفش کنید . و بعد سیستم را دوباره اسکن کنید . انتی ویروس خودتون را حتما اپدیت کنید .
حتما در حالت safe mode سیستم را اسکن کنید .
موفق باشید .
با سلام من تسك منيجر ندارم با ريجستري بايد چه كار كنم لطفا كمكك كنيد
کلی برنامه و روش برای حل این مشکل گفته شده . سرچ کنید .
از برنامه زیر استفاده کنید .
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ممکنه به دلیل ویروسی شدن یا هر دلیل دیگه ای برخی از فایلهای رجیستری و یا بخش های ویندوز آسیب ببینند
سایت زیر یک سری کلید های رجیستری رو برای ترمیم بخش های موردنظر لیست کرده ( که ممکنه گاها براتون مفید باشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( کافیه با دانلودمنجر کلید مزبور رو دانلود کنید )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)