سلام نسخه جديد را داونلود كنيد انشا... مشكلتان حل ميشود.نوشته شده توسط zendegi
سلام نسخه جديد را داونلود كنيد انشا... مشكلتان حل ميشود.نوشته شده توسط zendegi
خوب این یعنی چی !نوشته شده توسط chovalier
![]()
کسی نمیتونه جواب سوال من رو بده ؟![]()
توی عکس سوم برای محافظت بیشتر کدوم گزینه ها ر باید تیک بزنم ، اصلا وقتی محافظت رو بگذارم روی حد اکثر لازمه که این گزینه ها هم تیک بخورن ؟![]()
نوشته شده توسط soooot
من تجربه كردم وقتي رو حالت هايگ قرار مي ديم امنيت رو فقط هشتارها زياد مي شه و فرقي با ديفالت نداره!
در مورد عكس سوم هم بايد بگم كه همون بافرينگي كه گذاشتي خوبه و تمام ترافيكت رو اسكن مي كنه و اون تيك ها هم باعث مي شه ادرس هاي كه توشون اون عبارت هست حذف بشن كه بيشتر بدرد نخور و حاوي كد هاي مخرب هستن
در هر صورت حتي سيستم ديفلت هم امنيت خوبي داره و اينكه ضد ويروس رو رو حالت هايگ (زياد) قرار بدين بهتره
![]()
Kaspersky Anti Virus & Kaspersky Internet Security 6.0.2.6 US for Windows Vista
اين هم نسخه اي كه گفته ميشه براي ويندوز vista طراحي شده.
دانلود:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این ورژن آخریش Vista Support هست یا نه؟
---------
آهان همیلتون جان پس این ورژنه برای ویستائه.
Last edited by sAsAn.K; 23-11-2006 at 22:53.
نمی دونم این مشکل را باید اینجا مطرح کنم یا نه اما امیدوارم مدیران انجمن راهنماییم کنند. من سال گذشته پک کوانتوم را از همین سایت خریداری کردم و برای اولین بار کاسپر را نصب و استفاده کردم و هیچ مشکلی هم با آپدیت نداشتم اما برای کامپیوترم مشکلی پیش اومد که مجبور شدم ویندوز را دوباره نصب کنم حالا که دوباره کاسپر را نصب می کنم پیغام میده که این لایسنس کی اعتبارش تمام شده و قسمت آپدیت غیر فعال هستش آیا ادامه می دهید؟ که در صورت ادامه دادن برنامه نصب میشه اما نمیشه آپدیتش کرد
لطفا" راهنماییم کنید. ضمنا" ورژن برنامه هم 5.0.383 هست.
دوست عزيز شما ورژن جديدشو بگيرين نصب كنيننوشته شده توسط رضا
License key اونو هم تو پست بعدي مي زارم
اينم لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
من كاسپر 6.0.1.411 را نصب كردم . با فايلهاي قبليم رجيستر كردم ولي فقط آنتي ويروسم رجيستر شد . البته هنوز از فايلهاي zonealarm عزيز استفاده نكردم .
لطفا من و راهنمايي چه جوري ميشه فايلهاي رجيستر و عوض كرد ؟
با تشكر
![]()
Last edited by بهنام کوچولو; 24-11-2006 at 10:46.
سلام .
zonealarm دستت درد نكنه . با فايل شما همه برنامه هاش رجيستر شد![]()
اگه ميشه بفرمايين Kaspersky Internet Security با Kaspersky Antivirus personal 6.0.1.411 چه فرقهايي دارن .
كدومشون بهتره و خلاصه يكم توضيح بدين .
با تشكر ...
آقا سلام
من این ویروس کشم که نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.303 ( English ) 13.25 MB می باشد ، خراب شده ؛ یعنی همش رست میشه ، و تا کامپیوتر را روشن میکنم بعد از اینکه که یکم لود میشه ، مینویسه که دیسکانکت شد ، حالا یه چیز دیگه هم که داره اتفاق میفته اینه که درایو ویندوزم (C) فقط 4/27 گیگش پره در صورتی که 5 خورده ای فضاشه ، همش مینویسه که درایو پر شده ، فضای خالی را هم فقط 5 مگ نشون میده
آقا یکی کمک کنه ، من که دارم از این ویروس کش زده میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)