تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 649 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

arenghatelعزیز همونطور که خودت هم خوب میدونی گوشیهای سونی افت قیمتشون هم سریع هست هم شدید (نمونه اش p990البته قصدم قیاس کردن نیست از نظر افت قیمت مثال زدم)پس حتما" به نظر من خرید omniaکه افت قیمت خوبی داشته و تقریبا" به قیمت واقعیش رسیده خیلی به صرفه تر و بهتره برای x1اصلا" الان وقت خوبی برای خرید نیست تا افت قیمت واقعیش.موفق باشی

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آقا این حرفتون چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟؟؟
    ------------
    راستی دوستان به نظر شما خرید omnia بهتره یا x1 با در نظر گرفتن قیمت (من خودم از x1 خیلی حال می کنم ولی قیمتش الاکی بالاست و در بعضی چیزای از omnia هم قابلیتش کمتره مثل رمش)
    از این اسپم ها زیاد میدن نمیدونم کسی نیست اینارو جلشونو بگیره

هیچی w960 i نمیشه
    دوست عزیز اینجا جای تبلیغ گوشی نیست

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان من نکته به نکته این تاپیک میخونم اما سوالی برام پیش آمد که گفتم بپرسم خالی از لطف نیست

اوایل تاپیک مهران جان گفتن درپوش باتریه x1 یکم 1 سانتی متر همچین چیزی فکر کنم فاصله داره البته چیز خاصی نیست اما می خوام بدونم فردا مثلا بخوایم بگیریم موردی نداشته باشه چون از لحاظ عایق بودن هم یکم آدم حساس میشه به این مورد
    دوست عزی اون چیزی رو که من دیدم واستون تعریف میکنم.

بله سری اول درپوش باطریش مشکل داشت و من هم اون قسمتی رو که مشکل داشت رو با عکس نشون دادم. اما
    اینقدر مشکل مهمی نبود که بخوام پسش بدم و یکی تازه شو بگیرم. خودم درستش کردم. با وجود اینکه اینجا گارانتی
    که میدن به گوشی 99 درصد هست و اگر گوشی مشکل داشته باشه و درست بشو باشه که درستش میکنند اما اگر
    درست بشو نباشه و یا برای درست کردنش بودجه زیادی بخواد عوضش میکنند. اما من نگهش داشتم.

اما سری دوم که در سوئد بفروش رفت این مشکل رو نداشت. الان هم یکی از دوستان همین انجمن این گوشی رو
    خریده و مطمئن هستم که سری اول نیست چون سری اول اون طور که من خبر دارم در سوئد و انگلیس ارائه شد و
    در عرض 10 روز اول هم تموم شد و دیگه 1 دونه هم ازش تو بازار نموند.

اگر نینجا حان بهتون جواب بدن بهتره چون ایشون این گوشی رو تازه خریده و بهتره در مورد درپوش باطریش توضیح
    بده.

نینجا کجایی؟

پس تمام این ها خالی بندی بود...........دی
    بجز سی پی یو.........
    ولش
    ..............................
    مهران صفحه ی x1 کوچیک نیست؟؟؟
    من که تو عکس ها می بینم خیلی کوچیک میزنه......{میدونم 3 اینچه} ولی وقتی کیبورد میاد بالا احساس می کنم زیادی کوچیک میزنه
    اون تکه تو انداختی من ببینم؟ عجب
    بنچ مارکها منبع دارند. منبع هم مسئولیت این بنچ مارکها رو داره.
    من حتی این بنچ مارکهایی که سامسونگ عزیز زحمتش رو کشیدن قبول دارم و مثل بعضی ها نمیام بخاطر
    طرفداری از گوشیم بهونه های الکی بیارم و بگم اینها فلانن و بلانن. هر چند جالی بحثش بماند که از چی
    بنچ مارک گرفته شده.

بهر حال تکه انداختن درست نیست... اون وقت یک تکه هایی هم باید بشنویی.

اما در مورد ال سی دیش. نه به نظر من کوچیک نیست. اگر ال سی دیش اندازه مثلا Touch HD بود باور کن
    هزار تا اکسپریا رو جلوم ریز میکردن یکیشم بر نمیداشتم. چون...

ال سی دی بزرگ دردسر های خودشو داره... باطری بیشتری مصرف میکنه. تابستونها با یدونه تی شرت و
    شلوار لی جایی نداری بزاریش چون جا نمیشه. مگر اینکه یک طناب بهش وصل کنی و از گردن آویزون کنی.

الان که اینجا زمستونه خوب یک کاپشن دارم که همه جاش جیبه تو هر کدوم خواستم میزارم اما بهار و
    تابستون رو چیکار کنم؟

این دلایل من بود و ممکنه شما ال سی دی بزرگ دوست داشته باشید اما به نظر من اکسپریا ال سی دیش
    مناسبه. مال اومنیا هم با دو دهم تفاوتی که داره بد نیست اما ال سی دی به اندازه Touch HD دیگه بیش از
    اندازه بزرگه.
    Last edited by M E H R A N; 03-12-2008 at 00:53.

4. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام.

در مورد در پوش باطری خدمت دوستان عرض کنم مشکلی نداره و کیپ سر جاش میوفته و سونی اریکسون مشکلش رو حل کرده.
    در مورد ال سی دی هم بگم واقعا ال سی دی استانداردی داره و من خودم که فقط شلوار لی میپوشم خیلی راحت تو جیبم میزارم و اگه ال سی دیش از این بزگتر بود به نظرم دیگه باید تو جیبم نمیگذاشتم ولی انصافا این گوشی هم خوش دستیه خوبی داره و هم تو جیب به راحتی جا میشه.

موفق باشید.
    Last edited by ninja3000sh; 03-12-2008 at 01:40.

6. 2 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من چون زیاد تحقیق نکردم و اینجا هم کلوپ x1 هست خواستم بدونم از لحاظ کیفیت قاب در مقایسه با p1 چطوره و همین طور جنس LCD

داره خودمونی میشه peymanmo6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من مقایسه X1 و Omnia یه مقایسه منطقی نیست، احساسیه. تو اینترنت به ندرت میشه چنین مقایسه ای پیدا کرد. Omnia رو با گوشی هایی مثل Diamond و Iphone میشه مقایسه کرد، هم به لحاظ قیمت هم اینکه کیبورد ندارن. خودتون همه جا دیدیدن که X1 رو مثلا با Touch Pro مقایسه می کنن. وقتی دوتا گوشی مقایسه می شن نباید اینهمه اختلاف داشته باشن، یکی بگه رزولشن این اینطوریه، اونیکی بگه در عوض ارزون تره، این بگه دوربین من اله، اون بگه من کیبورد دارم!
    Last edited by peymanmo6; 03-12-2008 at 23:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با تشکر از اینکه گفتید اگر سوالی داریم ، میخواستم بپرسم من هم در حال رفتن از p1به x1 هستم !ولی با مشکلی اساسی مواجه شدم 1- ارسال گروهی پیام کوتاه امکان ندارد که البته این مشکل ویندوز موبایلی هاست. 2-انتقال کانتکت ها از p1 به x1 مشکل دارد یعنی اگر از یک نفر 3 تا موبایل داشته باشم در اوت لوک بیش از یکی از شماره ها save نمیشود در انتقال از p990 به p1 با بلوتوث مشکل حل میشد ولی در این گوشی با بلوتوث هم حل نمیشود یعنی انتقال داده های در یک کانتکت بطور کامل انجام نمیشود .
    لطفا راهنمایی کنید
    کسی از دوستان هست که بتونه کمک کنه؟

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

x1 الان چقدره؟؟؟
    کاملا حرفت درسته از نظر lcd در رابطه hd ولی اگه از نزدیک ببینیش میبینی که زیادم بزرگ نیست چون دیدم دارم میگم......ز نظر انداره یا طول با امنیا یکیه ولی از x1 کوچیکتره ولی عرضش همش 0.5 دهم با امنیا فرق داره شاید هم 0.8 .....به 1 سانت نمیرسه
    ...........................
    تو هم متلک بنداز......
    امروز 7 شدم هندسه .....اشتباهی خونده بودم درس رو برای همین شاکی شدم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز x1 مشکی دیدنم و واقعا خشگل بود و به نظرم از تمام گوشی های شبه آیفون خشگل تره قیمت هم یک ملیون 50 تومن

سلیم کجا hd کوچیکه اتفاقا من باهاش کار کردم و به نظرم زیادی عرضش زیاده و ال سی هم خطریه از دستت بیفته...

12. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نوشته شده توسط derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر از اینکه گفتید اگر سوالی داریم ، میخواستم بپرسم من هم در حال رفتن از p1به x1 هستم !ولی با مشکلی اساسی مواجه شدم 1- ارسال گروهی پیام کوتاه امکان ندارد که البته این مشکل ویندوز موبایلی هاست. 2-انتقال کانتکت ها از p1 به x1 مشکل دارد یعنی اگر از یک نفر 3 تا موبایل داشته باشم در اوت لوک بیش از یکی از شماره ها save نمیشود در انتقال از p990 به p1 با بلوتوث مشکل حل میشد ولی در این گوشی با بلوتوث هم حل نمیشود یعنی انتقال داده های در یک کانتکت بطور کامل انجام نمیشود .
    لطفا راهنمایی کنید
    عجله نکن دوست عزیز. هر کسی تونست جواب میده.

در مورد سوال اولتون باید بگم که بله این مشکل فرستادن اس ام اس در گوشی هایی که از ویندوز مبایل 6 به بالا
    استفاده میکنند وجود داره و من هم روزهای اول این مشکل رو داشتم. اما بعدا راهی رو پیدا کردم که میتونم از خود
    گوشی و بدون استفاده از برنامه اسم ام اس های گروهی و دسته جمعی بفرستم. اما این روش میتونم بگم
    شاید تا حداکثر 10 نفر جواب بده و بیشتر از 10 نفر اذیت میکنه. یعنی میشه برای بیشتر از 10 نفر هم از روش دستی
    فرستاد اما اذیت کننده است. این روش دستی رو هم هر وقت شما گوشی رو خریدی توضیح میدم. اما بدون که
    وجود داره و میشه همچین کاری کرد.

حالا اگر کسی نخواد از روش دستی استفاده بکنه چی؟ ...
    اونوقت برنامه های خیلی زیادی وجود دارند که از طریق اون برنامه ها که حرفه ای هم هستند هم میشه اس
    ام اس های گروهی رو مرتب شده فرستاد و هم میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که برای اشخاص و
    یا بعضی از شماره هایی که بهت زنگ میزنند اتوماتیک ای ام اس بفرسته... و یا میشه یک اس ام اس رو
    نوشت و تعیین کرد که در چه روزی و چه ساعتی به چه کسی یا کسانی فرستاده بشه.

پس این نوع برنامه ها هم زیادند و براحتی میشه این کار رو کرد.
    -انتقال کانتکت ها از p1 به x1 مشکل دارد یعنی اگر از یک نفر 3 تا موبایل داشته باشم در اوت لوک بیش از یکی از شماره ها save نمیشود
    بله این مشکل وجود داره و تا جایی هم که خبر دارم با برنامه های جانبی هم درست بشو نیست. البته میشه
    مثلا شماره مبایل طرف رو در قسمت های دیگه ای مانند شماره محل کار و یا شماره منزل و یا شماره شخصی
    نوشت و این کار شدنیه. اما در موقع فرستاده اس ام اس به طرف فقط 1 شماره رو از اون شخص تشخیص میده
    و اونم شماره ای که در قسمت مبایل نوشته شده.

اما راهی برای رفع این مشکل وجود داره و اون اینکه برای کسی که مثلا 2 تا شماره مبایل داره 2 تا پروفایل جدا
    بسازی. اینطوری میتونی هر 2 شماره مبایلی رو که از طرف داری در گوشی ذخیره کنی.

البته میدونم این موضوع ناراحت کننده است و مایکروسافت واقعا کار اشتباهی کرده که این قسمت مولتی شماره
    موبایل رو برداشته چون در نسخه های قدیمی اوت لوک وجود داشت اما فعلا همینه که هست یا باید باهاش
    بسازی و بسوزی و یا باید از پروفایل های مختلف برای یک شخص استفاده کنی مثلا ...

رضا موتوری 1
    رضا بی موتور 2

14. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •