تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 118 از 551 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رفیق , چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من يكي دو هفته اي هست كه به شدت از اشتراكم راضيم... شبانه با ميانگين سرعت 100 دانلود مي كنم. (سرويس 128 سه ماهه گرفتم) .
    روزانه هم دانلود نمي كنم ولي گاهي اوقات كه مي خوام فايل كوچيكي بگيرم اونم خيلي سرعتش زياده... همون حدود 100 گاهي هم بيشتر.

قبلا مشكل قطعي مكرر داشتم كه هر روز زنگ ميزدم پشتيباني و فحش مي دادم (فحش كه نه... يعني داغ صحبت مي كردم.) يه ماهي گذشت همينطوري تا اينكه جاي مودم رو عوض كردم... حالا ديگه اصلا قطعي نداشته... (به جز يه بار كه اونم واسه 2 دقيقه بود)

فعلا صبانت...

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من يكي دو هفته اي هست كه به شدت از اشتراكم راضيم... شبانه با ميانگين سرعت 100 دانلود مي كنم. (سرويس 128 سه ماهه گرفتم) .
    روزانه هم دانلود نمي كنم ولي گاهي اوقات كه مي خوام فايل كوچيكي بگيرم اونم خيلي سرعتش زياده... همون حدود 100 گاهي هم بيشتر.

قبلا مشكل قطعي مكرر داشتم كه هر روز زنگ ميزدم پشتيباني و فحش مي دادم (فحش كه نه... يعني داغ صحبت مي كردم.) يه ماهي گذشت همينطوري تا اينكه جاي مودم رو عوض كردم... حالا ديگه اصلا قطعي نداشته... (به جز يه بار كه اونم واسه 2 دقيقه بود)

فعلا صبانت...
    درست میگی اما من سرعتم از 100 اومد به 25 (به غیر از صبح ها)
    پشتیبانیش هستند اما خیلی دیر موضوع رو می گیرند (بشتر موقع ها هم از خواب بیدار میشند و ... )
    بعد اون جای مودم عوض کردن چه تاثیری داشت ؟!( اون سرعت رو بالا برد؟)

منظورت : چرا صبانت؟
    یکی همون چیزی که eleram گفت.یعنی سرعت بعضی موقع ها میره بالا , پشتیبانی خوب
    قطعی کم , سرعتش حتی در همین موقع هایی که سرعت پایین هست 25 هست , قابل اعتماد هم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

منم Cell_phoneموافقم بري شاتل بگيري تست كني ببيني چي ميشه... از اين بدتر كه نميشه

فقط اين تيكه رو ويرايش كن اصلا باهاش حال نكردم
    مشهدی ها اول قیمت و بعد کیفیت و ......
    كذبه

فعلا صبانت...
    اونوقت شما ميگي منطقه ت كجاست ؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من که احتمالا شاتل 512 سه ماه با 5 گیگ حجم و پنج شنبه و جمعه مجانی+1 تا 7 شبانه والبته مثل اینکه ثبات سرعت و کیفیت داره و دیگه وقتی کمتر بشه می تونی بزنی تو سرشون چون گفت ما 2 سوم سرعت روتضمین می کنیم که می شه حدودا 50 که خوبه هر چند شاید صبا کممی ارزان تر باشه ولی پشتیبانیش مردمانی بس بی خرد و مدیرانش نیز همچنین و با این سیاست شل کن و سفت کن ملت هنوز نفهمیدن بابا صبا دیگه قدیمی شده و بسیار شلوغ من اگه شاتل گرفتم نتیجه ی بررسی مو براتون اینجا می زارم .هر چند من از این هم چندان راضی نیستم ولی چه می شه کرد . باید سوخت و ساخت و راحت بود چون عصبانیت دردی دوا نمی کنه در حالی که مدیر کلشون اون وزیره همچین طرز تفکری داره .
    شاتل 512 ماهی 2.5 گیگ که میگی سرویس اکو هست و سرویس فقط شبانه 1تا7 رایگان داره اون که شما میگی پنجشنبه و جمعه و 1تا7 شب رایگانه سرویس ارت هست...(البته این برای مشهد نبود ولی برای مشهد هم فکر کنم اینجور باشه)
    در ضمن برای مشهد سرویس اکو فکر کنم باید هزینه ابونمان را خودتون بدید
    صبا 2 جا خوبه 8 جا بده من که نفهمیدم برای چی اینطوری هست ...
    اون نوشته امضات هم خیلی باحاله ....پشتیبانی که صفر....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پشتیبانیش هستند اما خیلی دیر موضوع رو می گیرند (بشتر موقع ها هم از خواب بیدار میشند و ... )
    انگار اينها جنبه تعريف هم ندارند! سرعتم از 25 بالاتر نرفت امروز... جلو دوستم كه بدجور ضايع شدم.

ما تو بلوار حجابيم نمي دونم منطقه مخابراتيش اسمش چيه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

احتمالا ماله نبوتين

هي !!!به هر حال خوش به سعادتت

حسوديم شد

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

انگار اينها جنبه تعريف هم ندارند! سرعتم از 25 بالاتر نرفت امروز... جلو دوستم كه بدجور ضايع شدم.
    دقیقا همین طور هست ! ولی من که صبح سرعتم 60 بود

احتمالا ماله نبوتين

هي !!!به هر حال خوش به سعادتت

حسوديم شد
    شما نسبت به سرعت 100 حسودی می کنی. پس نسبت به سرعت 10 مگ (یا بیشتر) مالزی و این جور جا ها چه عکس العملی نشون میدی

9. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

واقعا به اون گاگول ها میاد کسی رو پشتیبانی کنند . اون ها خودشون رو به زور پشتیبانی می کنند .
    نمی دونم شما چرا بیخیال این صبا با این همه بالا پایینش نمی شید .
    امروز و دیروز هم که اینجا تو همسایگیمون یه کافی نته میگه قطعه و کرکره رو کشیده پایین .

منظورت : چرا صبانت؟
    یکی همون چیزی که eleram گفت.یعنی سرعت بعضی موقع ها میره بالا , پشتیبانی خوب
    قطعی کم , سرعتش حتی در همین موقع هایی که سرعت پایین هست 25 هست , قابل اعتماد هم هست.
    واقعا یا تو معتی خوب رو نمی دونی یا پشتیبانی و همچنین اعتماد و قابل اعتماد و اگه هیچ کدوم نیست پس تو تو همون پشتیبانی کار می کنی

منم cell_phoneموافقم بري شاتل بگيري تست كني ببيني چي ميشه... از اين بدتر كه نميشه

فقط اين تيكه رو ويرايش كن اصلا باهاش حال نكردم

كذبه

چه عجب یه نفر حقیقت جو یافت شد .
    بابا کذب کجا بود نمونه و مدعا همین برو بچه اینجا با این همه بازی که در میاره صبا بازم چون قیمتش پایینه میرن سراغش , در حالی که می تونند پول بیشتری بدن و سرویسه بهتری بگیرند .
    در ضمن صبا آیندش روز به روز بدتر خواهد شد . چرا ؟ چون مشترک روز به روز افزایش پیدا می کنند .
    اما با همون ..........

شاتل 512 ماهی 2.5 گیگ که میگی سرویس اکو هست و سرویس فقط شبانه 1تا7 رایگان داره اون که شما میگی پنجشنبه و جمعه و 1تا7 شب رایگانه سرویس ارت هست...(البته این برای مشهد نبود ولی برای مشهد هم فکر کنم اینجور باشه)
    در ضمن برای مشهد سرویس اکو فکر کنم باید هزینه ابونمان را خودتون بدید
    صبا 2 جا خوبه 8 جا بده من که نفهمیدم برای چی اینطوری هست ...
    اون نوشته امضات هم خیلی باحاله ....پشتیبانی که صفر....
    من تماس گرفتم تمام چیزهایی که گفتم . کسی که باهش صحبت کردم گفت .
    امروز عصر میرم یه سر می زنم اگه این شرایط ( یعنی پنجشنبه و جمعه رایگان ) برقرار نباشه مسلما نمی گیرم چرا ؟ چون حجمش کمه و نمی صرفه .
    در مورد پول آبنمان هم حق با شماست پول رو باید خودمون جدا پرداخت کنیم و این ناجوانمردی هست چرا ؟ چون تو بقیه ی شهر ها شاتل خودش میده ولی چه می شه کرد .
    البته اگه شاتل یک مقدار قوی تر کار کنه می تونه جایگزین صبا در مشهد بشه برای خیلی ها .

ببینم که به نتیجه ای که من رسیدم می رسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

11. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

شما نسبت به سرعت 100 حسودی می کنی. پس نسبت به سرعت 10 مگ (یا بیشتر) مالزی و این جور جا ها چه عکس العملی نشون میدی
    نه ديگه از اين فكراي رويايي نميكنم چون خودمو پير ميكنم اين جزو آرزو هاي دست نيافتنيه

چه عجب یه نفر حقیقت جو یافت شد .
    بابا کذب کجا بود نمونه و مدعا همین برو بچه اینجا با این همه بازی که در میاره صبا بازم چون قیمتش پایینه میرن سراغش , در حالی که می تونند پول بیشتری بدن و سرویسه بهتری بگیرند .
    در ضمن صبا آیندش روز به روز بدتر خواهد شد . چرا ؟ چون مشترک روز به روز افزایش پیدا می کنند .
    اما با همون ..........
    خوب شايد 10 درصد اينجوري باشند و لي در اصل ميشه گفت كمي مردم محافظه كار و ترسويي هستند كه قدرت تغيير در ذاعقه خودشونو ندارند.

البته من جز اون شجاعاشم... كلا به پسر شجاع معروفم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •