رفیق , چرا؟
من يكي دو هفته اي هست كه به شدت از اشتراكم راضيم... شبانه با ميانگين سرعت 100 دانلود مي كنم. (سرويس 128 سه ماهه گرفتم) .
روزانه هم دانلود نمي كنم ولي گاهي اوقات كه مي خوام فايل كوچيكي بگيرم اونم خيلي سرعتش زياده... همون حدود 100 گاهي هم بيشتر.
قبلا مشكل قطعي مكرر داشتم كه هر روز زنگ ميزدم پشتيباني و فحش مي دادم (فحش كه نه... يعني داغ صحبت مي كردم.) يه ماهي گذشت همينطوري تا اينكه جاي مودم رو عوض كردم... حالا ديگه اصلا قطعي نداشته... (به جز يه بار كه اونم واسه 2 دقيقه بود)
فعلا صبانت...
درست میگی اما من سرعتم از 100 اومد به 25 (به غیر از صبح ها)
پشتیبانیش هستند اما خیلی دیر موضوع رو می گیرند (بشتر موقع ها هم از خواب بیدار میشند و ...)
بعد اون جای مودم عوض کردن چه تاثیری داشت ؟!( اون سرعت رو بالا برد؟)
منظورت : چرا صبانت؟
یکی همون چیزی که eleram گفت.یعنی سرعت بعضی موقع ها میره بالا , پشتیبانی خوب
قطعی کم , سرعتش حتی در همین موقع هایی که سرعت پایین هست 25 هست , قابل اعتماد هم هست.
منم Cell_phoneموافقم بري شاتل بگيري تست كني ببيني چي ميشه... از اين بدتر كه نميشه
فقط اين تيكه رو ويرايش كن اصلا باهاش حال نكردم
كذبهمشهدی ها اول قیمت و بعد کیفیت و ......
اونوقت شما ميگي منطقه ت كجاست ؟
شاتل 512 ماهی 2.5 گیگ که میگی سرویس اکو هست و سرویس فقط شبانه 1تا7 رایگان داره اون که شما میگی پنجشنبه و جمعه و 1تا7 شب رایگانه سرویس ارت هست...(البته این برای مشهد نبود ولی برای مشهد هم فکر کنم اینجور باشه)
در ضمن برای مشهد سرویس اکو فکر کنم باید هزینه ابونمان را خودتون بدید
صبا 2 جا خوبه 8 جا بده من که نفهمیدم برای چی اینطوری هست ...
اون نوشته امضات هم خیلی باحاله ....پشتیبانی که صفر....
انگار اينها جنبه تعريف هم ندارند! سرعتم از 25 بالاتر نرفت امروز... جلو دوستم كه بدجور ضايع شدم.
ما تو بلوار حجابيم نمي دونم منطقه مخابراتيش اسمش چيه.
احتمالا ماله نبوتينما تو بلوار حجابيم نمي دونم منطقه مخابراتيش اسمش چيه.
هي !!!به هر حال خوش به سعادتت
حسوديم شد![]()
دقیقا همین طور هست ! ولی من که صبح سرعتم 60 بود
شما نسبت به سرعت 100 حسودی می کنی. پس نسبت به سرعت 10 مگ (یا بیشتر) مالزی و این جور جا ها چه عکس العملی نشون میدی![]()
واقعا یا تو معتی خوب رو نمی دونی یا پشتیبانی و همچنین اعتماد و قابل اعتماد و اگه هیچ کدوم نیست پس تو تو همون پشتیبانی کار می کنی![]()
چه عجب یه نفر حقیقت جو یافت شد .
بابا کذب کجا بود نمونه و مدعا همین برو بچه اینجا با این همه بازی که در میاره صبا بازم چون قیمتش پایینه میرن سراغش , در حالی که می تونند پول بیشتری بدن و سرویسه بهتری بگیرند .
در ضمن صبا آیندش روز به روز بدتر خواهد شد . چرا ؟ چون مشترک روز به روز افزایش پیدا می کنند .
اما با همون ..........
من تماس گرفتم تمام چیزهایی که گفتم . کسی که باهش صحبت کردم گفت .
امروز عصر میرم یه سر می زنم اگه این شرایط ( یعنی پنجشنبه و جمعه رایگان ) برقرار نباشه مسلما نمی گیرم چرا ؟ چون حجمش کمه و نمی صرفه .
در مورد پول آبنمان هم حق با شماست پول رو باید خودمون جدا پرداخت کنیم و این ناجوانمردی هست چرا ؟ چون تو بقیه ی شهر ها شاتل خودش میده ولی چه می شه کرد .
البته اگه شاتل یک مقدار قوی تر کار کنه می تونه جایگزین صبا در مشهد بشه برای خیلی ها .
ببینم که به نتیجه ای که من رسیدم می رسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه ديگه از اين فكراي رويايي نميكنم چون خودمو پير ميكنم اين جزو آرزو هاي دست نيافتنيه
خوب شايد 10 درصد اينجوري باشند و لي در اصل ميشه گفت كمي مردم محافظه كار و ترسويي هستند كه قدرت تغيير در ذاعقه خودشونو ندارند.چه عجب یه نفر حقیقت جو یافت شد .
بابا کذب کجا بود نمونه و مدعا همین برو بچه اینجا با این همه بازی که در میاره صبا بازم چون قیمتش پایینه میرن سراغش , در حالی که می تونند پول بیشتری بدن و سرویسه بهتری بگیرند .
در ضمن صبا آیندش روز به روز بدتر خواهد شد . چرا ؟ چون مشترک روز به روز افزایش پیدا می کنند .
اما با همون ..........
البته من جز اون شجاعاشم... كلا به پسر شجاع معروفم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)