تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 147 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

بچه ها یک سری برنامه ی کاربردی معرفی میکنم برا تازه ایفون دارا.همشون تو سیدیاس و با سرچ پیدا میشه.

اول همه برید تو سیدیا . منیج . سورس و ادیت و بعد هم اد رو بزنید.
    سورسه زیرو وارد کنید و بعد بسته به ورژن ایفونتون یکی از پکیجها رو که شامل چندین برنامه ی کاربردی هست اینستال کنید.

ir-iphone.ir/cydia

ifarsi برنامه ی جدید پژمانه که تو سیدیا میتونین دانلود کنید.
    خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره و مثل عرب تالره.

برنامه ی کلیپی"clipy" یا hclipboard هم چیزه بسیار خوب و کارامدیه با قابلیتهای کپی و پیست. هر جا کیبورد باشه میتونین استفاده کنید.

mxtube برایه مشاهده و دانلود ویدئو هایه یوتیوب .
    برایه مشاهده دو کیفیت خوب و معمولی داره و برایه دانلود سه کیفیت عالی!!!!!!!! خوب و معمولی داره.دانلود منیجر هم داره.

cycorder بهترین فیلم بردار.

safari dl یک برنامه برایه اضافه کردنه قابلیت دانلود در سافاری و در 80% موارد کار میده.

safari add on یک پکیجه که کلی قابلیت به سافاری اضافه میکنه .مثل باز کردنه یک لینک در نیو پیج یا سرچ در یک صفحه یا ترنسلیت یا دیکشنری و ......

sbsetting برنامهی کاربردی که با سرعت بالا لود میشه و میتونیین 3 جی -وای فای- ای دی جی ای- فون -بلوتوث و... رو فعال یا غیر فعال کنید.

اینا رو فعلا داشته باشید. تا بعد.

2. 5 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا اومدی تو انجمن تخصصی یک پست دادی و دیگه برنگشتی.
    برات پی ام گذاشته بودم که بیای با هم بریم بخریم.
    شارژ اولیه که نمیخواد.اونجا جواب کامل دادم.

یعنی چی نمیتونی؟
    اصلا تو سیم کارتت شماره داری؟ من به راحتی روش میزنم و بعد از 1 دقیقه همهی شماره هایه تو سیم رو تو قسمت کاتکت کپی میزنی.
    نکنه خدایه نکرده .....
    ما چاكرتيييييييم
    اومدم خوندم ولي زود بايد ميرفتم چيزي نگفتم

بچه ها حقيقتش من از ايفون خوشم نيومد خيلي مشكل دارم بد خورده تو حالم .اول اينكه با نرم افزار ايتيون نميتونم كار كنم تو گوشي تصويري نميتونم بريزم اهنگي رو كه دوست دارم نميتونم بريزم هرچي دوست داره اونم بعضي موقعه ها خودش ميريزه ميام 4 تا اهنگ اضافه كنم همش نميدونم چطوري پاك ميشه
    هدفونشم كه صداي در قابلمه ميده اصلا بيس نداره نميدونم اپل با اين قيمت چطوري روش شده هدفون به اين پيتي روش بزاره اگر كسي حالشو داشت به ما ياد بده از اين ايتيون چطوري استفاده كنم راستي عكسم نميتونم بريزم.

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

ما چاكرتيييييييم
    اومدم خوندم ولي زود بايد ميرفتم چيزي نگفتم

بچه ها حقيقتش من از ايفون خوشم نيومد خيلي مشكل دارم بد خورده تو حالم .اول اينكه با نرم افزار ايتيون نميتونم كار كنم تو گوشي تصويري نميتونم بريزم اهنگي رو كه دوست دارم نميتونم بريزم هرچي دوست داره اونم بعضي موقعه ها خودش ميريزه ميام 4 تا اهنگ اضافه كنم همش نميدونم چطوري پاك ميشه
    هدفونشم كه صداي در قابلمه ميده اصلا بيس نداره نميدونم اپل با اين قيمت چطوري روش شده هدفون به اين پيتي روش بزاره اگر كسي حالشو داشت به ما ياد بده از اين ايتيون چطوري استفاده كنم راستي عكسم نميتونم بريزم.

سلام.

برای اون مشکلهای اولی که گفتی زیاد گیر نده. چند وقت کار کنی قلقش می یاد تو دستت اونوقت می فهمی آیفون چیه!
    درکل برای ریختن تصویری باید فایلهات رو به فرمت قابل قبول آیفون تبدیل کنی بعد بریزی. یکمی جستجو کن، موارد خوبی فکر کنم پیدا کنی.

در مورد هدفون هم، فکر می کنم از شما قلابی باشه، چون جدیدا چینی هاش هم اومده تو بازار، هدفون اصل خودش از نظر من که معرکه است. و باهاش حال می کنم، فعلا 2G دارم 8 گیگ، اینو رد کنم، یه 3g با 16 گیگ رم می خرم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

ای بابا .
    اتفاقا من هر روز که میگذره بیشتر ازش خوشم میاد و بیشتر ازش یاد میگیرم.

بابا انقدر سخت نگیر . خب انقدر امتحان کن تا بالاخره یاد بگیری.
    مثلا امروز از ظهر تا حالا 6 بار ریاستور کردم .(با تشکر مخصوص از گیگل جان)تا بالاخره فهمیدم مشکل کجاس و حلش کردم.
    من که هنوز تو کفه هدفونشم . اصلا با ماله 95م قابل مقایسه نیست. چی میگی باس نداره از این بیشتر؟؟؟؟؟؟؟؟مرد میخواد باهاش اهنگ با کیفیت با صدایه 100% گوش بده.

برو تو ستینگ/ایپاد/ اکولایزر / و بذارش رو باس بوستر. ببین درست میشه؟!!!!

اگه یکم حوصله کنی همه چیز دستت میاد.
    من روز اول فقط 4 ساعت طول کشید تا ایتونز نصب کنم .همش مشکل داشت .تا اخرش اکسترکتش کردم و تک تکه برنامه ها رو جدا جدا نصب کردم.
    فایلایه تصویریت حتما باید ام پی 4 باشه ها.

اینم اموزش.
    اول باید موزیک هایه مد نظرت رو بریزی تو ایتونز.
    ایتونز رو باز کن و از منویه سمت چپ برو رویه موزیک.حالا اهنگاتو بریز تو این قسمت . حالا یا تک تک یا با فولدرش.
    میتونی از قسمت پایین پلی لیست درست کنی و هر سری اهنگ رو تو یک پلی لیست بریزی.
    مثل عکس.

دایره پایینی برایه اضافه کردن پلی لیسته و بالایی برایه تغییر نوع نمایش که حالت اولش راحت تره.

حالا ایفونتو وصل کن . بعد از هموین منویه سمت چپ روش بزن . بعد از چند لحظه منویه اطلاعاتی ایفونت باز میشه.
    از تب هایه بالا برو رو موزیک.
    حالا اگه اهنگات پلی لیستیه عین من تیک بزن. اما اگه هم پلی لیستی و هم پخشو پلا ریختی گزینه ی اول رو تیک بزن.

بعدش از پایین "اپلای" و بعد هم سینک بزن. موقع سینک اون بالا (تو ارم اپل) مقدار اطلاعات سینک شده رو نشون میده. بذار تا اخرش بره .به ایفون هم دست نزن!!!!!!!!!

6. 7 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

برایه ویدئو ها هم مثل همینه.
    اول میریزی تو ایتونز بعد ایفونو وصل میکنی بعد از تو تب ویدئو ها قسمت پایین "اپلای" بزن.بعد اون ویدئو هایی رو که میخوای بریزی تو ایفون تیک بزن. و بعد هم سینک.
    وقتی تموم شد برو تو ایپاد و از کیفیته بینظیر پخش فایلایه صوتی و تصویری لذت ببر و با دیده + به ایفون نگاه کن.

8. 6 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون elvis جان خيلي حال دادي الان ميرم امتحان ميكنم
    راستي در مورد ( برو تو ستینگ/ایپاد/ اکولایزر / و بذارش رو باس بوستر. ببین درست میشه؟!!!!) اين كارو كرده بودم ولي نميكشه
    اصلا باس نداره .در ضمن رو هدفونش هيچي ننوشته براي شما هم همينطريه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

خواهش مىکنم
    هر کارى بتونىم انجام مىدىم .
    ىه عکس ازش بگیر بذار ببینیم.
    من که خیلی راضیم از هدفونش.البته به پایه هدفون هایه کریتیو که نمیرسه. ولی تو این قد و قواره عالی کار میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام,
    یکی دوتا iphone کار کرده ,تو علائدین دیدم میدادن 420-430 چطوره؟
    چقدر میشه اطمینان کرد؟
    Last edited by blae; 01-02-2009 at 00:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سپاس و درود مخصوص elvis عزيز منم با كمك elvis وارد بازي شدم دمت گرم
    راستي نرم افزار ImTOO MPEG Encoder Ultimate رو دان كردم با اين نرم افزار تصويري تبديل ميكنم بهترين حالت به نظرتون كدومشه به نظر من حالت wide screen هست كه 706در 406 ميزنه
    راستي tv shows در ايتيونز چيه ؟؟؟؟
    و عكس و چه طوري بريزم ؟؟؟؟
    1 سئوال اگر اهنگي و كه تو گوشي ريختم از ايتيونز پاك كنم دفعه بعد كه سينك بشم اهنگ گوشي پاك ميشه؟؟؟؟
    ورژن گوشي من 2.2 هست از كجا بفهمم كه خود كارخونه 2.2 داده يا بعدا به 2.2 تبديل شده؟؟؟
    چند تا شماره دستي وارد كردم با اسم - اول كه زنگ ميخورد اسم نمي انداخت 1 روز بعد درست شد اسم مينويسه؟؟؟؟
    Last edited by soshiance; 01-02-2009 at 01:47.

13. 2 کاربر از soshiance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته من دارم با هدفون w950 سوني مقايسه ميكنما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •