بنظرم اسم "حلقه" بهتر از "دیگه میرم" بود.اگه اون نارفیق نبود هم اسم آلبوم عوض نمیشد هم اومدن آلبوم انقدر طول نمیکشید
بی صبرانه منتظر آلبوم رسمی سلطان احساس هستم
بنظرم اسم "حلقه" بهتر از "دیگه میرم" بود.اگه اون نارفیق نبود هم اسم آلبوم عوض نمیشد هم اومدن آلبوم انقدر طول نمیکشید
بی صبرانه منتظر آلبوم رسمی سلطان احساس هستم
بله ولی این هم قشنگه اسمش ..... امشب یه شعر،آهنگ و تنظیم از سلطان احساس با صدای فرشاد اسکندری
دیدم تایپیک رفته رو page2 گفتم up کنم، البته با اجازه ی رامین عزیز
تاریخ دقیق پخش آلبوم مشخص نشده؟
مرسی عزیزم ...انشالله بهمن ماه
آهنگ "حلقه" چقدر قشنگه.نمیدونم چرا بنظر من انقدر قشنگه این آهنگ.تنها موزیکیه که هربار گوش میدم اشکمو درمیاره.گاهی اوقات چون میدونم به حتم با گوش کردنش اشکمو درمیاره از گوش دادنش امتناع میکنم
ما هم اومدیممجید جون چه هدیه ای در راه داره بچه ها ؟
سلام دوست عزیز خوش اومدی ...... انشالله تا 1 ماه آینده آلبوم دیگه میرم با 14 ترک برای اولین بار به صورت مجاز در سراسر ایران پخش میشه .... زمستان داغی تو راه هست
به خاطر تصویرسازی که شعر داره دقیقا شنونده رو به حال و هوای این آهنگ میبره .... مجید خراطها همیشه در شعر گفتن فوق العادس .... همچنین اوج های و فرودهای این آهنگ شدیدا خوب رعایت شده ..... یکی از قویترین و تاثیرگذارترین کارهای مجید هست
سلطان احساس مجید خراطا برای اولین بار آلبوم رسمیش داره میاد.منتظرم بیاد و جزء اولین نفراتی باشم که میخرمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)