تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 126 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1251

نام تاپيک: نرم افزارهای فارسی

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کسی فارسی ساز یاهو مسنجر سراغ داره که روی اخرین ورژن های اون جواب بده؟

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

تقویم خورشیدی با خاصیت پیام گذاری ،نمایش مناسبت ها،شمارش معکوس،قابلیت ورق زدن تقویم،سازگاری با ویندوز ویستا ،گرافیکی زیبا ، ساختن کتابخانه ابیات ، روزشمار و مبدل تاریخ ،پشتیبان گیری ازپیام ها ، نمایش اوقات شرعی ،کلید های دسترسی سریع برای پیام گذاری و اوقات شرعی که در فایل رید می همراه با ستاپ برنامه آمده و دارای چهار قسمت اصلی به شرح زیر میباشد 1. صفحه اصلی که در این قسمت قابلیت ورق زدن تقویم گنجانده شده که میتوانید با انتخاب هر روز مناسبت انروز را ببینید و اگر احیانا پیامی برای آنروز گذاشته اید آنرا نیز مشاهده کنید ، البته برای دیدن کامل رخدادهای هر ساله باید فایل مربوط به آن سال را دانلود کنید درصورت دانلود نکردن این فایل از فایل رخداد موجود در برنامه استفاده می شود 2. پیام گذاری همانطور که از اسم ان معلوم است میتوانید پیام های خود را برای تمام ماهها و روزهای سال جاری بگذارید و حتی میتوانید برای یک روز بینهایت پیام زمان دار بگذارید و همچنین میتوانید تمام پیامهایی را که گذاشته اید اعم از زماندار یا تمام وقت ببینید و ویرایش کنید و دراین قسمت نیز میتوانید تاریخچه تمام پیامهایی را که برای هر سالی گذاشته اید ببینید برای دسترسی سریع به پنجره اصلی بر روی روز مورد نظر دابل کلیک کنید.3. بخش ابزار ها که خود به چندین قسمت تقسیم می شود از جمله تنظیمات که میتوانید برنامه را به سلیقه ی خود تنظیم کنید البته ناگفته نماند که در این قسمت شما میتوانید به روزشمار ، روزشمار معکوس ،پشتیبان گیری ، مبدل تاریخ ، اتفاقات نجومی ، انتخاب ساعر از میان کتابخانه ابیات و اوقات سرعی دسترسی داشته باشید.

4. ابیات: از خصوصیات جالب دیگر این برنامه این است که شما می توانید گزینه نمایش ابیات را فعال کرد تا در موقع راه اندازی سیستم پنجره نمایش پیام ظاهر شده وابیاتی را به صورت اتفاقی از میان کتابخانه ابیات نمایان کند البته میتوانید با راست کلیک بر روی آیکون برنامه درسیستم ترای نیز این ابیات را ببینید.**** و یکی از قابلیتهای این برنامه ساختن کتابخانه ابیات است که میتوانید کتابخانه های ابیات مورد نظر خود را بسازید و با دیگران به اشتراک بگذارید البته خود برنامه هم برای نمونه دارای دو کتابخانه جملات قصار و اشعار فروغ فرخزاد است . **** در ضمن برای دانلود کتابخانه های دیگر می توانید از دکمه چک برای آپدیت که در قسمت درباره ی برنامه گنجانده شده است استفاده کنید یا به سایت برنامه سر بزنید.در ضمن فراموش نکینید که اگر از نسخه قبلی برنامه استفاده میکنید ابتدا از برنامه خارج شده و آنرا پاک کنید.
    لینک دانلود برنامه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این هم نسخه یاهو فارسی البته خودم تست نکردم اما چیز خوبی باید باشه.

کد:

داره خودمونی میشه fokoli_qaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید کسی فارسی ساز پریمر 2 رو نداره؟ اگه بزارین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

11 ;کمک

(Optical Character Recognition (OCR? از لحاظ لغوي به معني تشخيص متون موجود در تصاوير مي باشد که به يک تعبير ساده به معني تبديل تصاوير اسناد مکتوب به متن کامپيوتري مي باشد

کاربردهاي? نرم افزار:

با توجه به ماهيت سيستم OCR فارسي و قابليتهاي مختلف نرم افزار تقريبا همه موسسات و سازمانها و ارگانها و... مي توانند در حوزه فعاليت و چهارچوب عملکرد خود از اين سيستم بهره ببرند.

خصوصيات نرم افزار:

ورودي نرم افزار واژه شناس مي تواند به دوصورت تامين شود ، اولين نوع تصاوير اسناد از پيش ذخيره شده مي باشد که مي تواند با انواع فرمتهاي رايج تصويري مانند Bmp,Tiff,Jpeg,Pcx,Gif,Multipage به عنوان ورودي به نرم افزار وارد شود روش ديگر ورودي به نرم افزار اسکن تصاوير .مستقيما از درون برنامه مي باشد.قبل از عمليات تشخيص مي توان تنظيماتي چون موتور تشخيص متن ، تشخيص يا عدم تشخيص اعراب ، در نظر گرفتن کيفيت پايين تصوير ، در نظر گرفتن کلمات شکسته ، تشخيص يا عدم تشخيص جداول و ... را انتخاب کرد تا حالت بهينه تشخيص ايجاد شود. همچنين مي توان متن خروجي را با انواع فرمتهاي Rich text format ، Html ، DTP ، Dos? يا با فرمت پيشنهادي خود واژه شناس ذخيره کرد يا مستقيما به نرم افزارهاي Microsoft outlook express يا Microsoft word ارسال کرد.

مشخصات نرم افزار:

تشخيص 800 حرف در ثانيه با پردازنده PIII
    دقت تشخيص تا 90% براي کتابها و روزنامه هاي فارسي و غيره
    قابل اجرا در سيستمهاي Win98 ، NT ، 2000 ، XP ( فارسي و عربي )
    تشخيص اعراب در متون فارسي و عربي
    باز کردن چندين فايل در يک زمان
    تشخيص جداول در تصاوير اسکن شده
    پشتيباني خاص براي جداول ناقص
    تشخيص کلمات با خط زير
    تشخيص حروف شکسته يا به هم چسبيده
    تشخيص خودکار شکل حرف (Regular,Bold)
    پشتيباني از قابهاي غير مستطيلي
    پشتيباني از تصاوير رنگي
    پشتيباني فارسي ، عربي و انگليسي و 15 زبان ديگر
    پشتيباني تکنولوژيهاي OMNI و Training براي رسيدن به دقت بالاتر با فونتهاي مختلف
    پروتکلهاي TWAIN و ISIS و KOFAX
    با هر نوع اسكنري سازگار است
    ?OCR فارسي واژه شناس با انواع فرمتهاي فايل تصوير سازگار مي باشد:

bmp , .tiff , .pcx , Multipage, etc

OCR ،
    فارسي واژه شناس مي تواند متن خروجي را با فرمتهاي مختلف .txt ،.rtf و غيره ذخيره کند.

حجم فایل: 30.6 MB

پسورد فایل فشرده :

بدون فاصله

کد:

کد:

برای نصب مراحل 1 تا 5 داخل Package را به ترتیب انجام دهید.
    آقا این لینکش مورد داره میشه یه جای دیگه آپلودش کنید ممنون میشم

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

آقا این لینکش مورد داره میشه یه جای دیگه آپلودش کنید ممنون میشم
    عزیز لینک ها موردی ندارند ، بهتر بگید که من نمی تونم از رپید شیر دانلود کنم. اگه حجمش کم بود براتون آپلود می کردم ولی حجمش زیاده ببخشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه layenz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام ...

من دنبال فارسی ساز برای Ulead VideoStudio 7 میگردم که متن فارسی توش بتونم بنویسم و افکت های متن هم

روی متن فارسی جواب بده .

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام

من فارسي ساز Ulead VideoStudio 10 را دارم اگر بدرد تان مي خورد بگوئيد برايتان بگذارم .

موفق باشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه layenz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام

من فارسي ساز Ulead VideoStudio 10 را دارم اگر بدرد تان مي خورد بگوئيد برايتان بگذارم .

موفق باشيد.
    سلام...

این افکت های متن را روی فارسی هم اجرا می کنه؟

ممنون می شم بزارین.

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام
    این تایپیک جهت معرفی ورژن اصلی و تکمیل شده برنامه persian security center ورژن ازمایشی است برنامه امروز ورژن 1 و کامل و با فعال شدن تمام امکانات است
    قبل از هر چیز بگم که ای برنامه به دست گروه نرم افزاری persian programming نوشته شده
    اعضای گروه :
    رضا یاراحمدی
    کاوه علی اکبری
    حسین کاوند
    مهدی کاوند
    در این ورژن امکاناتی به برنامه اضاف شد و همچنین برنامه کامل تست شده برنامه از گرافیک عالی برخوردار است ( مثل عکس ) و قدرت بی نظیری دارد
    قبل از امکانات بگم از تمامی عزیزان که ما رو د رتهیه این برنامه کمک و یاری دادند تشکر میکنم
    و همچنین دستان من در سایت P30WORLD.COM forum.
    امکانات برنامه :
    1-بخش جداگانه ديوار اتش
    2-بخش جداگانه محافظت از خود ديوار اتش با فناوري txgly که مطمعنم حرفه ايا ميشناسنش
    3-بخش جداگانه امنيت ريجستري ويندوز با تکنلوژِي sgasو asr ( جدید ترین تکنلوژِی موجود در دنیا )
    4-بخش محافظت از اکانتهاي شما ( با فناوری ساد ولی قوی )
    بخش جداگانه ضد دزدان اينترنتي
    بخش جداگانه ضد حاسوسان اينترنتي ( spy ها که همه میشناسنش )
    بخش جداگانه اضافه کردن تکنلوژي strt به سيستم شما) این در سایت میکروسافت هم موجوده )
    بخش جداگانه ضد کرم اينترنتي
    بخش جداگانه برگشت دهده ( قابلیت بی نظیر که در هیچ دیوار اتشی وجود نداره )
    راهنمايي در هنگام استفاده از برنامه به صورت خود کار
    شمارش زمان استفاده از برنامه بر حسب ثانيه ( به کار هکرا میاد )
    دارا بودن بخش اپديت و سرعت اپديتي بي نظير رف چند ثانيه ( این با روشی ساده کاری از خودم هست ) ( بدون سرور و شلوغی ان )
    دارا بودن بخش اپديت خود کار ( به روز رسانی فایل scan به صورت خودکار بعد از اتصال شما به اینترنت )
    دارا بودن حق کپي رايت ( اینو نوشتم که نگید ننوشته )
    دارا بودن نشانگر روشن و خاموش بودن هر بخش در همان بخش ( به صورت پروگرس بار )
    دارا بودن سيسم هشدار جدي در زمان خطر جدي ( نمایش پیغام خطر )
    دارا بودن سيستم tgime pc on
    محيطي ساده با گرافیکی عالی ( تو عکس معلومه )
    استفاده از خاصيت سربرگ
    حذف قسمت تنظیمات ( میخواصتم شما راحت باشید )
    دارا بودن سيستم چک لينک های اینترنتی در موقع کلیک ( فقط مرورگر های IE7 و IE6 و Mozilla Firefox )
    دارا بودن سيستم اکتيو کنتر ل ( به زبون ساده چک کردن فایل های فلش توضیح کامل خواصتید در خدمتم )

قابليت ار سال برنامه به قسمت سینی ویندوز ( این قابلیت فکر کنم تو ازمایشی کار نمیکرد که درست شده )
    قابليت انتی ويروس بودن فقط در قمت امنيت ريجستري ( کامل و بدون شک )
    توضيح در مورد کرم ها ويوس ها دزدان و ..... اينترنتي در برنامه ( شناسایی بهتر شما )
    بخش بسيار کامل امنيت ريجستري ويندوز
    بخش بسیار کامل امنیت ریجستری مخصوص ادارات و کافی نت ها ( امنیت این بخش بی نظیره من تمام تلاشم رو در این بخش کردم)
    به در خواست شما کم کردن حجم برنامه تا 600 کیلو بایت ( خودتون گفتید برنامه خوب حجمش کمه )
    نمایش جزئیات هر بخش در کادرهایی نمایش ( فعال شدن تک تک جاهایی که لازمه )
    بخش ضد نفوذ به ویندوز ( این بخش اپدیت شده و جلوی هر هکری رو خواهد گرفت )
    فحافظت از ریجستری در دو بخش کافی نت ها و کامپیوتر های خانگی
    و هزار قابلیت دیگه که باهاشون اشنا خواهید شد
    اگر هر گونه شکی در کار کرن برنامه دارید اون رو به من بگید تا کامل توضیح بدم
    و در اخر هم دارا بودن سایت پشتیبان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    سطح امنیت :
    این برنامه توسط تستر گروه ( اقای حسین کاوند ) بر روی 15 کامپیوتر خانگی 5 کافی نت
    تست شده و برنامه توسط هکرانی چون علی هکر و فواد هکر و گروه هکران 20 سه بار مورد حمله قرار گرفته که در تمام این حملات کوچکترین ضعفی از خود نشون نداده
    کپی رایت :
    همون طور که گفتم برنامه دارای حق کپی رایت بوده و اگر کسی کایله که برنامه رو در سایت و وبلاگ خود بزاره باید از یکی از اعضای گروه که در دسترس هست ( رضا یاراحمدی و کاوه علی اکبری ) اجازه بگیره
    پشتیبانی : تمامی مشکلاتی که برنامه داره ( از نظر شما چون فکر نکنم که مشکلی باشه ) میتوانید یا در این تایپیک و یا با سایت پشتیبان در میان بزارید و جواب مشکل خود رو بگیرید
    برنامه برای اجرا در سیستم شما به برنامهی Framework ورژن 2 نیاز داره که میتونید
    احتیاجی به لینک نیست در هنگام نصب برنامه تست میکنه که ایا شما این برنامه را دارید یا نه اگه نداشته باشید شما رو به اینک دانلود متصل میکنه
    منتظر دیگر برنامه های امنیتی گروه ما مثل امنیت یاهو مسنجر باشید
    هر گونه شکی اگر در برنامه دارید کافیست بنویسید تا من توضیح بدم
    لینک دانلود برنامه با حجم حدود 600 کیلو بایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •