تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 183 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا قبل از این که یه فایلی رو بزارید حتما تستش کنید و بعد بزارید من الان بعد از 10 ساعت وقت گذاشتنو شب بیداری و زدن از ترافیک شبانه و روزانم مافیای جناب سامسونگ رو دانلود کردم ولی الان نصب نمیشه و فایل هاش خرابه
    سلام .

من اول خودم دانلود کردم دوست عزیز و الان هم دارم بازی میکنم . شاید مشکلی چیزی دارید .

مخلصیم .

2. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pourya_javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

من از اون لینکی که دوستمون امین گذاشته بود دان کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعتش مشکلی نداره! من با میانگین سرعت 65 دانلود کردم.فقط وقتی تموم شد باید بریزید تو فولدر هدفی که تو استیم مشخص کردین! بازی که نصب شد استیم یک آپدیت میکنه که مینویسه 55 دقیقه طول میکشه ولی حدودا 15 دقیقه ای تموم میشه!
    توصیه میکنم از همین دانلود کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

دوستان هر کاری میخواد بکنید ولی داستان رو لو ندید خواهشا!!!

از امکانات فضایی هم نگید وقتی رسید خودمون کف کنیم!!!1

فقط pc کیف کردید کنسولی ها؟؟؟!!!ها ها ها!!!!!!1

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

دوستان هر کاری میخواد بکنید ولی داستان رو لو ندید خواهشا!!!

داستانی نداره دوست من! یک مرحله سادست که باید یکیو بکشی! مثل اکثر مراحل اکثر بازیها!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Mafia II 360/PS3/PC graphics comparisons

کد:
    گویا نسخه ی PS3 بدترین نسخه ی بازی به حساب میاد و نسخه ی PC در تنظیمات بالا با فاصله ی زیاد بهترین نسخه.

7. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان سايت دي بازي يه مقايسه بين دموي 3 تا پلتفرم كرده حتما ببينيد.
    البته اگه نميخواين چيزي از گرافيك و ... بازي بدونيد نبينيد!

محتوای مخفی: مقايسه گرافيك مافيا 2 
    مقایسه دمو مافیا 2 بر روی پلت‌فرم‌ های مختلف
    آیا مافیا2 طرفدارانش را ناامید خواهد کرد؟
    همان‌طور که حتما در اخبار گذشته مطالعه کرده‌اید نسخه‌ی آزمایشی دومین قسمت از مجموعه بازی‌های بسیار محبوب و دوست‌داشتنی مافیا چند روزی است از طریق شبکه‌های استیم، ایکس‌باکس‌لایو و پلی‌استیشن در اختیار بازی‌کننده‌های علاقمند قرار گرفته است.
    از شما چه پنهان ماهم در تحریریه سایت دی‌بازی‌نیوز تصمیم به دانلود و آزمایش دمو مافیا2 گرفتیم و سعی می‌کنیم تجربه‌های خود را در قالب تصویر در اختیار شما قرار دهیم. لازم به ذکر است به دلیل عدم دسترسی به ابزار مناسب برای ضبط تصاویر، عکس‌هایی که از بازی مشاهده می‌کنید از سایر سایت‌های خبررسانی استخراج شده‌اند.

پس از انجام سرخپوست‌مرده: رستگاری انتظاراتمان از عناوین دنیای باز بسیار بالا رفته بود و با کلی هیجان سراغ نسخه‌ی آزمایشی مافیا 2 بر روی ایکس‌باکس360 رفتیم. نسخه‌ی آزمایشی از خانه‌ی ویتو آغاز می‌شود. انتظار داشتیم شاهد جزییات بمراتب بیشتری باشیم، خصوصا این‌که پایین بودن کیفیت تصاویر و بافت‌ها تا حدودی آزار دهنده بنظر می‌رسید. پس از جواب دادن به تلفن به سمت در خروجی حرکت کردیم. فضای خارج از خانه تا حدودی از نگرانی‌هایمان کاست. طراحی درختان، چمن‌ها، کف خیابان و پیاده‌رو، اتومبیل‌ها و خانه‌ها در حد قابل‌قبولی بودند و با کمی ارفاق می‌توان تایید کرد تصاویر در حالت HD رندر می‌شوند. فیزیک اتومبیل‌ها نقطه عطف مافیا2 است و کنترل نرم و روان آن‌ها بر جذابیت بازی افزوده.
    اما متاسفانه بازی سبک و سیاق کاملا واقعی خود را در این قسمت از دست داده است. اگر در مافیا با پر شدن پارکینگ دیگر نمی‌توانستید اتومبیل وارد آن کنید، در مافیا2 با ورود به پارکینگ با سیستمی مشابه مجموعه بازی‌های نیدفوراسپید اتومبیل‌ها را انتخاب کرده و گویا پس از این جای کافی در پارکینگ دغدغه‌ی بازی‌کننده در انتخاب اتومبیل‌ها نخواهد بود.
    در نسخه‌ی ایکس‌باکس360 عمق تصاویر قابل‌قبول است اما در منظره‌هایی که آسمان خراش‌های بلند را از دور مشاهده می‌کنید، انتظار دارید تصاویر از کیفیت بالاتری برخوردار باشند.

بدون هیچ شک و تردیدی پلت‌فرم رایانه‌های شخصی در بحث فیزیک و جلوه‌های دیداری و گرافیکی یک سر و گردن از نسخه‌های کنسولی بالاتر است. این تفاوت‌ها در مافیا2 به لطف استفاده از میان‌افزارهای PhysX و انویدیا APEX در نسخه‌ی رایانه‌های شخصی آنقدر مشهود است که جای بحث باقی نمی‌گذارد. استفاده مناسب از سیستم ضد شکستگی، عمق تصاویر مثال‌زدنی، جلوه‌های انفجار خارق‌العاده بخصوص در اتومبیل‌ها، فیزیک استثنایی، بافت‌های با کیفیت و ... از برتری‌های بی چون و چرای پلت‌فرم رایانه‌های شخصی بشمار می روند.
    اما می‌رسیم به نسخه‌ی پلی‌استیشن3. با توجه به این‌که سونی به شدت بر روی مافیا2 مانور رسانه‌ای کرده بود و حتا محتوای قابل‌دانلود رایگان برای این نسخه در نظر گرفته بود، انتظار داشتیم شاهد کیفیتی برابر با نسخه‌ی ایکس‌باکس360 یا حتا بالاتر باشیم.
    نتیجه کاملا برعکس بود و متاسفانه شاهد یکی از ضعیف‌ترین نمایش‌های عناوین چندپلت‌فرمی بر روی کنسول قدرتمند سونی بودیم. بافت‌های خانه ویتو به شدت بی‌کیفیت بودند، به نحوی که از همان ابتدا می‌توان تایید کرد تصاویر در حالت پایین‌تر از HD رندر می‌شوند. سریعا به تلفن پاسخ دادیدم تا شاید با مشاهده‌ی مناظر خارج از خانه نظرمان تغییر کند.
    شاید باورتان نشود اما کیفیت بافت‌های محیط‌های خارجی از جمله چمن، درختان، کف خیابان و پیاده‌رو و ... در نسخه‌ی پلی‌استیشن3 حتا یک دهم نسخه‌های ایکس‌باکس360 و رایانه‌های شخصی نیست. چرا یک دهم؟! چون اصلا چیزی تحت عنوان چمن در نسخه‌ی پلی‌استیشن3 وجود ندارد!
    بافت‌ها با شکستگی بسیار زیاد و کیفیت بسیار کم، نرخ شکستگی تصویر (Screen Tearing) وحشتناک، عمق تصاویر ناچیز در کنار رنگ‌بندی نامناسب از ارزش‌های نسخه‌ی پلی‌استیشن3 به شدت کاسته است.

البته ممکن است با انتشار نسخه‌ی کامل این نواقص به شدت‌ آزار دهنده از نسخه‌ی پلی‌استیشن3 حذف شوند، اما توصیه می‌کنیم تا حصول اطمینان از این موارد از سفارش نسخه‌ی پلی‌استیشن3 خودداری نمایید.
    منتظر رو در رو بازی مافیا2 باشید.

تصاویر بالا به نسخه‌ی 360 و تصاویر پایین به نسخه‌ی PS3 اختصاص دارند:

تصاویر زیر به نسخه‌ی رایانه‌های شخصی تعلق دارند:

9. 14 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

بچه ها سوال دارم. من cpu و vga بالایی ندارم! اما میخوام تنظیماتو طوری انجام ادم که بیشترین کاراییو از همونا بگیرم. چند تا سوال راجع به گزینه های تنظیمات ویدیو دارم. لطف میکنید اگه جواب بدین! لطفا کارایی گزینه های زیر رو طوری توضیح بدین که منه بی سواد هم بفهمم! و بگید تغییر مقیاس هر کدوم چه تاثیری تو بازی میگزاره!؟؟؟

1.Vertical Syncronization
    2.Anti aniasing
    3. Aniostropic Filtering
    4.Ambient Occlision
    5.ApeX PHYSX

سیستم من هم:

cpu: AMD Athlon 64X Dual core +5200
    VGA: Nvidia 9GeForce 9500 GT
    Ram: 2GB

میدونم خودم باید تنظیم کنم! ولی این گزینه ها تغییرشون خیلی محسوس نیست، منم نمی دونم عملکردشون چیه، فقط میخوام توضیح اون گزینه هارو بدونم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

RS+HF Mafia 2 Demo - EngLish + Unlimited Time Patch )

کد:

Installation

1. Install Steam (http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi) and run it.

English Language : ( ~ 1.1 GB )
    کد:
    کد:
    Here you go guys patcher that will give you unlimited time to play
    کد:
    آقا پسورد اینا چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها سوال دارم. من cpu و vga بالایی ندارم! اما میخوام تنظیماتو طوری انجام ادم که بیشترین کاراییو از همونا بگیرم. چند تا سوال راجع به گزینه های تنظیمات ویدیو دارم. لطف میکنید اگه جواب بدین! لطفا کارایی گزینه های زیر رو طوری توضیح بدین که منه بی سواد هم بفهمم! و بگید تغییر مقیاس هر کدوم چه تاثیری تو بازی میگزاره!؟؟؟

1.Vertical Syncronization
    2.Anti aniasing
    3. Aniostropic Filtering
    4.Ambient Occlision
    5.ApeX PHYSX

سیستم من هم:

cpu: AMD Athlon 64X Dual core +5200
    VGA: Nvidia 9GeForce 9500 GT
    Ram: 2GB

میدونم خودم باید تنظیم کنم! ولی این گزینه ها تغییرشون خیلی محسوس نیست، منم نمی دونم عملکردشون چیه، فقط میخوام توضیح اون گزینه هارو بدونم!
    کد:
    برای جلوگیری از tearing یا شکستگی تصاویر هنگام جابه جایی دوربین و تصاویر

کد:
    برای از بین بردن دندونه های موجود در لبه های اشیا

کد:
    برای بالا بردن وضوح تصاویر و مناظر دوردست.

کد:
    نوعی روش سایه زنی

کد:
    برای شبیه سازی حرکات لباس

تمام گزینه های بالا بخصوص گزینه ی آخر تاثیر زیادی روی کارایی می زارند و با توجه به سیستمتون بهتره تنظیمات بالا رو در حداقل قرار بدید.
    Last edited by Yi Yi; 12-08-2010 at 18:10.

13. 12 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .

من اول خودم دانلود کردم دوست عزیز و الان هم دارم بازی میکنم . شاید مشکلی چیزی دارید .

مخلصیم .
    نه خوب فایلها که فشرده هستند اگه مشکلی داشت اصلا باز نمیشد فایل ها رو چند بار پاک و چند بار از حالت فشرده در آوردم اما فایده نداشت توی xp هم جواب نداد

یه سوال:فایل ها رو که از فشردگی در میارم باید جای خاصی بریزم؟؟من فقط روی launcher کلیک میکنم --کاره دیگه ای باید کرد ؟

میشه یکی فایل launcher بازیش رو فقط آپلود کنه ؟؟ شاید مشکل ازین باشه ؟

کدوم یکی از لینکها رو دوستان تست کردند و سالم بوده که ما هم دانلود کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •