تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 118 از 1635 اولاول ... 18681081141151161171181191201211221281682186181118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اول می خواستم Fz28 پانا سونیک بگیرم ام دیدم عکساش خیلی نویز داره بعد رفتم سراغ H50 سونی اما اونم در مقایسه با سایر دوربینا خیلی جالب نبود هم عکساش هم فیلمش البته فیلمش بد نبود گزینه بعدیم همین کانن SX10 بود اونم خیلی برتی خاصی نداشت رفتم سراغ P80 نیکون اونم گفتن سرعت رایت عکس و فوکوسش خیلی کمه از اونم دل کندم تا اینکه با اون پست شما در مئرد این دوربین S2000hd با این دوربین آشنا شدم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من تقریبا تمامی سایتهای که در مورد این دوربین مطلب داشتن خوندم اون چیزی که دستگیرم شد اینها است
    1- مثل تمامی دوربینهای دیگه فوجی در مود اتوماتیک حرفی برای گفتن نداره (به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چون تو عکسهای که با مود اتوماتیک اندختن انگار محیط با یک نور آبینور پردازی کردن
    2- این دوربیین تو مود تنظیمات دستی از هم رده های خودش کم نمی آره باز به نقل از همان منبع بالا
    3-کیفیت فیلم برداریش از تمامی دوربینهای دیگه که دیدم بهتره می تونید بیشتر ویدوهای رو که با این دوربین گرفته شده رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید اما این لینک هم یه ویدو داره اما با حجم 31 مگابایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کیفیت فیلم برداری کداک Z1012 با این دوربین قابل مقایسه است ولی خدایش کیفیت فیلم برداری این فوجی f100fd هم عالی بود
    اما کیفیت پانا سونیک Fz28 اگرچه اونم HD اما انگار پرش داره ولی این فوجی یه چیز دیگه اس
    4- عکساشو که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست مخصوصا در ایزوهای بالا از خیلی از اون دوربینهای دیگه که از اون نمره بهتری تو کیفیت گرفتن بهتره

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من نمی خوام حرفه ای کار کنم فقط می خوام عکسهای خانودگی باهاش بگیرم که اون هم نهایتا" می شه اندازه 20*25 تو این اندازه کیفیتش چه طوره؟
    برای من همون اندازه که کیفیت عکس مهمه فیلم برداریش هم اهمیت داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

اول می خواستم Fz28 پانا سونیک بگیرم ام دیدم عکساش خیلی نویز داره بعد رفتم سراغ H50 سونی اما اونم در مقایسه با سایر دوربینا خیلی جالب نبود هم عکساش هم فیلمش البته فیلمش بد نبود گزینه بعدیم همین کانن SX10 بود اونم خیلی برتی خاصی نداشت رفتم سراغ P80 نیکون اونم گفتن سرعت رایت عکس و فوکوسش خیلی کمه از اونم دل کندم تا اینکه با اون پست شما در مئرد این دوربین S2000hd با این دوربین آشنا شدم

راستش منم همه ي اين گزينه ها رو مد نظر داشتم.H50 اونوقت حدود 100 تومن گرونتر از اين فوجي بود و فيلمبرداريشم معمولي بود.پاناسونيك رو هم به همين دليل حذف كردم.بين اين دو گزينه يعني s2000HD و canon sx10 كه قيمتش 355 تومنه يكي رو انتخاب كن.به نظرم زياد سخت گيري به خرج نده/زياد فرقي نميكنن.به كدوم مارك بين اينا بيشتر علاقه داري بگير.كانن كه حرف اول رو ميزنه.ولي من با ديدن يه سري عكس از دوربين فوجي كه ادرسشو پايين ميدم به مارك فوجي علاقه پيدا كردم و گرفتم.البته فوجي هم سابقه ي خيلي زيادي در زمينه ي عكاسي داره.به هر حال دل رو به دريا بزنيد.من اگه بودجه ي شما رو داشتم همين الان سفارش Sx10 رو ميدادم.من خيلي دنبال100fd گشتم اما گير نياوردم.اون واقعا يه شاهكاره حتي از در ايزوي 800 عكس هاش خوبه.در ايزوي 400 هم كه عاليه.ولي زومش كمه و مشكل باطري داشت و در بازار نبود.ولي باز من اون كانن رو ميپسندم.
    کد:
    فتو بلاگ من
    کد:
    Last edited by ebi66_boukan; 04-02-2009 at 14:14.

5. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستش هرکاری می کنم نمی دونم چرا نمی تونم با این کانن راحت باشم تو دلم نمی ره ولی از این فوجی خیلی خوشم می اد
    فزق زیادی هم بین زوم 15 با 20 نیست تازه به گفته دوست گرامی جناب کاویان برای استفاده از زوم بالاتر از 12 هم که سه ÷ایه می خواد پس اون می شه هیچ
    اما چون یکم دوست دارم عکاسی یاد بگیرم زیاد دوست ندارم مود اتوماتیک دوربین هم خوب باشه تا مجبور شم یکم تنظیماتشم یاد بگیرم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستش منم همه ي اين گزينه ها رو مد نظر داشتم.h50 اونوقت حدود 100 تومن گرونتر از اين فوجي بود و فيلمبرداريشم معمولي بود.پاناسونيك رو هم به همين دليل حذف كردم.بين اين دو گزينه يعني s2000hd و canon sx10 كه قيمتش 355 تومنه يكي رو انتخاب كن.به نظرم زياد سخت گيري به خرج نده/زياد فرقي نميكنن.به كدوم مارك بين اينا بيشتر علاقه داري بگير.كانن كه حرف اول رو ميزنه.ولي من با ديدن يه سري عكس از دوربين فوجي كه ادرسشو پايين ميدم به مارك فوجي علاقه پيدا كردم و گرفتم.البته فوجي هم سابقه ي خيلي زيادي در زمينه ي عكاسي داره.به هر حال دل رو به دريا بزنيد.من اگه بودجه ي شما رو داشتم همين الان سفارش sx10 رو ميدادم.من خيلي دنبال100fd گشتم اما گير نياوردم.اون واقعا يه شاهكاره حتي از در ايزوي 800 عكس هاش خوبه.در ايزوي 400 هم كه عاليه.ولي زومش كمه و مشكل باطري داشت و در بازار نبود.ولي باز من اون كانن رو ميپسندم.
    کد:
    فتو بلاگ من
    کد:
    عکساتون دیدم خیلی زیبا و جالب بودند
    اگه با این کیفیت عکس بندازه برای من عالیه

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض سلام

آقاي كاويان من ميخوام يه دوربين توي رنج 200 تومن (يه ذره بالاتر يا پايينترش فرق نميكنه) بخرم. براي عكس هاي خانوادگي ميخوام. بودجم هم در همين حدود هست. (بيشتر پول ندارم)
    ميشه دو سه مدل به ترتيب اولويت براي من بنويسيد.

اگه ژاپني هاش بهتره از همين ژاپني ها معرفي كن.
    اگه قرمزي چشم هم نداشته باشه بهتره.
    باطري ليتوم هم داشت چه بهتر نداشت هم با يه شارژر سر ميكنم.
    Last edited by iraniran2; 04-02-2009 at 16:37.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

راستش هرکاری می کنم نمی دونم چرا نمی تونم با این کانن راحت باشم تو دلم نمی ره ولی از این فوجی خیلی خوشم می اد
    فزق زیادی هم بین زوم 15 با 20 نیست تازه به گفته دوست گرامی جناب کاویان برای استفاده از زوم بالاتر از 12 هم که سه ÷ایه می خواد پس اون می شه هیچ
    اما چون یکم دوست دارم عکاسی یاد بگیرم زیاد دوست ندارم مود اتوماتیک دوربین هم خوب باشه تا مجبور شم یکم تنظیماتشم یاد بگیرم
    راستش منم زياد از تنظيماتش سر در نميارم اما تنظيمات زيادي داره كه اگه بشه كامل ياد گرفت عاليه.به نظرم زوم 20 خيلي توپ تر از 15 است.اگه 20 بود راحت ميتونستم بهترين عكسو از ماه بگيرم.ضمنا lcd گردان كانن هم يه مزيت خيلي بزرگه خصوصا جاهاي شلوغ مثلا عروسي كه براي عكسبرداري مجبورا دوربين رو بالاي سر برد و اگه مثل كانن بود راحت ميشد فهميد داري از چي فيلم يا عكس ميگيري.البته اين دوربين فوجي يه حالت مخصوص لرزش داره كه براي با زوم بالا كاملا بدون لرزش عمل ميكنه.وجود 3 پايه هم به نظرم لازمه چون در ايزو هاي بالا و عكاسي در شب بدون 3 پايه اصلا نميشه عكس بدون لرزش گرفت چون دوربين بسته بهميزان تاريكي شايد چند ثانيه اقدام به جمع آوري نور توسط سنسور نمايد پس حتما لازمه.

10. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب اگه اینقدر به دلتون نشسته،بخرینش،علاقه شدیدی که شما به این دوربین دارین،نشان از اون داره که میرین کاملا تنظیماتش رو یاد می گیرین تا بهترین نتیجه رو بگیرین.و این به نظر من مهمترین مسئله است.

حتی اگر بهترین دوربین slr رو هم یکی داشته باشه ولی به دلش نشینه،میذارتش یه گوشه دکوری بمونه.
    به دل نشتن دوربین و رضایت از اون باعث خلاقیت در عکاسی و ثبت عکس های خیلی زیبا میشه.

12. 5 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب اگه اینقدر به دلتون نشسته،بخرینش،علاقه شدیدی که شما به این دوربین دارین،نشان از اون داره که میرین کاملا تنظیماتش رو یاد می گیرین تا بهترین نتیجه رو بگیرین.و این به نظر من مهمترین مسئله است.

حتی اگر بهترین دوربین slr رو هم یکی داشته باشه ولی به دلش نشینه،میذارتش یه گوشه دکوری بمونه.
    به دل نشتن دوربین و رضایت از اون باعث خلاقیت در عکاسی و ثبت عکس های خیلی زیبا میشه.
    یقینا" حق با شماست چون خودم تجربه داشتن عدم علاقه به یک برند خاص رادارم که درمورد گوشی D900 سامسونگ بود در کمتر از چهار ساعت پشیمون شدم
    اگه زیاد می پرسم و برای اساتیدی مثل حضرتعالی و جناب کاویان و آقای ebi66_boukan و سایر دوستان مزاحمت ایجاد می کنم برای این است از این مطمئن شم که این دوربین چیز خیلی بدی نیست و احیانا" نقاط ضعف و قوتش دستم بیاد
    با سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •