تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 150 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من می خوام گوشیم رو بفروشم
    من یک مدت از phone memory گوشی استفاده می کردم می خواستم بدونم اگه بفروشم طرف مقابل می تونه phone memory رو بازیابی کنه و اطلاعات رو بیاره؟
    من از 1 سال تا الان:
    10 با فرمت گوشی
    و 1 بار گوشی رو فلش کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض اموزش کامل هک گوشی نوکیا 6120 کلاسیک

خب امروز می خوام اموزش راحت ترین و سریع ترین راه هک کردن گوشی 6120 کلاسیک را بهتون اموزش بدم.اما قبلش باید بهتون بگم که هک هیچ نوع خطری واسه ی گوشی نداره و فقط یک سری از محدودیت هایی را که سازنده ی سیستم عامل نرم افزار سیمبین به بهانه ی امنیت واسه ی نصب نرم افزار ها گذاشته را بر طرف می کنه.مثلا : یکی از این محدودیت ها مهلت استفاده از نرم افزار هستش که معمولا 6 ماهه هستش.یعنی بعد از ارائه ی نرم افزار توسط سازنده اگه ما دوباره بعد از مدتی بخواهیم این نرم افزار را نصب کنیم بهمون میگه تاریخ انقضای نرم افزار تموم شده و باید ورژن جدیدش را نصب کنی و به عبارتی ارور میده که نرم افزارت اکسپایر شده.خب این چه ارور مسخره ایه؟معمولا این ارور موقع نصب بازی ها،نرم افزار ها و تم های سری شصت ورژن 3 که با فرمت SIS یا SISX هستش نمایش داده میشه و نصب فایل های جاوا با پسوند جار هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    در گذشته میومدن تاریخ گوشی را می کشیدند عقب تا موقع نصب گوشی را خرش کنند.اما واقعا همین کار اعصاب ادم را خورد می کرد.
    یکی دیگه از محدودیت ها ساین نرم افزار ها بود.خدایی ساین خیلی بیخود و مسخرست و فقط واسه ی مسخره بازی این کار را کردند.اصولا باید 90 درصد فایل ها را ساین کرد و بعد نصب کرد و فقط نصب 10 درصد اون ها بدون ساین ممکن بود.واسه ی ساین هم باید هفت خان رستم را طی می کردی و می رفتی سایت سیمبین ساین تا بتونی یه نرم افزار را نصب کنی.
    از هرکی بپرسی ساین به چه دردی می خوره؟میگه : موجب بالا رفتن امنیت گوشیت میشه.یکی نیست که بگه چطور از طریق سریال نامبر گوشی میشه موجب امنیت شد؟اخه اصلا سریال نامبر یک چیز جدا از خود گوشی هستش.
    اما خوشبختانه با وجود هکر های خارجی دیگه هیچ مشکلی واسه ی نصب نرم افزار ها نیست.واقعا دستشون درد نکنه.هک گوشی راه های مختلفی داره.اوایل به وسیله ی 1000 تا دردسر و از طریق کامپیوتر باید هک می کردی.اما خوشبختانه امروزه از طریق نصب یک نرم افزار ساده میشه گوشی را هک کرد و هیچ نیازی به وجود کامپیوتر هم نیست.
    خب با ارزوی قبولی طاعات و عبادت های شما بریم سر اصل مطلب.

اگه بخوام به صورت خیلی کلی بهتون یک توضیح بدم باید بگم که : شما باید یک نرم افزار کوچولو روی گوشیتون نصب کنید و بعد یک فایل کوچولو با پسونده EXE را روی گوشیتون توی درایو C کنید.
    فایلی را که روی گوشی نصب می کنید موجب میشه که :

شما بتونید به پوشه هایی که در حالت عدی مخفی هستند را ببینید و محتویات این پوشه ها را که در حالت عادی محافظت شده هستند را ویرایش و تغییر دهید.

اما فایل EXE ای را که روی گوشیتون کپی می کنید موجب میشه که :

دیگر هیچ مشکلی موقع نصب نرم افزار ها نداشته باشید.به عبارتی این فایل کلیه ی دستورات مخصوص به نصب نرم افزار ها را به نفع ما تغییر میده.

برای شروع کار شما نیاز به یک فایل منیجر قوی دارید.درحال حاضر بهترین فایل منیجر دنیا اکسپلورر(X-plore) هستش که از مزیت هاش ری استارت کردن گوشی واسه ی اعمال تغییرات هستش.با وجود این دیگه نیاز نیست گوشیتون را خاموش و روشن کنید و موجب خراب شدن دکمه ی خاموش گوشیتون بشید.
    ایراد این نرم افزار اینه که همیشه باید موقع استفاده ازش 3 ثانیه منتظر بمونی و یا نسخه ی کرک شدش را بخری تا دیگه منتظر نمونیم.اما نسخه ی 1.22 این نرم افزار کرک شده ولی وقتی سال 2009 میلادی شروع شد این ورژن دیگه قابل استفاده نبود و فقط باید ورژن جدیدش را نصب می کردی که ورژن X-plore_3rd1.30 بودش و مشکل این ورژن این بود که دیگه مثل قبلی کرک نمی شد و باید یا می خریدیش و یا 3 ثانیه منتظر می موندی.اما این ورژن مزیت هایی مثل : تم ساپورت بودن هم داشت.اخه ورژن قبلیش فقط می شد رنگ پس زمینش را از چند رنگ محدود انتخاب کرد اما این ورژن با تمت یکی می شد و دیگه ازش خسته نمی شدی چون هر وقت خسته می شدی کافی بود تمت را عوض کنی.
    قبلش بهتون بگم که اگه این ورژن را نصب کنید دیگه نمی تونید ورژن قبلیش را نصب کنید پس قبلش خوب فکراتون را بکنید.

نرم افزاری که ما باهاش قراره گوشیمون را هک کنیم اسمش سک من (SecMan.v1.1.SiS) هستش و ما بوسیله ی اون می تونیم به پوشه های مخفی و سیستمی گوشی دسترسی پیدا کنیم.
    خب اول یک بک اپ از شماره تلفن هاتون و مسیج ها وبه طور کلی هر چیزی که روی فون مموری یا همون حافظه ی گوش دارید بگیرید.(اگه مستر ریست کنید همه ی اطلاعات و تنظیمات فون مموریتون مثل روز اول می شه)
    بعد گوشیتون را مستر ریست کنید.چه طوری؟فقط کافیه روی صفحه ی اصلی گوشیتون این شماره ها را شماره گیری کنید :

ستاره-مربع-0-6-مربع

*#06#

خووب بعد از بالا اومدن گوشیتون تاریخ میلادی گوشیتون را تنظیم کنید.بعدش اکسپلورر را نصب کنید.و بعدش نرم افزار سک من را.بعد به پوشه ی اپلیکیشن )ََAPPLICATIONS) بروید و از اون جا به پوشه ی مای اون (MY OWN) بروید و وارد نرم افزار سک من بشید.
    وقتی که وارد نرم افزار سک من شدید یک پیغام خوش امد گویی به شما نمایش داده می شود که باید OK بزنید.بعد از ان یک پیغام دیگر به شما نمایش داده می شود که می گوید : نصب کامل شد و شما باید یک بار گوشی را ری استارت کنید.شما باید دوباره این پیغام را OK کنید.بعد از انجام این کار گوشی شما خود به خود ری استارت می شود.(امیدوارم در این لحظه یکدفعه الکی نترسید.)
    بعد از اینکه گوشی شما به طور کامل بالا اومد وارد نرم افزار سک من بشید و گزینه ی اپشن را انتخاب کنید و از ان گزینه ی اول را که TURN PLAT.SECURITY OFF را انتخاب کنید کنید و در اخر گزینه ی OK را انتخاب کنید.با زدن این دکمه دیگر می توانید محتویات فولدر های سیستمی گوشی خود را ببینید و حتی دستکاری کنید.سپس وارد اکسپلورر شوید.وقتی وارد شدید دکمه ی صفر را بزنید و تمام چهار مربع اول را تیک دار کنید.سپس دکمه ی بک را بزنید.به درایو E که همان مموری کارت شما هست بروید و روی فایل installserver.exe بایستید و دکمه ی یک صفحه کلید را بزنید.در این موقع شما اماده ی کپی کردن این فایل هستید.سپس به حافظه ی گوشی یا فون مموری و به عبارتی همان درایو C بروید و روی پوشه ی SYS بایستید و وارد ان شوید و سپس وارد پوشه ی BIN شوید و ان فایل را داخل این فولدر کپی کنید.
    خب هک گوشی دیگر تمام شد.فقط کافیه که وارد نرم افزار سک من شوید و گزینه ی TURN PLAT.SECURITY ON را انتخاب کنید.دیگر می توانید نرم افزار ها را بدون نیاز به ساین نصب کنید و از شر ارور های مختلف در موقع نصب نرم افزار ها راحت شوید.

چند نکته ی اساسی :

دقت کنید که فایل installserver.exe را دقیقا در پوشه ی BIN کپی کنید و ان را بیرون این پوشه کپی نکنید.
    این installserver.exe مخصوص سیستم عامل های 9.2 می باشد،پس برای گوشی های دیگر استفاده نکید.
    هرگز نام این فایل را تغییر ندهید چون دیگر وظیفه ی خود را انجام نمی دهد.
    این فایل تا سال های زیادی قابل استفاده می باشد.
    از طریق خود سک من هم می شود مشکل ساین را حل کرد اما نه به طور کامل پس طبق اموزش عمل کنید.
    نرم افزار سک من هم حالا حالا قابل استفاده هستش.
    جو گیر نشید حالا که مشکل نصب نرم افرار ها حل شد هی زرت و زرت نرم افزار بی خود نصب کنید ها.اگه یک کم صبر کنید بهترین نرم افزار ها را واستون در اینده خواهم گذاشت.
    این اموزش اینقدر کامله که دیگه نیازی به سوال پرسیدن نیست اما واقعا اگه سوال ضروری ای واستون پیش اومد می تونید بهم اس ام اس بزنید.شماره ی من : 09133278275
    فقط زنگ ، چون من دوست ندارم با گوشیم زیاد حرف بزنم.

شما می تونید تمام فایل های مورد نیاز را از لینک های پایین دانلود کنید.

امیدوارم دوستان یک سایت اپلود خوب معرفی کنند تا لینک نرم افزار ها از روش پاک نشه.پس فعلا این ها را زود دانلود کنید.

اولیش مال اکسپلورر هستش.
    دومیش مال نرم افزار هک سک من هستش.
    سومیش هم فابل اینستال سرور هستش.
    چهارمیش هم عکس های اومزش هستش.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

کد:
    Last edited by romass100; 30-01-2009 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من می خوام گوشیم رو بفروشم
    من یک مدت از phone memory گوشی استفاده می کردم می خواستم بدونم اگه بفروشم طرف مقابل می تونه phone memory رو بازیابی کنه و اطلاعات رو بیاره؟
    من از 1 سال تا الان:
    10 با فرمت گوشی
    و 1 بار گوشی رو فلش کردم.
    یکی جواب بده.

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

یکی جواب بده.
    نرم افزار موبایل هست که اطلاعات رو بازیابی کنه ولی فکر نکنم بعد از چند بار فرمت کردن و ... بتونه...!

------------
    بهترین روش هک استفاده از روش Quick ---- Kit هست! که امشب آموزشش رو میذارم...با نصب یک نرم افزار همه مراحل هک BinPDA و Hello Carbide رو انجام بدید!

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نرم افزار موبایل هست که اطلاعات رو بازیابی کنه ولی فکر نکنم بعد از چند بار فرمت کردن و ... بتونه...!
    پس من با خیال راحت گوشی رو بفروشم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض قطع کامل صدای شات دوربین گوشی نوکیا 6120 کلاسیک با هک کردن

خب در راستای اصل 44 قانون اساسی امروز قراره اموزش قطع صدای شات دوربین نوکیا 6120 کلاسیک را بهتون اموزش بدم.صادقانه بگم که خودم تا 2 روز پیشم بلد نبودم و نمی دونستم میشه همچین کاری کرد.اما خوشبختانه تونستم از همین تایپیک یاد بگیرم و من الان می خوام اموزش ساده و راحت این کار را اموزش بدم.پس قبل از هر چیز باید از دوستان تشکر کنم.
    شات دوربین همون صدای چیلیکی هست که موقع گرفتن عکس میاد و همون صدای بوقی هستش که موقع فیلم گرفتن به صدا در میاد.در کل خوبه ولی نه واسه ی هر جا.مثلا : اگه شما بخواید یواشکی از کلاستون فیلمبرداری کنید یا عکس بگیرید.یا توی کتابخونه و یا موقع یک مسابقه ی حساس شطرنج و...
    سونی اریکسونی ها همش به ما نوکیایی ها می خندیدند چون ما نمی تونستیم بی صدا عکس بگیریم اما اون ها به راحتی و با گذاشتن گوشی روی سایلنت می تونستند این کار را انجام بدند.
    نوکیا واسه ی این که مردم نیان به صورت مخفی فیلم برداری یا عکس برداری کنند این قابلیت را از روی سری جدید گوشی ها برداشته.اما خوشبختانه این مشکل هم حل شد و به راحتی دیگه میشه به صورت مخفی و بی صدا فیلم برداری و عکس برداری کرد.
    شما اول باید فولدر 10202be9 را از لینک زیر دانلود کنید.و این فولدر را از حالت زیپ خارج کنید.(اکسترکتش کنید)

نکته :

حتما با اکسپلورر موبایل از حالت زیپ خارجش کنید و از کامپیوتر استفاده نکنید.

یکی دیگه از مزایای دیگه ی هک هم توی این ضمینه هستش.فقط کافیه ما مثل قبل یک فولدر را کپی کنیم توی یک فولدر.برای انجام این کار گوشی را در حالت هک قرار دهید.

نکته :

از این به بعد هر وقت گفتم که گوشی را در حالت هک قرار بدید یعنی وارد نرم افزار سک من بشید (SecMan.v1.1.SiS) و گزینه ی اول را که TURN PLAT.SECURITY OFF را بزنید تا بتونید فایل های سیستمی و مخفی توی گوشیتون را ببینید.

سپس وارد نرم افزار اکسپلورر شوید.و پوشه ی 10202be9 را که توسط اکسپلورر از حالت زیپ خارج کردید را با وایسادن بر روی اون و زدن دکمه ی 1 در روی صفحه کلید کپی کنید و درایو C را را انتخاب کنید و در درایو C دنبال پوشه ی Private بگردید و پوشه ی 10202be9 را در پوشه ی Private کپی کنید.

خب کار تمام شد.فقط کافیه با زدن دکمه ی TURN PLAT.SECURITY ON در برنامه ی سک من از حالت هک خارج شوید.بعد از تموم شدن کار گوشیتون را بزارید روی سایلنت و عکس و فیلم بگیرید اون هم بدون هیچ صدایی.

توجه :

این روش بر روی ورژن 5.11 گوشی 6120 جواب داده ولی معلوم نیست بشه برای ورژن های بعدی هم استفاده کرد.

این اموزش اینقدر کامله که دیگه نیازی به سوال پرسیدن نیست اما واقعا اگه سوال ضروری ای واستون پیش اومد می تونید بهم اس ام اس بزنید.شماره ی من : 09133278275
    فقط زنگ ، چون من دوست ندارم با گوشیم زیاد حرف بزنم.

لینک اول فایل 10202be9 هستش و فایل دوم اموزش تصویری.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by romass100; 01-02-2009 at 12:02.

7. این کاربر از romass100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr saad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم.آسمان مال من است

1

سلام دوست عزيز
    يه چند تا سوال داشتم.
    حجم دانلودش چقدر بود؟ چقدر از شار‍ژ ايرانسلتون كم شد؟
    اون تغييرات كوچيك كه مي گفتيد چي بود؟
    الان مي تونيد گوشيتون رو هك كنيد؟
    به نظر خودتون ارزش داره كه اپديتش كنم.
    سلام
    ببخشید دیر جواب میدم.
    در مورد حجمش دقیق یادم نیست ولی حدود 400-500 کیلوبایت بود.
    از شارژمم خیلی کم نکرد.خودتون حساب کنید ببینید با نرخ ایرانسل یا هر اپراتور دیگه ای چقدر در میاد.
    البته فقط اون فایل نیست.چک کردن برای ورژن جدید هم حجم میگیره.
    هک رو امتحان نکردم.
    به نظر من اگه سرعت گوشیتون کم شده آپدیت زیادش میکنه.از من که زیاد شد سرعتش.
    فقط من یک سوال برام مونده که این آپدیت چیه و اون آپدیت پر دردسر چیه؟ و چه فرقایی با هم دارن.یعنی به اونیکی روش چه چیزایی آپدیت میشه که اینقدر حجمش زیاده و این روش چی که اینقدر حجمش کمه؟
    ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من یک مثال ساده واستون می زنم تا بفهمید فرق این اپدیت با اون اپدیت چیه.بعضی نرم افزار ها هستند(مخصوص کامپیوتر)که وقتی ورژن جدیدش میاد که یک سری تغییرات داشته میاد و فقط تغییرات را دانلود می کنه.نمیاد کل نرم افزار را دانلود کنه.
    این تغییراتی که توی ورژن جدید دادند را توی فایل 500 کیلوبایتی گذاشته.حالا هرکسی کامل گوشیش مشکل داشت می تونه کامل از اول اپدیت کنه که کامل عوض بشه.

دوست عزیز این مغوله خیلی مهمه.هک شدن یا نشدن واقعا مهمه.یه نگا بنداز ببین هک میشه یا نه.اخه ما زندگیمون با نرم افزار می چرخه.اگه نشه هک کرد خیلی از نرم افزار ها را دیگه نمیشه روش نصب کرد.

کی اینجا هم کیریستال فارسی را داره و هم اسکیرین شات؟منظورم اینه که روی گوشیش نصبه؟اگه کسی هست چند تا عکس کامل از کیریستال فارسی بزاره اینجا.

10. این کاربر از romass100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت naini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض پست اول

سلام
    من شهریور86 (با کلی گشتن تو علاءالدین با یکی از دوستان) 6129کلاسیک خریدم(239هزار تومان). تا الآن هم خیلی راضی بودم...
    اتفاقی در حال جستجو برای نرم افزار، با این کلوب آشنا شدم و بیشتر صفحات را نگاهی انداختم. همگی خسته نباشید...حالا عضو شدم و دوست دارم در بحث ها شرکت کنم...
    شنیدم این مدل اشعه های مضر بیش از حد داره و به همین علت، 6121 ارائه شده! کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
    بازم ممنونم.
    یاعلی

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    من شهریور86 (با کلی گشتن تو علاءالدین با یکی از دوستان) 6129کلاسیک خریدم(239هزار تومان). تا الآن هم خیلی راضی بودم...
    اتفاقی در حال جستجو برای نرم افزار، با این کلوب آشنا شدم و بیشتر صفحات را نگاهی انداختم. همگی خسته نباشید...حالا عضو شدم و دوست دارم در بحث ها شرکت کنم...
    شنیدم این مدل اشعه های مضر بیش از حد داره و به همین علت، 6121 ارائه شده! کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
    بازم ممنونم.
    یاعلی
    به p30 خوش اومدی...
    فک نکنم حقیقت داشته باشه...
    اصلا با عقل جور در نمیاد...
    علی یارت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •