تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 949 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

عزيزم براي انتقال به فن اوا آخر دوره بزنگ دفنر فم اوا 88338833 بگو من از نمايندگي دارم ميخوام از فن اوا بگيرم پورت انتقال بديد كه هزينه رانژه ندي
    با اقاي اميري صحبت كن البته اگر شما بجز تهارن هستي فكر كنم هزينه رانژه مجدد بايد بدي كه بخاطر 500تومن در ماه ارزش نداره ولي اگر تهارن باشي پورتت رو راحت اتنتقال مين
    قبلش هم در پورتال خوده فن آوا عضو بشو و نام كاربري داشته باش حتما

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

... انتقال به چند پست دیگه ...
    Last edited by Masoud.Neshat; 13-08-2010 at 19:58.

3. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزيزم براي انتقال به فن اوا آخر دوره بزنگ دفنر فم اوا 88338833 بگو من از نمايندگي دارم ميخوام از فن اوا بگيرم پورت انتقال بديد كه هزينه رانژه ندي
    با اقاي اميري صحبت كن البته اگر شما بجز تهارن هستي فكر كنم هزينه رانژه مجدد بايد بدي كه بخاطر 500تومن در ماه ارزش نداره ولي اگر تهارن باشي پورتت رو راحت اتنتقال مين
    قبلش هم در پورتال خوده فن آوا عضو بشو و نام كاربري داشته باش حتما
    به نظر شما خدمات فن آوا بهتره؟؟؟ چون من فکر می کنم جفتشون یه جور هستن چون من با هر دوتا کارکردم یعنی هیچ کدومشون نسبت بهم برتری ندارن
    مثلااگر مشکل از شرکت باشه جفتشون یه جواب میدن و هیچی کدوم کار خاصی برات انجام نمی دن
    ماه پیش مشکل از شرکت بود قطعی داشت ولی اصلا به من اکانت اضافه نکردن هردو امروز وفردا کردن

در هر صورت ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

به نظر شما خدمات فن آوا بهتره؟؟؟

من ديگه نظري نميدم واقعا شما كه خودتون تجربه داريد پس خودتون راحت انتخاب كنيد من چيزي نميگم.

واقعا خسته شدم از اينكه من هي بگم خوبه خوبه بقيه بگن بده
    شما ها براي كار خودتون حاضر نيستيد يه نامه بديد من چرا اينقدر حرص بخورم واقعا
    بچه ها من ديگه فقط اگر مشكل فني باشه جواب ميدم ديگه در مورد سرويس و كيفيتش و نميدونم چك كردن اكانت بهم پيام خصوصي نديد
    فقط كسي سوال فني داشت در خدمتم چون واسه تبليغ يا عدم تبليغ فن اوا پولي كه به من نميرسه پس به كار خودم برسم بهتره

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

...واقعا خسته شدم از اينكه من هي بگم خوبه خوبه بقيه بگن بده...
    اینکه فن آوا یا هر شرکت دیگه خوبه یا بده صرفا با حرف و ادعا قابل اثبات نیست. من تو این پست نتیجه تست معتبرترین مراجع دنیا برای سرویس فن آوا رو تو یه بازه بیست و چهار ساعته اونم پر ترافیکترین وقت هفته یعنی پنجشنبه شب تا جمعه شب میگذارم. خود خوانندگان با کمالات این فروم می تونن قضاوت کنن. جایی که محک و معیار هست حرف و کلام جایی نداره.

این اشتراک 512/512 فن آوا گستر توس مشهد پنجشنبه حدود ساعت 21:30 مورخ 21 مرداد 1389

صبح جمعه ساعت 7:30 مورخ 22 مرداد 89

عصر جمعه 22 مرداد ساعت 18:30 :

جمعه شب دم افطار! مشهد 19:50 ، 22 مرداد 89 :

جمعه شب مشهد 21:00 ، 22 مرداد 89 :
    Last edited by Masoud.Neshat; 14-08-2010 at 14:31.

7. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فن اوا باید بدونه با هرچی بازی می کنه با دم شیر (شبانه) نباید بازی کنه. نمی دونم کی می خواد بفهمه. الانم حسابی اعصابم خورده
    2-3 روزه موقع شبانه (از 2 شب به بعد) سرعتم که قبلا حدودای 55 بود شده 40 و تا اخرای شب به 25-30 میرسه. قبل از این ساعت سرعت خوبه ولی بعد از اون کم میشه. Down Stream هم همچنان 512 هست.
    gta جان نمی دونین قضیه چیه؟ بازم سیاست های پلید جدیده؟ اگه اره تا همین فردا بدم سرویسمو جمع کنن از دست این دزدای پدر سوخته
    Last edited by whitewolf; 14-08-2010 at 04:09.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

آقا سلام
    من شبانم 256 هستش
    قاعدتا باید بتونم شبی چقد دان کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

آقا سلام
    من شبانم 256 هستش
    قاعدتا باید بتونم شبی چقد دان کنم ؟
    اگر پورتت 256 باشه سرعت دانلود شبانت بايد بين 28تا32 در نوسان باشه با اين حساب هر ساعت بايد بتوني حدود 80مگ بگيري يعني اگر سرعتت روي همين رنج بشه از ساعت2تا5 صبح حدود 400مگ يكم بالاتر يكم پايينتر بايد بتوني بگيري

11. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

به نظرم باید مثل شاتلی ها تو فروم ها یه بیانیه پخش کنیم همه با هم برای اعتراض از شرکت بزنیم بیرون
    اینجور شرکت های مزخرف تا دلتون بخواد هست پس همون بهتر که به پارس آنلاین یا شاتل کوچ کنیم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من ديگه نظري نميدم واقعا شما كه خودتون تجربه داريد پس خودتون راحت انتخاب كنيد من چيزي نميگم.

واقعا خسته شدم از اينكه من هي بگم خوبه خوبه بقيه بگن بده
    شما ها براي كار خودتون حاضر نيستيد يه نامه بديد من چرا اينقدر حرص بخورم واقعا
    بچه ها من ديگه فقط اگر مشكل فني باشه جواب ميدم ديگه در مورد سرويس و كيفيتش و نميدونم چك كردن اكانت بهم پيام خصوصي نديد
    فقط كسي سوال فني داشت در خدمتم چون واسه تبليغ يا عدم تبليغ فن اوا پولي كه به من نميرسه پس به كار خودم برسم بهتره
    ممنون میشم اگه به مشکل منم رسیدگی کنید!!
    البته الان سرعتم خیلی بهتر شده وتقریبا به حالت عادی برگشته!!(بعد از تمدید اشتراک)
    حالا به نظر شما اگر پورتی باز نباشه مشکلی بوجود میاد؟

Last edited by hafez_ice; 14-08-2010 at 17:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •