تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 308 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

الان ان73 ساخت المان اومده شرکتهای با گارانتی هم با نام المان میدن
    راستی ان73 موزیکالهای الان با قدیمی ها چه فرقی داره؟
    سرعت ان73 ازپی990 بیشتره یا کمتر؟؟
    صداش توی هندسفری به 5700 میرسه؟اگه هندسفری واکمن رو بهش وصل کنیم صداش بهتر میشه؟
    سی پی یو ان73 چنده؟رمش چنده؟منظورم همون حافظه موقت هستش.
    بعضی ها میگن قسمتی که اسپیکر هستش یعنی بالای گوشی یه طرفش خالیه و اسپیکر نیست و میشه یه اسپیکر دیگه هم نصب کرد آیا درسته؟
    نسبت به 5700 آیا ارزش خرید داره؟
    دوستم میخواد گوشی بخره یه راهنمایی از من خواست و من بهش 5700 رو پیشنهاد کردم.
    5700 با چه فرمتی و چه سرعتی فیلم میگیره؟
    ان73 با چه سرعتی و فرمتی فیلم میگیره؟
    این المانی هاش چه فرقی با فنلاند داره؟
    یعنی کسی نبید کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    اگه بیایید توی کلوپ سونی اریکسون یه ثانیه بی جواب نمیمونید!!!!!!!!!!!!!!
    این همه سوال پشت سر هم مرد می خواد جواب بده .چون کل سونی اریکسون انداختی جواب می دم! البته در حد اطلاعاتم

1-قدیمی هاش کیفیت ساخت و صداش بهتر بود.البته این مستند نیست! فرقی ندارن در کل.
    2-سرعت 73 از 990 بیشتره! پی990 به کند بودن معروفه
    3-صداش توی هندزفری مثل 5700! همون چیزایی که راجع به اون تو کلوپ 5700 بحث شده
    4-پرسسور ARM 9 220 MHz processor و رم 64 مگابایت که 40 مگابایتش خالیه! رم خوبی داره
    5-من در مورد نصب اسپیکر چیزی نشنیدم.روش حساب نکن
    6-هر دو گوشی 5700 و ان73 ارزش خرید دارن ولی 5700 جدید تر و شیک تره با امکانات جدیدتر ولی ان73 دوربین بسیار بهتری داره
    7-هر دو گوشی با فرمت mp4 و 15 فریم بر ثانیه فیلم می گیرن
    8-دیدی اینجا هم 2 سوت جواب می گیری

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سامان-TCI عزیز من هر چی تو سایت سرچ کردم نتونستم برنامه fexploler که نسل 3 سری 60 باشه رو برای ان 73 پیدا کنم لطفا اگه براتون مقدوره لینک دانلودشو تو تاپیک قرار بدید که مشکل من وخیلییای دیگه هم رفع بشه
    ممنون

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

از برنامه xplore استفاده کنید.کاملتر و بهتره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

سلام بر دوستان .به چند تا مشکل ریز برخوردم ممنون میشم کمکم کنید :
    1- من اولا که این گوشی ان73 موزیکال گرفتم میتونستم تم هاشو تو خوده قسمت تم این گوشی با زدن دکمه c پاک کنم ولی الان نمیشه .
    2- دو تا تم دارم که نه الان با زدن c پاک میشه نه تو app.manager هستش که پاک کنم ممنون میشم که راهنماییم کنید . (با در نظر گرفتن اینکه تم ها بر روی مموری کارد نصب کرده و نمیخوام مموری رو فورمت کنم .)
    3- گوشی من دکمه های کلیدی دوربین گالری و عقب جلوی تصویر در دوربین که در گوشه سمت راست ان 73 موزیک هست موقعی که چراقش روشن میشه سفید رنگه ولی ماله یکی از دوستام آبیه قضیه این فرق چیه ؟
    ممنون میشم کمکم کنید

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

mojtaba_n87 باسلام به شما اگر امکان دارد لینک دانلود برنامه xplore را در اینجا قرار بده خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان .به چند تا مشکل ریز برخوردم ممنون میشم کمکم کنید :
    1- من اولا که این گوشی ان73 موزیکال گرفتم میتونستم تم هاشو تو خوده قسمت تم این گوشی با زدن دکمه c پاک کنم ولی الان نمیشه .
    2- دو تا تم دارم که نه الان با زدن c پاک میشه نه تو app.manager هستش که پاک کنم ممنون میشم که راهنماییم کنید . (با در نظر گرفتن اینکه تم ها بر روی مموری کارد نصب کرده و نمیخوام مموری رو فورمت کنم .)
    3- گوشی من دکمه های کلیدی دوربین گالری و عقب جلوی تصویر در دوربین که در گوشه سمت راست ان 73 موزیک هست موقعی که چراقش روشن میشه سفید رنگه ولی ماله یکی از دوستام آبیه قضیه این فرق چیه ؟
    ممنون میشم کمکم کنید
    1.شما لابد اشتباه میکنین چون اصلا تو این گوشی تو قسمت تمها نمیشه با زدن C تم رو پاک کرد ...
    2.بعضی تمها تو اپ منیجر هم نمیرن با اینکه نصب میشن ! شما گوشیتو وصل کن به کامپیوتر البته mess storage و بعد برو تو private\10207114\import شما اینجا همه تمهایی که رو مموری نصبه رو میتونین ببینید و پاک کنین با del کردن ...
    3.ماله من که سفیده نمیدونم قضیه چیه شاید یکی اصله و یکی تقلبی !! شایدم نوکیا خواسته تنوع داشته باشه !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

mojtaba_n87 باسلام به شما اگر امکان دارد لینک دانلود برنامه xplore را در اینجا قرار بده خیلی ممنون
    اینو اگه تو بخش برنامه ها بگردی حتما پیدا میکنی البته الان که 2008 رسیده اکسپایر شده ولی با عقب کشیدن تاریخ میتونی ازش استفاده کنی ...

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سامان-TCI عزیز من هر چی تو سایت سرچ کردم نتونستم برنامه fexploler که نسل 3 سری 60 باشه رو برای ان 73 پیدا کنم لطفا اگه براتون مقدوره لینک دانلودشو تو تاپیک قرار بدید که مشکل من وخیلییای دیگه هم رفع بشه
    ممنون
    بفرمائید پست شماره 5 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ممنون میشم کمکم کنید
    گوشی قبلیم N73 موزیک بود و رنگ تمام کلیدهای سمت چپ گوشی وقتی روشن میشد آبی بود ... شما برای چند نفر دیگه رو هم ببین یا بهتره یه Review از گوشی ببینی ....

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

راستی دوستان این ان73 موزیکهایی که جدید اومده و ساخت المان هستش چه فرقی با فنلاندی های قدیمی میکنه؟
    کیفیتشون پایننتره؟اصلا الان فنلاند تولید میشه؟من توی یه سایت خوندم که با گارانتی میده ولی اصلا آلمان
    ایا صحت داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •