اين هم خارج از پي سيدوستان کسی یه اموزش مقدماتی از اکسل داره بده تا باهاش اشنا بشم مقدماتی باشه مثلا یه جدول دارم میخوام ادیت کنم و زیاد وارد نیستن
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم خارج از پي سيدوستان کسی یه اموزش مقدماتی از اکسل داره بده تا باهاش اشنا بشم مقدماتی باشه مثلا یه جدول دارم میخوام ادیت کنم و زیاد وارد نیستن
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر مياد شما زير عنوان فاكتور فروش از يه آبجكت استفاده كرده باشي
كلا آبجكت ها اشيايي هستند كه توسط دكمه هاي نوارابزار Form يا ToolBox اضافه مي شوند
شما ببينيد از كدام يك از اونا استفاده كرديد
سلام دوست عزيز
يه مثال عددي بزنين
همچنين فرمولهايي رو هم كه نوشتين ذكر كنين
و همچنين اينكه كجا خطا نشون ميده
اگه عكسي هم بذارين بد نيست
من پاسخ سوال اول رو ميگم كه دوستمون درست پاسخ ندادند
براي بدست آوردن رتبه خانه A1 بين خانه هاي A1 تا A10 فرمول زير را بكار ببريد:
عدد صفر در آرگومان آخر براي حالت نزولي است و اگر مقدار آن يك باشد براي حالت صعودي استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامم دوستان میشه راهنمایی کنین وقتی هم آفیس 2003 و هم 2007 روی سیستم هست چکار کنیم که با باز کردن هر سند اکسل٫ اکسل 2003 سند رو باز کنه نه اکسل 2007 ؟
من از روش زیر که معمولن برای سایر برنامه هم همه مون از این روش استفاده میکنیم رفتم ولی بازم اکسل 2007 هستش که سند رو باز میکنه
![]()
سلام ممنونماینم فایلش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببینید برای مثال در ستون خالص پرداختی اون عدد اول باید بشه 6221082 یعنی ماشین حساب با این فرمول این عدد رو در میاره ولی توی فرم با 2 اختلاف بالاتر نشون میده. یا ببینید در سطر جمع کل چون خیلی از اعداد نمی خوند اونی که ماشین حساب در آورده دستی نوشتم !بعد سوال دیگه ای که دارم اینه که اگه بخوام ستون A بیا سمت راست یعنی ستونها از سمت راست چیده بشن باید چیکا کنم؟بازم ممنون
سلام
شما يه بار هم از قسمت folder option و سربرگ File type براي اينكار استفاده كن
ببين درست ميشه
سلام دوست عزيز
شما خودتون از فرمول Even توي محاسبه حقوق استفاده كرديد و بعد مي گيد چرا دو تا بالاتر نشون ميده !!؟؟
براي اينكه نمايش اون شيت هم Right to left بشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
موفق باشيد
با سلام
من چندین جدول مربوط به اطلاعات آماری شرکت را به صورت pivot گزارش گیری می کنم . مشکلی که دارم این است که بعضی مواقع این pivot table از کار می افتد و به صورت text در می آید و قابل refresh نمی باشد.
خواهشمندم در حل این مشکل راهنمائی بفرمائید.
با تشکر
چجوری با اکسل 2007 میتونم فاصله ی بین نمودار ها رو کم کنم ؟
مثلا" می خوام تو عکس زیر دیواره ی نمودار هام به هم چسبیده باشه ( دیوارشون مشترک باشه )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)