Doctor_X عزيز مادربوردي كه هم DDR2 و هم DDR3 رو ساپورت كنه ASUS P5KC هست با چيپست P35 و حدود قيمت 160 هزار تومان
Doctor_X عزيز مادربوردي كه هم DDR2 و هم DDR3 رو ساپورت كنه ASUS P5KC هست با چيپست P35 و حدود قيمت 160 هزار تومان
یه سوال بسیار اساسی
مادربورد Asus p5k سی پی یو amd رو ساپورت نمیکنه؟::O
ASUS P5K از پردازنده هاي AMD پشتيباني نمي كنه.
تو رنج 150 تومان چی بگیرم که amd رو ساپورت کنه؟
اصلا نظر شما رو amd بیشتر یا اینتل؟
الان مادربرد های amd بازار ایران زیاد خوب نیستن.
به نظر من برو طرف اینتل
فکر کنم دوستمون X38 میخواد.Doctor_X عزيز مادربوردي كه هم DDR2 و هم DDR3 رو ساپورت كنه ASUS P5KC هست با چيپست P35 و حدود قيمت 160 هزار تومان
بستگی داره به سی پی یو شما.ولی در کل اینتل پیشنهاد میشه.تو رنج 150 تومان چی بگیرم که amd رو ساپورت کنه؟
اصلا نظر شما رو amd بیشتر یا اینتل؟
از بين دو مادربور Asus M2A VM و Gigabyte GA-MA69G-S3H كه اولي حدود 70 تومن و دومي حدود 100 تومن هست ، كدوم رو پيشنهاد مي كنيد ؟ كدوم به صرفه تره ؟
میخوام مادر برد و سی پی یو سیستمم رو عوض کنم.
سیستم فعلی:
MainB: Asus A8N SLI Deluxe nForce 4 chipset
Processor: AMD Opteron 165
دلیل اینکه میخوام عوض کنم و چی میخوام :
دلیلش اینه که Opteron بدرد کار من که کارهای روزمره و کار 3D هست نمیخوره و بیشتر برای سروره!
دلیل دوم: اصلا با AMD حال نمیکنم
مادربرد هم چون چیپست nForce 4 هست روی --- های اینترنال اصلا جواب نمیده.
با این تفاسیر لطفا یه مادربرد و سی پی یو قوی و خرکار به من معرفی کنید تا حد 400 تومان برای کارای 3D و کارهای سنگین دیگه.
ترجیحا سی پی یو INTEL و مادربرد GIGABYTE
درضمن رم سیستمم OCZ DDR2 هست!
ممنون.
Last edited by shadowfax; 09-03-2008 at 15:31.
با سلام اطلاعاتي در مورد مادربورد ASUS P5E3 Deluxe / WiFi-AP@n ميخواستم از لحاظ قيمت و امكانات
و اينكه آيا ASUS بالاتر از اين مادربرد رو هم زده يا فعلا اين اولين هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)