با ذکر این موضوع که "خداوند سرچ را آفرید!" عکس هارو باز برات می ذارم تا ببینی...
عینا با حجم واقعی و بدون دستکاری...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با ذکر این موضوع که "خداوند سرچ را آفرید!" عکس هارو باز برات می ذارم تا ببینی...
عینا با حجم واقعی و بدون دستکاری...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قیمتهای تهران رو گرفتم قیمتهای اینترنتی رو هم دارم اتفاقا قیمتهای اینترنتی ارزونتره ولی هیچکدوم فروش درست حسابی ندارن قیمتهای تهران رو که گرفتم بدون گارانتی از 640.000 تومان پایین تر نیست گوشیهای گارانتی دار رو هم که اصلا حرفشو نزن که واقعا پیدا نمیشه ولی من از یکی از آشناها با گارانتی اتصالات گرفتم 780.000 تازه با تخفیفالبته باید بگم دعا نکنید که ارزون بشه چون بلایی که سر N73 اومد اصلا دوست ندارم سر N95 بیاد...
ای بابا ایمان جان تو هنوز نگرفتی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تو که اتیشت از هممون بیشتر بود..
من که یکی 3 روز پیش گرفتم و بی خیال پاکت شدم.خدایی اخرت گوشیه.رفته بودم یا N95 بگیرم یا N93i .
ولی خوب از N95 به هیچ وجه نمیشد گذشت.
منم پیشاپیش میگم مبارک![]()
سر این گوشی ها بلا زیاد میاد...!
حرف ارزونی N73 که میشه تبدیل به یک شکل دیگه میشم...!
600 تومن خرید من کجا و قیمت حالا کجا...!
فعلا به عنوان ثواب مورد استفاده دوستی عزیز هست...!!! (عزیز عزیز)
احتمالا این بلا خصوصا با اومدن برادر 8 گیگابایتی N95 سر این گوشی هم میاد...
دوستان جواب من رو لطف کنید![]()
چشم...!
درباره جزییات نقشه ایران باید بگم که نع...!
فعلا چنین چیزی در کار نیست...
در مورد ردیابی جی پی اس هم باید بگم که تا اونجایی که من می دونم با اون می تونی موقعیت خودتو ردیابی کنی البته باید نقشه با جزییات هم داشته باشی...
در مورد ردیابی دیگران چیزی نمی دونم...
اگه بشه که خیلی خوبه...!
ای رفیق یه زمانی خیلی پر انرژی بودیم به طوری که چنان روی بچه های سونی اریکسون رو کم می کردم که می خواستن اخراجم کنناز اینجا ولی همون موقع هم بچه های خوبی مثل شما بودن ..هنوز هم هستن بعضیا که قدیما هم بودن مثل سامان جان یاد اون روزا یادمه یه بار می خواستم از اینجا برم چقدر بچه ها محبت داشتن و گفتن اگه ایمان بره ما هم می ریم نمی دونم چرا الان کم پیدا شدن dj mamal.sasan info.Rjoun.cod3r. و بیلچه و خیلیای دیگه
سلام عزیز پس بی خیال PPC شدی همون بهتر که بی خیال شدی ....من می دونی که ppc گرفتم و اون موقع ها یک میلیون نداشتم که بدم ان 95 بگیرم ولی حالا ppc رو فروختم و این هفته می گیرم
آتیشم هم هنوز بدک نیست![]()
Last edited by IMANOKIA; 29-08-2007 at 10:50.
سلام آقا چيکار کنيم اين Gps تو تهران کار کنه
همون کاری که قبلا توسط دوستان توضیح داده شده...
مگه تو تهران کار نمی کنه...؟
دوستان امروز یکدستگاه N95 خریداری شده با گارانتی نیاتل 580 چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)