تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 148 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1471

نام تاپيک: سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درست نشد
    اینارو قبلا خودم تست کرده بودم
    میشه از همه تنظیمات عکس بذارید
    عکس هم بزارم دقیق بهمین شکله...یعنی نمایش نمیده؟
    ببینید با این راه حل میشه ...رایت کلیک کنید و سپس این مسیر: Video Advanced -> Video renderer
    و بعد and select VMR9 Renderless یا Enhanced Video Renderer C/A رو انتخاب کنید و بعد با مسیر قبلی زیرنویستون رو بیارید و امتحان کنید.
    +اگر حل نشد F2 رو بزنید و گزینه Reset current preset رو بزنید و KM رو ببندید و دوباره باز کنید...
    ++از آخرین ورژن استفاده کنید . اگر جواب نداد بگید...

2. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه matin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خسته نباشید من توی LCDکه فیلم روبا زیر نویسSRTمیبینم اول اینکه خط زیر نویس سفید هستش وهمین خودش مشکله به خاطر اینکه اکثر مواقع زیر نویس دیدن نمیشه ایا میشه تغییر رنگ داد زیرنویسSRT رو دوم اینکه زیر نویس خیلی ریز هستش ایا میشه درشت بشه زیر نویس سوم اینکه زیر نویس subرو تلویزیون پخش نمیکنه ایا راهی هست که اونو پخش کنه ممنون ومتشکر از راهنماییتون

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

سلام خسته نباشید من توی LCDکه فیلم روبا زیر نویسSRTمیبینم اول اینکه خط زیر نویس سفید هستش وهمین خودش مشکله به خاطر اینکه اکثر مواقع زیر نویس دیدن نمیشه ایا میشه تغییر رنگ داد زیرنویسSRT رو دوم اینکه زیر نویس خیلی ریز هستش ایا میشه درشت بشه زیر نویس سوم اینکه زیر نویس subرو تلویزیون پخش نمیکنه ایا راهی هست که اونو پخش کنه ممنون ومتشکر از راهنماییتون
    شما باید اول مشخص کنید تلویزیونتون چی هست ؟

داره خودمونی میشه matin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما باید اول مشخص کنید تلویزیونتون چی هست ؟
    سلام ممنونم که جوابمو دادی lcd سمارت شرکت سمارت الکتریک ایران 47"

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

سلام ممنونم که جوابمو دادی lcd سمارت شرکت سمارت الکتریک ایران 47"
    اشنایی ندارم اما بصورت کلی یک سری تنظیمات باید برای زیرنویس داشته باشه تلویزیون.
    اگه نداشته باشه اندازه شو نمی تونید تغییر بدید و به احتمال 90 درصد زیرنویس های sub را هم نمی تونه پخش کنه.
    اما در مورد رنگ ،با برنامه ای مثل سابتایتل ورکشاپ می تونید برای خطوط رنگ بگذارید اینو امتحان کنید شاید جواب بده.

داره خودمونی میشه expanium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Milky Way Galaxy

پيش فرض

درود

از وقتی ویندوز جدید نصب کردم برنامه kmplayer زیر نویسا رو خرچنگ غورباقه نشون میده.در صورتی که همون زیرنویسا رو قبلا درست نشون میداد.تو تنظیماتش هم هر چی گشتم گزینه unicode یا چیزی شبیه بهش پیدا نکردم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

8. این کاربر از expanium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

درود

از وقتی ویندوز جدید نصب کردم برنامه kmplayer زیر نویسا رو خرچنگ غورباقه نشون میده.در صورتی که همون زیرنویسا رو قبلا درست نشون میداد.تو تنظیماتش هم هر چی گشتم گزینه unicode یا چیزی شبیه بهش پیدا نکردم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون
    سلام
    ربطی به برنامه نداره
    یونیکد سیستمون رو درست کنید

10. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من فیلمی دارم که زیرنوسه انگلیسی داره می خوام حزیرنویسشو حذف کنم چی کار کنم؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به دادم برسید!

من چند وقت پیش رفتم خونه ی یکی از دوستانم و میخواستیم چندتا فیلم ببینیم اما سیستم این بنده خدا زیرنویس ها رو به شکل نامفهومی نشون میده بعد من رفتم تنظیمات زبان ویندوز رو مثل سیستم خودم کردم اما بازم درست نشد و مشکل همچنان پابرجاست این مشکل واقعا واسم دردسر ساز شده الان هر وقت که میرم خونه ی دوستم باید قید زیرنویس رو بزنیم کسی میدونه مشکل از کجاست؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

دوستان به دادم برسید!

من چند وقت پیش رفتم خونه ی یکی از دوستانم و میخواستیم چندتا فیلم ببینیم اما سیستم این بنده خدا زیرنویس ها رو به شکل نامفهومی نشون میده بعد من رفتم تنظیمات زبان ویندوز رو مثل سیستم خودم کردم اما بازم درست نشد و مشکل همچنان پابرجاست این مشکل واقعا واسم دردسر ساز شده الان هر وقت که میرم خونه ی دوستم باید قید زیرنویس رو بزنیم کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    شما باید تنظیمات زینویس رو در برنامه ای مثل kmplayer هم درست کنید ، به قسمت تنظیمات km برید ( میانبر F2 ) بعد قسمت subtitle و بعد font style و بعد در مقابل charset از system default به arabic تغییر بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •