تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 131 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

طاهره,طاهره ی عزیزم {نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی}

هفته ی گذشته که رفتم کتابفروشی تو قسمت کتب جدید عنوان این کتاب و خصوصا اینکه از "غلامحسین ساعدی" بود نظرم رو خیــــلی جلب کرد .
    برام جالب بود گرد آوری شده ی نامه ی های عاشقانه ی یک نویسنده به دختری که خیلی دوسش داشته و نتونسته بهش برسه !!

نامه هایی که وقتی میخونی حتی اگه عاشق نباشی میتونی درک کنی احساسشون رو
    اون همه دوری ... اون همه رنج ... و اون همه عـــشق

من که واقعا لذت بردم

پیشنهاد میکنم خوندنش رو به دوستان (:

2. 3 کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza22222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

رمان كوري اثر تحسين برانگيز ژوزه ساراماگو نويسنده ي پرتغالي كه با اين رمان جايزه نوبل ادبيات در سال 1998 را كسب كرد رو به همه دوستاني كه اين رمان رو نخوندن توصيه مي كنم.
    از قلم مترجم كتاب، مينو مشيري:
    "" كوري يك رمان خاص است،يك اثر تمثيلي،بيرون از حصار زمان ومكان،يك رمان معترضانه ي اجتماعي كه آشفتگي اجتماع وانسانهاي سردرگم را در دايره ي افكار خويش ومناسبات اجتماعي تصوير مي كند.
    درشهري كه اپيدمي وحشتناك كوري- نه كوري سياه وتاريك بلكه كوري سفيد وتابناك- شيوع پيدا مي كندونمي دانيم كجاست ومي تواند هر جايي باشد. خيابانها نام ندارند، شخصيتهاي رمان نيز نام ندارند: زن دكتر،دكتر،دختري كه عينك دودي داشت،پيرمردي كه چشم بند سياه داشت و... سبك وساختار دشوار رمان، پس از چند صفحه جاذبه اي استثنايي پيدا مي كند.
    كوري مورد نظر ساراماگو كوري معنوي است. اين كوري واقعي نيست، تمثيلي است.كور شدن عقل وفهم انسان است ، ما انسانهاعقل داريم وعاقلانه رفتار نمي كنيم ...""
    من كه اين رمان رو خيلي پسنديدم ، در طول خوندن رمان مي تونيد مدام خودتون رو جاي شخصيتها تصور كنيد به خصوص زن دكتر كه تنها كسي كه درجمع كورها مي بينه( در واقع زشتيها،پليدي ها وناهنجاريهاي اجتماع رو مي بينه) وكاري از دستش بر نمياد هر چند كه تمام توانش رو بكار مي بنده ، بقيه هم كه كورند وچشم دلشون روبه روي خيلي چيزها بستند.
    مدتها بود يكي از دوستانم خوندن اين كتاب رو به من پيشنهاد كرده بود تا اينكه موفق شدم اين كتاب بخونم وانصافا از خوندنش پشيمون نشدم.

4. 3 کاربر از reza22222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض عقايد يک دلقک

عقاید یک دلقک/ هاینریش بل/ شریف لنکرانی
    عقايد يک دلقک تقابلی است بين سنت و مدرنيته. قهرمان کتاب ما جوانی است که با شغل دلقک امرار معاش ميکند. اما در زندگی خود با مشکلات عديدی و فراوانی روبرو است از يک طرف او با نامزد خود که دارای افکار مذهبی- سنتی و سختی است دچار مشکل شده و خود اين مشکل نيز زندگی دلقک ما را با مشکلات گوناگونی روبرو کرده است. نامزد او به دليل افکار کاتوليکی که دارد معتقد است دليل از دست دادن فرزندان خود قبل از به دنيا آمدن آنها ازدواج نکردن او با دلقک است و او به اين سبب از دلقک جدا شده تا بتواند به عقايد خود بازگردد و خود را در مسير کليسا و اعتقادات پيشين خود قرار دهد. اما دلقک قصه ما تفکر جداگانه اي دارد او خيلی از اعتقادات در رفتارهای کليسا و مذهب کاتوليکی را خلاف عقل و خرد می داند و با تفکرات خود در حال نقد کردن اعتقادات کاتوليکی است. کتاب عقايد يک دلقک به جز ترسيم روابط عشقانه دو انسان به شدت دارای افکار انتقادی و چالشی نسبت به مذهب است و اين انتقادات در سطر، سطر کتاب ديده ميشود. بخش هايی که راوی در مورد هنر و هنرمند صحبت ميکند جزو همين تفکرات دلقک است که آنها را با شرايط زندگی خود به اين صورت وصف ميکند. "چيزی که يک دلقک به آن احتياج دارد،آرامش است، استراحت، برای يک دلقک فراموش کردن کار روزانه اش است. آنها نمی فهمند- خيلی طبيعی است- چون تازه وقتی از کار روزانه فارق می شوند، موقع استراحت شبانه شان، خود را با آن چيزی که به اسطلاح هنر ناميده می شود، مشغول می کنند. انسانهای هنری برای خودشان فصلی جداگانه اند، اينها به چيزی جز هنر فکر نمی کنند، ولی احتياج به استراحت ندارند، چون کار نمی کنند. ولی اگر کسی بخواهد يک انسان هنری را تبديل به يک هنرمند کند، آن وقت نارحت کننده ترين سو تفاهمات آغاز می شود. انسانهای هنری درست همان موقعی که يک هنرمند احساس احتياج به چيزی به نام استراحت می کند، شروع به بحث درباره هنر می کنند. آنها درست در همان دو، سه تا پنج دقيقه اي که هنرمند هنر را فراموش می کند، اعصاب او را با وان گوگ، کافکا، چاپلين يا بکت هدف قرار می دهند. در چنين لحظاتی دلم ميخواهد خودکشی کنم- در لحظاتی که من شروع می کنم فقط به کاری فکر کنم که با ماری می کنم، يا به آبجو، به برگهايی که در پاييز از درختها می افتند، به بازی منش و يا به يک چيز مبتذل و حتی احساساتی، درست در همين موقع يک فرده بويل يا زومويلد شروع به بحث درباره هنر می کند. درست در همان لحظه اي که من شديدا احساس عادی بودن می کنم،- عادی به طرزی مبتذل، مانند کارل اموندز،- فرده بويل يا زومويلد شروع به بحث درباره کلودل يا يونسکو می کنند. استراحت مردم غير هنرمند ساعت کار يک دلقک است." من کتاب رو خيلی نپسنديدم و خيل با اون ارتباط برقرار نکردم. کشش خاصی در خوندنش نداشتم اما بالاخره کتاب جزو کتاب هايی است که کتابخوان ها بايد آن را بخوانند.

6. 5 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آمریکا آمریکا

نوشته الیا کازان

تو کتابفروشی می گشتم که اسم نویسنده نظرمو جلب کرد...الیا کازان...کارگردان بزرگ هالیوود...

داستان در مورد یه یونانی ساکن ترکیه هست که تمام آرزوش مهاجرت به امریکاست....خیلی زیباست این کتاب...حجمش هم کمه...بخونید حتما...
    این کتاب فیلمنامه هست یا رمان؟ چون من میدونم فیلمی با این نام ساخته الیا کازان. حالا این فیلمنوشتش هست یا خود داستان؟

داره خودمونی میشه reza22222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

صد سال تنهايي

صد سال تنهايي / گابريل گارسيا ماركز / برنده جايزه نوبل ادبيات 1982 .
    از قلم مترجم كتاب كيومرث پارساي:
    " زندگيها در قالبهاي گوناگون هر از چند گاهي در اقيانوس بيكران زمان شكل مي گيرندو سپس همچون ذره اي، محو در جزاير دور دست نابودي،
    به وادي بي وجودي مي روند. ثانيه ها مي ميرند، دقايق جان مي گيرند و زمان بي وقفه مي گذرد.
    صد سال تنهايي،اگر براي صد سال وبه تنهايي، جايزه نوبل ادبيات را به خود اختصاص دهد، باز هم جامعه بشري به آن مديون است......"
    به نظر من اين رمان حرفهاي زيادي براي انتقال به مخاطب داره وسوالات زيادي رو در ذهن بوجود مياره به شرطي كه خواننده ي كتاب به آنها
    توجه كنه و در هنگام مطالعه كمي صبر و تحمل رو چاشني كار كنه.
    در كل نويسنده اشاره اي داره به حدود يك قرني كه هر كدام از ما انسانها مهمون اين دنياي فاني هستيم . در حدود اين يكصدسال ميتونيم يك
    زندگي سرشار از اهداف متعالي داشته باشيم و يا اينكه در حصار تنهايي اسير و زنداني باشيم.
    يكي از قسمتهايي كه نظر منو جلب كرد اونجايي كه اورسولا پس از يك قرن زندگي اين سوال به ذهنش خطور مي كنه:
    " بدون ترس و وحشت، از خداوند مي پرسيد كه مگر انسانها از آهن ساخته شده اند كه اين همه رنج وعذاب و فلاكت را برايشان مي فرستد و
    از آنها مي خواهد تحمل كنند؟ اين پرسشهاي مداوم او را بيشتر گيج مي كرد و دلش مي خواست دشنام بدهد و لحظه اي قيام كند، همان
    لحظه اي كه بارها آرزويش را كرده ولي هر بار به تعويق انداخته بود. " ( البته اورسولا از آن دسته آدمهايي است كه به صورت خود خواسته
    خودش را محكوم به صد سال تنهايي در حصار زمان كرده).
    ويا اونجايي كه سرهنگ آئورليانو پس از گذشت هشتاد سال از عمرش و پس از اينكه سي و دو بار دست به شورش زده و جنگ براه انداخته
    از خودش مي پرسه كه اصلا هدفش از جنگيدن چي بوده؟
    و نكات ديگه اي كه ممكنه شما بعد از خوندن بهش برسيد ونظرتون هم با من متفاوت باشه....
    در مجموع براي خوندن اين رمان بايد كمي علاقه و كمي هم صبر و تحمل داشته باشيد، در غير اينصورت سراغش نريد.
    Last edited by reza22222; 06-12-2011 at 13:37.

9. 5 کاربر از reza22222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در باب حکمت زندگی
    آرتور شوپنهاور

"هر شکوه و لذتی که در ذهن بی ادراک فردی ابله نقش بندد، در برابر سروانتس که در زندانی ناراحت دن کیشوت را می نوشت پست و ناچیز است"

11. این کاربر از adamebikarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

sue

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این کتاب فیلمنامه هست یا رمان؟ چون من میدونم فیلمی با این نام ساخته الیا کازان. حالا این فیلمنوشتش هست یا خود داستان؟
    نه این کتاب رمان هست که چند سال بعد خود الیا کازان یه فیلم از روش ساخت.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض آب و خاک/ جعفر مدرس صادقی

درد غربت و وطن را هيچ وقت نميتوان از يک وطن پرست دور کرد او هر جا که باشد به ياد مهين و اتفاقات آن خواهد بود و دچار روزمرگی موجود در جامعه و اطرافيان خود نميشود بلکه تمام افکار و خاطرات او مربوط ميشود به مهين خاکی او.بهمن اسفنديار پيرمردی است که سال های آخر عمر خود را در شهری در آمريکا می گذراند بيش از دو دهه است که او پايش را از ميهنش خارج کرده است اما همچنان درد غربت و دوری را نسبت به ميهن خود احساس می کند و وجود خانواده اش در اين ديار کمکی برای فراموش کردن اين خاطرات نکرده است. اسفنديار روزگاری پيش از پيروزی انقلاب، سرهنگی در ارتش بوده اما با پيروزی انقلاب او چيزهای بسياری را از دست می دهد او حتی تا نزديکی اعدام های انقلابی نيز پيش می رود اما شانس با او يار بوده است و از مهلکه جان سالم به در می برد شانسی که نصيب دوست و افسر مافوق او جهانبخش نمی شود بنابرين او پس از آزادی از زندان هر چه زودتر با خانواده خود از ايران خارج می شود و هر چه به مينو که همسر جهانبخش است اسرار می کند با دو دختر خردسال خود با آنها به خارج از کشور بيايد او قبول نمی کند حالا سال ها از آن روزهای تيره و تاره می گذرد و او تصميم گرفته به ديدن ايران و مينو برود. او وارد کشوری می شود که سال ها از آن دور بوده است او آمده تا هم از هوای ميهن تنفس کند هم به حل مشکل برخی از دارايی های توقيف شده اش بپردازد اما دچار ماجراهای ديگری ميشود ماجراهايی که مينو و دختران او نيز در اين ماجراها دخیل هستند. ابتدای داستان را که ميخواندم با خود فکر ميکردم که در مورد مردی است که ميخواهد از درد غربت و دوری بگويد اما کمی که داستان پيش به جلو رفت ديدم خير داستان به دلم ننشست يک جورايی بی سر و ته بود و افت و خيز زيادی در روند اون می ديدم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض من تا صبح بیدارم/ جعفر مدرس صادقی

جوانی تک و تنها که فقط در پی درس و تحصيل خود در دانشگاه است و با هيچ کس و دنيای بيرون خود رابطه ای ندارد پس از يک سو تفاهم با چند دختر در دانشگاه دچار مشکلات زيادی ميشود. سو تفاهمی که منجر به سلسله مراتبی از اتفاقات ناگوار ميشود و اين فرد از همه جا بی خبر در انتها به عنوان فعال سياسی و برهم زننده نظم دانشگاه سر از زندان در می آورد. زندانی که بيش از چندين ماه به دليل نبود هيچ نشانه اي دال بر بی نظم و اغتشاشگر بودن کاراکتر داستان ما به طول نمی انجامد. من تا صبح بيدارم رمان کم حجم و خوش خوانی است اما به نظرم با اينکه داستان سعی کرده بود که کاراکترهای داستان را خوب معرفی کنه اما از عهده اين کار بر نيومده بود سلسله اتفاقات تندی که در داستان می افتد و همچنين فلش بک به گذشته کاراکتر داستان معجونی شلوغ رو بوجود آورده بود که نتوانسته خودش را در انتهای داستان جمع و جور کند. شلوغی بيش از حدی که می خواهد مضامينی همانند انسان تنها، اوضاع دانشگاه و دانشجويان در سال های منتهی به انقلاب، هجو برخی از نويسندگان رمان و روزنامه نگاران و .... را به تصوير بکشد. البته پايان داستان به گونه ای است که روزنه ای از اميد و روشنايی را برای کاراکتر داستان ما نشان ميدهد. کاراکتری که همه او را سيد صدا می کنند و دوست دارند همه بدبختی و مشکلات خود را بر سر او فرو ریزند. هم خانه ای داستان نويس او سعی دارد ناکامی خود را در اين عرصه بر گردن او بيندازد يا از همه بدتر پدر سيد داستان ما سعی دارد بچه نا خواسته به دنيا آمده خود از ازدواج جديدش را به گردن پسرش بيندازد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بلندی های بادگیر (در اصل وادرینگ هایتس)
    امیلی برونته
    مترجم : رضا رضایی
    نشر نی

تنها رمان امیلی برونته که به شهرت جهانی دست یافته است .

نام کتاب برگرفته از طوفانی است که اطراف خانه ی اصلی داستان وجود دارد ؛ مکانی که آمیزه ای است از گرما و سرما ، روشنایی و تاریکی ، تابستان طراوت بخش و زمستان اندوه بار .

امیلی برونته در این کتاب عشق نافرجام کاترین ارنشا و هیتکلیف را به نمایش می گذارد . عشقی که باعث نابودی این 2 عاشق و بسیاری از اطرافیانشان میشود .
    داستان رمان برای مسافری (آقای لاکوود) تعریف شده و او آن را به اول شخص روایت میکند .

+ یک قرن و نیم از نگارش این رمان میگذره ، با این وجود جذابیتی داره که خیلی از رمان های به اصطلاح عاشقانه ی فارسی زبان ندارند .. متاسفانه ../.

16. 3 کاربر از Maryam j0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •