بهتره جدی نگیری چون فقط من این سیستم رو روی بیسیم ها دیده بودم و ممکن حدس من اشتباه باشه .
اما برای اینکه خاطرت از این بابت جمع باشه یک بار گوشیت رو فلش کن و آخرین منسترپک موجود رو روش نصب کن .
بهتره جدی نگیری چون فقط من این سیستم رو روی بیسیم ها دیده بودم و ممکن حدس من اشتباه باشه .
اما برای اینکه خاطرت از این بابت جمع باشه یک بار گوشیت رو فلش کن و آخرین منسترپک موجود رو روش نصب کن .
نیازی به فلش نداره که بابا
یه سیستمه که همراه اول داره راه اندازی میکنه به هیچ چی دست نزن. از شبکست به گوشی مربوط نیست![]()
شیشه روی LCD بیرونی v3i من شکسته و یدکش رو هم دارم ممنوم میشه اگه کسی کمکم کنه که چطور میتونم عوضش کنم؟
Bump! thx ! -----------------------------------------Wow Gold Store Welcome you! whether you are looking for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,cheap [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,ffxi gil,eq2 plat or any other game currency or accounts, We provide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
رو v3x برنامه جاوا بالای 1mb نصب میشه؟
مشکل نوکیا سری 40 نداره؟
فکر نکنم محدودیت داشته باشه تازه سری 40 نوکیا حالا دیگه محدودیت نداره 5610 5310 5220و...
نصب میشه
البته من پیشنهاد میکنم کلا از برنامه moto midman برای نصب بهتر برنامه ها و بازیها استفاده بشه
سلام
ميخوام يه برنامه روي گوشي v3i نصب كنم
تا صفحه كليد رو قفل كنه
دوستان ميگن بايد پچ بريزم رو گوشي و فلش كنم
لطفا كمكم كنين
اگه نرم افزار هست بهتر
و اگرنه لينك پچ رو برام بزارين
ضمنا روش فلش كردن رو هم بگين تو كدوم تاپيك آموزش داده شده است
نه هیچ چیز لازم نداره. فقط یه تغییر seem کوچولو میخواد. برنامه P2kAdvancedEditor رو باز کنید و بین offset ها دنبال گزینه SHORTCUT_KEYPAD_LOCK_AVAILABLE بگردید و اون رو فعال کنید. با این کار شما میتونید با زدن دکمه های منو و * گوشی رو قفل کرده و یا از حالت قفل خارج کنید.
با تشکر از tap عزیز که این مطلب در سایت پی سی موب توسط ایشون عنوان شده.
سلام دوستان
گوشي من از امروز قاطي كرده
درش رو كه مثلا چند بار باز و بسته ميكنم ديگه هم نمايشگر بيروني هم دروني از كار مي افتن
و گوشي روشنه و كار ميكنه همه چيزش
حتما بايد خاموش روشن كنم تا دوباره خوب بشه
يهو اينجوري شد بدون اين كه اتفاق خاصي بيافته
بعضي وقت ها حتما بايد باتريش رو در بيارم جا بزنم تا روشن شه وگرنه روشن نميشه
خودم مشكوكم به باتري
كسي نميدونه از چيه ؟
ممكنه با flash كردن حل بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)