تو این سایت تو گوشه سمت چپ در کادر قرمز رنگ یکی از بخشاش مخصوص سخنرانی های اوبا ما همراه متنشون هست
تو این سایت تو گوشه سمت چپ در کادر قرمز رنگ یکی از بخشاش مخصوص سخنرانی های اوبا ما همراه متنشون هست
سلام به همگی.
مدتیه دنبال کتابهای interchange میگردم که تو همین سایت لینکهای دانلود رپیدشیر رو پیدا کردم ولی متاسفانه فایلها تو این سرور حذف شدن!
ممنون میشم اگر دوستان در این خصوص کمکم کنن.
اینجا رو چک کردی؟
یا مثلا این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگردی زیاد هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mamnoon z tavajohetun
سلام، چند وقت پیش یکی از دوستام در به در دنبال teacher books کتابای Tune in می گشت و از منم خواست یه سرچی تو اینترنت واسش بکنم. اون موقع که چیزی پیدا نکردم، به هر حال بعدا تونستیم به سختی از یه منبعی گیرشون بیاریم. منم دیدم بد نیست اینجا بزارمش تا بقیه هم استفاده بکنن. یه سرچی تو فروم زدم که کسی نزاشته باشش ولی چیزی پیدا نکردم. شایدم خوب نگشتم![]()
به هر حال این شما و این Tune in 1 & 2 & 3 Teachers Books!
با تشکر از دوست خوبم Slow
Password:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ،
تو سایت های مختلف داشتم دنبال یک مجموعه آموزشی زبان انگلیسی میگشتم عناوین خیلی زیادی رو دیدم و گیج شدم نمیدونم کدوم رو دانلود کنم :
Rozet stone
english today
efortless english
tell mee more
english face to face
english for you
easy english learning
deluxe
آموزش زبان نصرت
آموزش زبان در خواب
و خیلی عناوین دیگه ....
دوستان من میخوام از صفر شروع کنم و به صورت اصولی زبان انگلیسی رو یاد بگیرم ، راحت مکالمه کنم و همچنین راحت ترجمه کنم به نظر شما از کدوم محصول آموزشی استفاده کنم بر طبق تجربه خودتون
با تشکر/.
:seymour
(حالا نگین چه گیری داده به seymour! آخه یه نفر باید جای خالیشو پر کنه دیگه... هر چند ممکن نیست...)در مورد همه اینا قبلا هم مفصل بحث شده ... مثلا در مورد آموزش در خواب (!) اینجا بحث شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه نظر سنجی هم صفحهی اول همین بخش بود اگه نگاه کنی...
Last edited by pro_translator; 22-04-2011 at 15:16.
من آخر متوجه نشدم باید از چی استفاده کنم لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند
سلام دوستان
کسی از شما این کتاب رو داره یا اونو خونده؟
من دنبال حل تمرینهاش هستم
اسمش
Reading the News
هست
این هم عکسش هست
ممنونم
Last edited by music6808; 28-04-2011 at 00:33.
ty
very helpfull
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)