2 دموی جدید و فوق العاده زیبا از محسن چاوشی به نام های تئاتر زندگی و صندلی انتظار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 دموی جدید و فوق العاده زیبا از محسن چاوشی به نام های تئاتر زندگی و صندلی انتظار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز پستت را ويرايش كن من صفحه قبل اين دوتا دمو را گذاشتم!
ندیده بودم متاسفانه. حالا بذار اینجا هم باشه . ضرر که نداره؟
دوستان من فکر میکنم این دو دموی جدید مربوط به کارهای پیشین چاووشی عزیز بوده و یه جوری لو رفته!!! چون نه توی لیست آهنگ های آلبوم جدیدش هست (البته اگر این لیست آهنگ ها واقعیت داشته باشه) و نه با مضمون مولانایی آلبومی که قرار حوزه ی هنری منتشر کنه هماهنگی داره....البته در سایتی نوشته که این دموها مربوط به آلبوم قدیمی و لو رفته ی خودکشی ممنوع میباشد.... گویا آخرین تلاش های مزبورانانه ی بدخواهان و دشمنان چاووشی عزیز هست تا شاید بتونن مشکلاتی رو برای مجوز گرفتن آلبومش ایجاد کنن.
حالا باز خداروشکر به صورت دمو منتشر شده وگرنه یک بساطی هم سر این قضیه بود !!! امیدوارم بدون هیچگونه حاشیه ای این آلبوم منتشر بشه !! من به شخصه اگر منتشر بشه تعداد 5 نسخه خریداری میکنم تا جبران اون آلبوم هایی که بدون پرداخت هزینه گوش دادم جبران بشه!!!
بچه ها یه سوال :
شاعر محسن چاوشی کی هستش؟
توی این اهنگهای صندلی و تئاتر نمیدونم چرا صدای چاووشی مثل همیشه نبود و به دلم ننشست!خیلی صداش فیلتری شده بود!خدا کنه این دو اهنگ توی البوم جدید نباشند!!!![]()
اینا مربوط به 4 سال پیشه.زمان البوم خودکشی
شکر!!که این اهنگها توی البوم جدید نیستند!!!
سلام دوست عزیز
محسن بیشتر شعرهای امیر ارجینی و حسن صفا را میخونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)