پس اینجوریه.
الان توی این جشنواره سرویس 1 مگ 5 گیگ حجم در ماه قیمتش 17 تومنه و شبانه رایگان هم د اره.
خیلی این سرویسش خوبه ولی چون 1 ساله هستش ادم احساس خطر بهش دست میده.![]()
پس اینجوریه.
الان توی این جشنواره سرویس 1 مگ 5 گیگ حجم در ماه قیمتش 17 تومنه و شبانه رایگان هم د اره.
خیلی این سرویسش خوبه ولی چون 1 ساله هستش ادم احساس خطر بهش دست میده.![]()
سلام- مخابرات زرنگ هم نیست چه برسه به باهوش- من اشتراک داشتم رفتم یه اشتراک (کمپین دانشجویی ) گرفتم حالا چطور؟ یه خط جدید گرفتم نصف قیمت شد 26/500 یه اشتراک 2 مگ و ماهی 10 گیگ و یه مودم وایرلس چهار پورت هوآوی هم رایگان گرفتم بچه ها تو مخابرات بهم گفتن ساعات رایگاه 1 تا 6 هست یک ساعت کم کردن؟ راسته؟
صابر خان منظورت از جمله اول چیه؟ متوجه نشدم
قیمت خط برای همیشه نصف شده؟ یا موقته؟
طرح یه ساله گرفتی؟ ماهی ده گیگ!؟ چند در امد؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
وقی خط جدید با سرویس اینترنت همون موقع هر دو رو انتخاب کنید 50% تخفیف داره
صحبت زرنگ بودن مخابرات بود صفحه قبل این طوری نوشتم- الان بدجور حرفمو پس می گیرم- تازه فهمیدم چه غلطی کردم این طرح بازه رایگان نداره رفته تو پاچم- فردا برم ببینم با کمپین نوروزی می تونم عوضش کنم یا نه
فکر نکنم.ولی بازم بستگی به مرکز مخابراتی داره که کارتو راه بندازه یا نه
اگه به خاطر شب رایگان میخوای کمپین نوروزی بگیری که باید بگم اینم رایگان نداره و دیگه مخابرات هیچکدوم از کمپیناش شب رایگان نداره حتی 1 ساله و 6 ماهش
دوست عزیز وقتی بهت می گم مخابرات شاه دزده حتما یه چیز می دونم دارم می گم اینا تو بحث علمی قضیه کمی احمق تشریف دارن ولی در بعد اقتصادی نوابغی هستن برا خودشون
یعنی دیگه مخابرات هیچ سرویسی نداره که شب رایگانم باشه؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام صبح خابرات بدم
کلا دیگه بازه رایگان نداریم برا منم زیاد فرق نداره میرم دانشگاه دانلودامو انجام می دم
ولی گفتن با تهران نامه نگاری کرد احتمال زیاد بعد عید بازه رایگان برگرده
گفتن اگ برگرده برای ما کنپینی ها هم برمی گرده
فعلا منتظریم ببینیم چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)