کیفیتش خوبه مخصوصا پیج بازکردن ولی پینگ چنگی به دل نمیزنه و سرعت دانلود هم بین 25 تا 35 متغیره
کیفیتش خوبه مخصوصا پیج بازکردن ولی پینگ چنگی به دل نمیزنه و سرعت دانلود هم بین 25 تا 35 متغیره
به نظرت این نامحدودهای جدید کیفیتشون فرقی با نامحدودای قبلی داره ؟ مثلا بهتر شده؟ بدتر شده؟ همونه ؟؟؟؟
امروز از صبح نتم قطع بود امتحاناتم که تموم شدن باید یه فکری به حال این نت بکنم هر وقت مخابرات خوب سیر شد برمیگردم![]()
منم وقتی ماناماد بودم اینجور میشد
بالاخره بعد از یک روز قطعی اینترنت وصل شد... تازه خطمم کردن دوباره 1مگزنگ زدیم و دعوایی کردیم
![]()
من قبلا که داشتم واقعی شده بود بهم دان 25 میداد ولی الان روی 30 یا 35 هست ب نظرم پیج بازکردن هم بهتر شده البته بستگی به هاست سایت داره برای منی که کم دانلود دارم خوبه
بچه ها دی ان اس مخابرات چنده ؟ بهترین دی ان اس که برا مخابرات میشه ست کرد میشه بهم بدید
217.218.127.127
8.8.8.8
سروش خوبی ضحی اینه که هر چی دان استریمو بستن حتی تا چند سال بعد هم رو همون دان استریم میمونه و کسی دستکاریش نمیکنه
ولی بقیه نمایندگی ها نه یکی زیاد میکنه یکی دیگه میاد کمش میکنه اونوقت به اون که قبلا زیادش کرده بود میگی اونم کمترش میکنه کلا مصیبتن منم سر همین موضوع از ماناماد فرار کردم به نظرم دیگه با پشتیبانی چونه نزن و اگه دوباره کمش کردن شکایت کن تنظیم مقررات تا حساب کار دستشون بیاد خدا میدونه سر چقدر از مردمی که از این چیزا خبر ندارن دارن کلاه میزارن
Last edited by farshad0123; 25-06-2014 at 14:11.
اینترنت قطع بود، بعدش دیدم چراغ DSL رفت... یه ربع ساعت بعدش روشن شد دیدم خط شده 1مگ... یه دفعه دیگه اینکار رو بکنم، میرم دهنشون رو سرویس میکنم آدمای بیشعور رو... این کار سر خود MDF نیست چون تا براش از کامپیوتر دستور نرسه، کاری نمیکنه، کار خود پشتیبان/مسئول دیتا مخابرات هست تخم سگتمام صبح من با کل کل با پشتیبانی تلف شد... میگم پهنای باند اومده پایین: میگه الان اینترنت قطعه. باید وصل بشه که چک کنم.
تا قطع کردم، اینترنت وصل شد، زنگ زدم بش. میگم د بدو چک کن. چک کرده، میگه دیدم، ثبت کردم تو کامپیوتر بررسی بشه
خو چه مرضی تو جونته دست دستش میکنی؟ عوضی نه خوبه سرویس 2مگ گرفتم!
لعنت به اونی که قول کلید میده، همه چی رو قفل میکنه... نصف رییس هایی که نصب کرده، آشغالن... اون از رییس دانشگاهمون، پپه! کل کارش اینه که هر هفته یه خبر بیاد رو سایت دانشگاه، معاونت فلان و فلان رو عزل و نصب کرد! هیچ گهی نخورده... اینم وزیراش که وزیر ارتباطاتش میاد گیگابیت رو میگه گیگاهرتز!
اونم رییس مخابرات قرمفیوز!
ایندفعه چند روز پیش زنگ زدم بشون میگم چرا خط تخلیه نمیشه، میگه: زنگ بزن خانم سعدی، داخلی 102زنگ زدم اونطرف بعد از 20 بار برداشته، بهش میگم دو هفته اس درخواست دادم!، بعد از یکساعت منمن... شماره رو بگو و ...، بعدش میگه دو روز دیگه زنگ بزن اگر تخلیه نکردن...
فرداش زنگ زدم MDF، میگم برای شماره فلان درخواست تخلیه دادم، نرسیده اونجا، کامپیوتر رو چک کرده میگه: نه هنوز چیزی نرسیده. بعدش زنگ زدم به طرف میگمش: پس چی شد؟ دو روز الکی علاف بودیم؟ میگه تازه فرستادم برای خانم خورنگ(یا چنین چیزی) زنگ بزن داخلی 107
زنگ زدم بعد از نیم ساعت دوباره گرفتن و ... برداشته، میگه: چیه هی زنگ میزنید به اینجا؟
خو آدم ... وقتی کاری رو بلد نیستی انجام بدی! چرا میری سر کار پ ف ی و ز
بعد از کلی علافی! تازه میگه: شنبه تخلیه نشد زنگ بزن دوباره!
یعنی اگر تخلیه نشد! میرم مخابرات رو رو سرشون خراب میکنم آدمای احمق تازه به دوران رسیده بیشعورِ نفهمِ خرِ الاغِ گاومیش بهترتون!
شاید باورت نشه، ولی این ماه بدون دانلود، حدود 100هزار تومن خرج اینترنت شد... حالا که فکرش رو میکنم، نامحدود دو برابر هم بگیرم به صرفه تر هست برام... لعنت بهشون، قیمت گیگ اضافه اینقدر زیاده که نامحدود دو برابر گرون تر هنوز به صرفه تره... تصمیم گرفتم اون خط رو بعد از این ماه نامحدود ببندم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)