تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1179 از 3017 اولاول ... 17967910791129116911751176117711781179118011811182118311891229127916792179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,781 به 11,790 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

کیفیت سرویست چطوره؟ پینگ؟ سرعت دانلود؟
    کیفیتش خوبه مخصوصا پیج بازکردن ولی پینگ چنگی به دل نمیزنه و سرعت دانلود هم بین 25 تا 35 متغیره

2. این کاربر از boy alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من بالاخره قید همه isp ها رو زدم موندم همین مخابرات و سرویس 256 نامحدود گرفتم
    به نظرت این نامحدودهای جدید کیفیتشون فرقی با نامحدودای قبلی داره ؟ مثلا بهتر شده؟ بدتر شده؟ همونه ؟؟؟؟

4. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز از صبح نتم قطع بود امتحاناتم که تموم شدن باید یه فکری به حال این نت بکنم هر وقت مخابرات خوب سیر شد برمیگردم

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنید لطفا در صورت امکان :
    چند سال کاربر ضحی بودم تخلیه کردم ، درخواست جدید دادم نمایندگی بدون اطلاع منو برد روی یه اپراتور دیگه ( به گفته خودش اواسیس ، ولی نظر شماها اینه که ماناماد هست ) موقع کانکت شدن ( به صورت دستی یا همون کانکشنی وصل میشم ) دائم ارور 691 ( یوزرنیم و پسورد ) می گیرم. باید بارها ریکانکت کنم تا شاید وصل بشه ! با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت ارورهای شما توی پروفایلت نمیفته که خودم هم چک کردم راست میگه ! از بچه ها از جمله فرشاد که با ibsng کار می کنه با چنین موردی برخورد کرده ؟؟؟ ( مودم رو ریست کردم ، پسورد رو تغییر دادم ؛ از یک مودم دیگه استفاده کردم ولی تفاوتی ند اره ) . خون به دل میشه آدم . تشکر
    منم وقتی ماناماد بودم اینجور میشد

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بالاخره بعد از یک روز قطعی اینترنت وصل شد... تازه خطمم کردن دوباره 1مگ زنگ زدیم و دعوایی کردیم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

به نظرت این نامحدودهای جدید کیفیتشون فرقی با نامحدودای قبلی داره ؟ مثلا بهتر شده؟ بدتر شده؟ همونه ؟؟؟؟
    من قبلا که داشتم واقعی شده بود بهم دان 25 میداد ولی الان روی 30 یا 35 هست ب نظرم پیج بازکردن هم بهتر شده البته بستگی به هاست سایت داره برای منی که کم دانلود دارم خوبه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

بچه ها دی ان اس مخابرات چنده ؟ بهترین دی ان اس که برا مخابرات میشه ست کرد میشه بهم بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بچه ها دی ان اس مخابرات چنده ؟ بهترین دی ان اس که برا مخابرات میشه ست کرد میشه بهم بدید
    217.218.127.127
    8.8.8.8

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بالاخره بعد از یک روز قطعی اینترنت وصل شد... تازه خطمم کردن دوباره 1مگ زنگ زدیم و دعوایی کردیم
    سروش خوبی ضحی اینه که هر چی دان استریمو بستن حتی تا چند سال بعد هم رو همون دان استریم میمونه و کسی دستکاریش نمیکنه
    ولی بقیه نمایندگی ها نه یکی زیاد میکنه یکی دیگه میاد کمش میکنه اونوقت به اون که قبلا زیادش کرده بود میگی اونم کمترش میکنه کلا مصیبتن منم سر همین موضوع از ماناماد فرار کردم به نظرم دیگه با پشتیبانی چونه نزن و اگه دوباره کمش کردن شکایت کن تنظیم مقررات تا حساب کار دستشون بیاد خدا میدونه سر چقدر از مردمی که از این چیزا خبر ندارن دارن کلاه میزارن
    Last edited by farshad0123; 25-06-2014 at 14:11.

12. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سروش خوبی ضحی اینه که هر چی دان استریمو بستن حتی تا چند سال بعد هم رو همون دان استریم میمونه و کسی دستکاریش نمیکنه
    ولی بقیه نمایندگی ها نه یکی زیاد میکنه یکی دیگه میاد کمش میکنه اونوقت به اون که قبلا زیادش کرده بود میگی اونم کمترش میکنه کلا مصیبتن منم سر همین موضوع از ماناماد فرار کردم به نظرم دیگه با پشتیبانی چونه نزن و اگه دوباره کمش کردن شکایت کن تنظیم مقررات تا حساب کار دستشون بیاد خدا میدونه سر چقدر از مردمی که از این چیزا خبر ندارن دارن کلاه میزارن
    اینترنت قطع بود، بعدش دیدم چراغ DSL رفت... یه ربع ساعت بعدش روشن شد دیدم خط شده 1مگ... یه دفعه دیگه اینکار رو بکنم، میرم دهنشون رو سرویس میکنم آدمای بیشعور رو... این کار سر خود MDF نیست چون تا براش از کامپیوتر دستور نرسه، کاری نمیکنه، کار خود پشتیبان/مسئول دیتا مخابرات هست تخم سگ تمام صبح من با کل کل با پشتیبانی تلف شد... میگم پهنای باند اومده پایین: میگه الان اینترنت قطعه. باید وصل بشه که چک کنم. تا قطع کردم، اینترنت وصل شد، زنگ زدم بش. میگم د بدو چک کن. چک کرده، میگه دیدم، ثبت کردم تو کامپیوتر بررسی بشه خو چه مرضی تو جونته دست دستش میکنی؟ عوضی نه خوبه سرویس 2مگ گرفتم! لعنت به اونی که قول کلید میده، همه چی رو قفل میکنه... نصف رییس هایی که نصب کرده، آشغالن... اون از رییس دانشگاهمون، پپه! کل کارش اینه که هر هفته یه خبر بیاد رو سایت دانشگاه، معاونت فلان و فلان رو عزل و نصب کرد! هیچ گهی نخورده... اینم وزیراش که وزیر ارتباطاتش میاد گیگابیت رو میگه گیگاهرتز! اونم رییس مخابرات قرمفیوز!

ایندفعه چند روز پیش زنگ زدم بشون میگم چرا خط تخلیه نمیشه، میگه: زنگ بزن خانم سعدی، داخلی 102 زنگ زدم اونطرف بعد از 20 بار برداشته، بهش میگم دو هفته اس درخواست دادم!، بعد از یکساعت منمن... شماره رو بگو و ...، بعدش میگه دو روز دیگه زنگ بزن اگر تخلیه نکردن... فرداش زنگ زدم MDF، میگم برای شماره فلان درخواست تخلیه دادم، نرسیده اونجا، کامپیوتر رو چک کرده میگه: نه هنوز چیزی نرسیده. بعدش زنگ زدم به طرف میگمش: پس چی شد؟ دو روز الکی علاف بودیم؟ میگه تازه فرستادم برای خانم خورنگ(یا چنین چیزی) زنگ بزن داخلی 107 زنگ زدم بعد از نیم ساعت دوباره گرفتن و ... برداشته، میگه: چیه هی زنگ میزنید به اینجا؟ خو آدم ... وقتی کاری رو بلد نیستی انجام بدی! چرا میری سر کار پ ف ی و ز بعد از کلی علافی! تازه میگه: شنبه تخلیه نشد زنگ بزن دوباره! یعنی اگر تخلیه نشد! میرم مخابرات رو رو سرشون خراب میکنم آدمای احمق تازه به دوران رسیده بیشعورِ نفهمِ خرِ الاغِ گاومیش بهترتون!

شاید باورت نشه، ولی این ماه بدون دانلود، حدود 100هزار تومن خرج اینترنت شد... حالا که فکرش رو میکنم، نامحدود دو برابر هم بگیرم به صرفه تر هست برام... لعنت بهشون، قیمت گیگ اضافه اینقدر زیاده که نامحدود دو برابر گرون تر هنوز به صرفه تره... تصمیم گرفتم اون خط رو بعد از این ماه نامحدود ببندم.

14. 5 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •