با فوق لیسانس احتمال اینکه کدوم ارگان بیفتی بیشتره؟
دوستان کسی خبر داره تعداد سربازا الان چجوریاس؟ فکر میکنید سرباز کمتر شده الان؟
خبرهایی شنیدم که گویا جیره سربازا کم شده (ارتش) و حتی تو پادگان ما دارن سربازارو ساعت 12-13 میفرستن مرخصی که نهار بشون ندن. ضمن اینکه کلا استحقاق ها هم کمتر شده و جیره کلی کمتر شده. دسرهای ارتش هم گویا یه سریش میخواد حذف شه.
موفق باشید.
_رومون هم نمیشه نبود 7 ماه بکشیم!_
بچه ها ادرس دقیق اون محلی که تو تهران بورس قروش لوازم سرابزی مثل لباس و پوتین و ... هستش رو اگه لطف کنید ممنون میشم .
دوستانی که 1 دی اعزام میشن یا بقیه دوستان از روز اعزام کسی اطلاع داره ؟ چون 1 دی جمعه میشه تو برگه هم زده روز 1 دی 6صبح پادگان، ممکنه روزش عوض بشه به خاطر جمعه بودن ؟!؟؟!؟!؟!؟!![]()
دوست عزیز مگه میشه شما تنها باشید با دیپلمه ها هم نمیوفتید
اکثر کسایی که میوفتن سپاه تکمیلی و بسیجی دارند اما خیلی ها هم هستند شانسی میوفتند
دوست عزیز زمان ما که زیر برگ سبز مینوشت در صورت تعطیلی .اعزام به اولین روز کاری تغییر میکنه الان هم حتما همین طور هستدوستانی که 1 دی اعزام میشن یا بقیه دوستان از روز اعزام کسی اطلاع داره ؟ چون 1 دی جمعه میشه تو برگه هم زده روز 1 دی 6صبح پادگان، ممکنه روزش عوض بشه به خاطر جمعه بودن ؟!؟؟!؟!؟!؟!
Last edited by SNOW PATROL; 05-12-2012 at 22:04.
اینجور که من پرس و جو کردم کلاً فوق لیسانس هر رشته ای که باشی دوره کد نمیخوری (من الان 01 آموزشی ام - فوق لیسانس کامپیوتر دارم)
جیره های غذا که کم شده، دیگه بزور روزبرگ (16 تا 6) میدن که شام ندن، ولی نهار به همه میدن. دسر و میوه هم که ما تا حالا ندیدیم (خود غذا رو هر روز یه چیزشو میپیچونن، چه برسه به دسر)
دوست عزیز شما میتونی بری میدون امام حسین یا حسن آباد. (البته شاید جاهای دیگه هم باشه، من این دو جا رو میشناسم)
Last edited by omidox; 05-12-2012 at 22:19.
آره نزدیک میدون راه آهنه .
میدون راه آهن رو که به سمت شمال شهر بری (خیابان ولیعصر) می رسی به یه چهار راه که یه پمپ بنزین هم سمت چپش هست ( تقاطع ولیعصر و خیابان مولوی )
خیابون مولوی رو برید سمت چپ می رسی میدون رازی یا همون گمرک
راه زیادی نیست پیاده هم میشه خیلی راحت رفت
اینم محل دقیقش رو نقشه
![]()
Last edited by r00t; 05-12-2012 at 23:28.
یعنی توی آموزشی ساعت 4 شما میومدی خونه ؟
بله دوست عزیز مرکز 01 روزبرگ مرخصی میدن
sent from my open source device
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)