خب چجوری نسخه جدیدشو پیدا کنم؟بازی رو هم تا 50 درصد دانلود کردم یهو سرعت صفر میشه![]()
خب چجوری نسخه جدیدشو پیدا کنم؟بازی رو هم تا 50 درصد دانلود کردم یهو سرعت صفر میشه![]()
رکورد زدم. هر 2 ثانیه attempt میده.
جوووووووووووووووونم نت خودم.
دوستان یکی از بچه ها کافی نت داره خیلی پیگیر قضیه بود چون درآمدش از این راهه گفت بعد کلی پیگیری فهمیده که اصن مشکل از داخل نیست از خارج بخاطر تحریم ها و هکرهای داخلی که تو سایت های خارجی اختلال بوجود می آوردن پورت های ایرانو محدود کردن
ماشالله باید بگم هر 10 ثانیه یک باره attempt ماشالله
دوستان یکی از بچه ها کافی نت داره خیلی پیگیر قضیه بود چون درآمدش از این راهه گفت بعد کلی پیگیری فهمیده که اصن مشکل از داخل نیست از خارج بخاطر تحریم ها و هکرهای داخلی که تو سایت های خارجی اختلال بوجود می آوردن پورت های ایرانو محدود کردن
برادر من از خودت ایرانه و زیر ساخت اینا هم شایعه مسخره هست
من 3 شبه ساعت 3 و 5 ذقیقه تا 8 صبح بی مشکل بازی میکنم ولی قبل 3 همیشه dc میشه
دیشب من ساعت 4 رفتم.دقیقه 5 dc شد![]()
انگار بهتر شد دوستان تست كنن
م اطلاعاتی تو این زمینه داری که بیخودی میگی نه این اقا که به من گفت کارش همینه پاشنه در ای اس پی رو در اورده چه دلیلی داره از داخل اينكارو کنن؟ بخاطر یارانه ها؟ اونكه تموم شد..شيلترشكن ها؟ اوناهم که همه از روز اول بهتر کار میکنن من انواع شونو دارم..لطفا اطلاعات ندارید الکی مغلطه راه نندازيد.
کلا پرتی از ماجرا... دارن پورتایه udp و دست کاری میکنن عین *** تو خودشون موندن 2 ماهه
انگار تو فضا سیر میکنی شما یه سر به سایتای دیگه بزن... open vpn kerio https و... رو دارن میبندن ولی هنوز توش گیرن شما کانکت کنی بعد از 5-6 مین دی سی میشی باید مودمو ریس بدی بره 5 6 دقیقه دیگه سره همین یه سری از بازیای آنلاین که از این پورت استفاده میکنن
محتوای مخفی: خیلی بیشتر از ایناس
نمیشه بازی کرد , هیچ ربطی ام به تحریم گیم برای ایران نداره چون خیلی گیما اینجورینداخلی هست این داستان اینقدم سفسطه نکنین که از riot و نمیدونم کوسه و... هست.
هنوز مین 7 بره من dc. هر روز بدتر میشه
Last edited by egorlord; 05-05-2014 at 05:02.
داداش معلومه چند وقته بی نت بودی از اوضاع خبر دار نیستی اول یه نگاه به نت بنداز بعد بیا اینجا نظر بده و بگو کی غلط میگه.کل سایتا دارن میگن بخاطر اینترنت ملی و این جور شرو ورا اینترنتو ر*** توش...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)