سلام
بعضی از دوستان اطلاع دارند که بنده فروشگاه دوربین های دیجیتال دارم . و تعداد زیادی از این موارد دیدم .![]()
سلام
بعضی از دوستان اطلاع دارند که بنده فروشگاه دوربین های دیجیتال دارم . و تعداد زیادی از این موارد دیدم .![]()
سلام دوستان
برای مصرف خانگی ( هم عکاسی و هم فیلمبرداری ) قصد خریدن دوربین Sony Cyber-Shot DSC-H70 دارم ، خواستم نظر شما رو هم بپرسم . تو این رنج قیمت (300 تومان ) پیشنهاد دیگه ای دارین ؟
مرسی
Last edited by nasim_fz; 18-01-2012 at 19:06. دليل: font size
SX 220 و Ixus 310 هم هستن
دوربین خیلی خوبیه. نداشتن موتور فوکوس روی بدنه هم موردی نیست. چون تمام لنزهای جدید موتور فوکوس دارن
قیمت لنزهای کوتاه نیکون از کانن ارزونتر هم هست مثل 18-105 با ارزرش
دوستان گرامی
بالاخره پس از کلی گشت و گذار و بررسی انواع واقسام کیف های مارک دار ، بی مارک ، چینی و ساخت وطن موفق شدم یک کیف ضد ضربه و جمع و جور که با وجود ابعاد نسبتا کوچکش تمام لوازمجانبی از قبیل آداپتور ، مموری و باتری اضافه را نیز در خود جای می دهد را بیابم.
حال با توجه به عکس ها ارائه شده در زیر نظر دوستان به خصوص آن هایی که با کیف های موجود و مشخصه های آن ها آشنایی دارند چیست؟ با توجه به شرحی که آمد قیمت مناسب قابل پرداخت برای این کیف را بفرمایید؟
http://up.--------.com/images/54070532176726421366.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این کیف چنده ؟
با توجه به مشخصات ارائه شده و تصاویر مربوطه و همچنین با توجه به کیف های مارک دار موجود دربازار و قیمت آنها نظر شما در ارتباط با این کیف چیست؟ شما چه قیمتی برای آن پیشنهاد می کنید؟ من این کیف را برای دوربین hx100v در نظر گرفته ام.
نظرتون در مورد این چیه
یا پیشنهاد جایگزین تا قیمت350
ممنون
سلام
دوستان نظرتون در مورد این دوربین ( کاننELPH 300 HS ) چی ؟ قیمتش الان تو بازار چند هست ؟
بعد اینکه هرکجا که میروم برای این دوربین دو اسم مینوسیند کانن ELPH 300 HS و HS-IXUS 220 جریانش چی ؟
از قیمت کیف اطلاع زیادی ندارم
من خودم اینو گرفتم 38 تومن
با این حساب
کیفی که شما عکسش رو گذاشتین باید حدود 20 تومن باشه ...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)