رحمتى: به چه زبانى بگويم با مس قرارداد دارم ؟
سيد مهدى رحمتى دروازه بان استقلالى مس كرمان بازهم در تمرينات تيم سابقش حاضر شد تا شايعه تمايل وى براى پيوستن دوباره به استقلال به گوش برسد. با رحمتى در مورد اين موضوع همصحبت شديم كه در ذيل مى خوانيد:
• اين ماجراى حضور مكرر شما در تمرينات استقلال چيست؟
- من سال ها براى استقلال بازى كردم و در اين مدت هميشه مصدوميت هاى من با نظارت دكتر نوروزى مداوا شده است. به همين خاطر هر وقت مشكلى از لحاظ پزشكى پيدا كنم، هر جا كه باشم فقط پيش ايشان مى روم. چند وقت پيش آمدم يكسرى دارو و تمرين به من دادند و حالا هم براى آنكه از ايشان وقت بگيرم آمدم سر تمرين استقلال. اين فرصت خوبى است كه دوستان قديمى ام را هم ببينم. استقلال تيم محبوب من است و فكر نمى كنم ديدن دوستانم اشكالى داشته باشد. من با مس كرمان قرارداد دارم و هيچ مشكلى هم با آنها ندارم كه جدا شوم. استقلال هم يك دروازه بان خوب دارد و به من نيازى ندارد. نمى دانم بايد به چه زبانى به شايعه سازان بگويم با مس قرارداد دارم.
• از بازى تيم ملى بگو؟
- من يك نيمه بازى كردم و فكر مى كنم بازى خوبى انجام دادم. قطرى ها خيلى خشن بازى مى كردند. آنها تيم خوبى داشتند اما بيشتر دنبال اين بودند كه با خطا كردن تيم ما را متوقف كنند.
• آيا اين بازى تأثيرى در كار تيم ملى دارد؟
- صد درصد. ما در اين بازى فقط لژيونرها را نداشتيم و قطعاً فرصت مناسبى بود كه بازيكنان ديگر و بازيكنان ذخيره هم به هماهنگى برسند.
• وضعيت شما در مس چطور است؟
- هيچ مشكلى با مسى ها ندارم. در حال حاضر همه فكر و ذكرم معطوف به تيم ملى است و اميدوارم با شكست امارات مزد زحمات و تلاش هايمان را بگيريم. در مس هم وضعيت خوب است و همه ما براى صعود مس به رده هاى بالاتر تلاش مى كنيم. مس مدعى قهرمانى است و حتم دارم هم تا پايان نيم فصل رده بهترى براى خودمان كسب مى كنيم و هم اينكه در نيم فصل دوم لياقت خودمان را براى قهرمانى ثابت مى كنيم.